Ima u isto vreme na Busijama Baja i Goci,a ja izabrao Svabe.Jesam li jako pogresio?Jel ide neko u petak ili subotu na koncert Rajmatajna ? Jos jedan od paradoksa .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima u isto vreme na Busijama Baja i Goci,a ja izabrao Svabe.Jesam li jako pogresio?Jel ide neko u petak ili subotu na koncert Rajmatajna ? Jos jedan od paradoksa .
Bolje biti nepismen nego počiniti genocid.Мали весељаче, придев "српски" се пише са почетним малим словом. То би требало да зна прогресивни човек какав си ти. Неко са стране би могао да помисли да си неписмени буздован.
Ti rece da zavrsavas?Sa ovim završavam- žao mi je što ste patrioti Srpskog naroda a ne patrioti naših neprijatelja.
Pa banuj tog ko vredja i bice sve kako treba .Otvorena tema, nemojte da vređate druge članove foruma.
hahaha opet djilas krivMedijanu je izgubio kandidovao se tamo drug za odbornika a možda čak bude i predsednik opštine, za grad je tesno.
Đilas i Marinika su pojeli govna, ne znam zašto je Marinika štrajkovala. Da su svi izašli pa i da izgube BG tesno možda bi NS i Niš dobili sa većom izlaznošću.
Ovako ih je dobrano razbucao u BG sa Nestorovićem zimus
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
sto se tice nestora on je odradio posao u decembru za sta je bio i postavljen,za sledece izbore nece ni postojati a izbori ce ubrzoovo je poraz sns-a al do balceka
likovi nemaju ni 25% glasova ukupno izaslis sa sve sps-om,zavetnicom i ostalima
videlo se po zvalonji da nije zadovoljan
ovo je prosto ne izdrzivo stanje i bice uskoro novi izbori
kako stoej stvari NIS je izgubio,ukoliko ne promene neke listice tokom noci
u BG-u je osvojio oko 50+hilj manje glasova nego u decembru,ponavljam sa sve zavetnicom i sps-om