Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo me interesuje zasto su ga vozikali u davno iznandjanom americkom helikopteru, kad su sigurno mogli da nabave ganz novi ruski, ako ne za pare a ono za one silne shahede i obuku za njih koje su iranci pruzili rusima?helikopter americki , pa skoro kao nov , napravljen samo 1971 godine.
Mnogi su se i obradovali ,iako se nece nista promijeniti . I dalje ce biti malo malo smrtna kazna ko kaze sta ne pase.Niko ne komentira vijest o padu predsjednickog helikoptera , sigurno natovci i amerika krivci , helikopter americki , pa skoro kao nov , napravljen samo 1971 godine.
Normalno je da se nece nista promjeniti , novac koji je trebao da ide za nove helikoptere otisao policiji a nesto i vojsci koji drze rezim na vlasti.Mnogi su se i obradovali ,iako se nece nista promijeniti . I dalje ce biti malo malo smrtna kazna ko kaze sta ne pase.
Sta znaci?@geci
nisam znao da su dozvoljeni ovde affiliate linkovi?!?
a moram da te pitam, da li ti je neko rekao sta geci znaci na madzarskom?
polako i druge svetske agencije objavljuju da je izdat nalog za hapsenje (((poljaka))) Netyanahua zbog ratnih zlocina u Gazi.
Israel Gaza war: ICC prosecutor seeks arrest warrants for Netanyahu and Hamas leaders
They are wanted for alleged war crimes committed in the 7 October attacks and the war which followed.www.bbc.co.uk
Benjamin Netanyahu's arrest would not end Gaza war, says Britain
A warrant for Benjamin Netanyahu’s arrest will not help end the war in Gaza, Britain has said, suggesting that it may oppose a move to detain the Israeli prime minister.www.telegraph.co.uk
pitaj madzare, ja mozda gresim (ili su mi pogresno rekli sta znaci), pa necu lupetati ovako javno.Sta znaci?
Pa vec kad si spomenuo pa reci,jednom mi je jedan ukrainac rekao sta to na njihovom znaci a mozda su to preuzeli od madjarapitaj madzare, ja mozda gresim (ili su mi pogresno rekli sta znaci), pa necu lupetati ovako javno.
elem, jadni rusi, bombarduje ih vlastito vazduhoplovstvo, prvo srusise zgradu u Belgorodu a sad unistise selo
nista ne radi,samo prodaje decu ali se prica negde iskomplikovala i dobili smo to sto smo dobiliZnace @Sapatnik da ti sigurno odgovori .
Najnovija vest je apsolutno neverovatna . Ovo je za dosije X i Skali jer ovoga tesko da je negde ikada bilo . Joj drzavo sta ovo i zasto radis ?
Umrla majka osumnjičenog za ubistvo malene Danke Ilić (2)
Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog Dejana za ubistvo malene Danke Ilić(2) umrla je sinoć u selu Zlot, saznaje "Telegraf.rs".www.telegraf.rsSta radi drzava,nerazumem?
I životnih namirnica...redovi ispred marketa...narod se otima za parče hleba...Priča se da je u Rusiji nestašica goriva. Cene otišle 30 % gore.
Јој поново ради биоскоп, одох да купујем најлон чарапе, водку и чоколаду за кување. Да и ја осетим благодети шоферског живота 80 и 90 година.I životnih namirnica...redovi ispred marketa...narod se otima za parče hleba...
a verujes li ti rusima? jer ovo je izjavio rus, Vladimir Zdanov, nacelnik okrugaaznih informacija bas od strane zapadnog otpada ne bi li na bilo koji nacin ismevali ruse jer su im trn u oku ....
ako naidjemo na minsko polje, nastavljamo da napredujemo kao da minskog polja nema!
Сад кад нагрну Рускиње са истока и бинарни лезбејци и лезибејке са запада... за сваког ће да буде понешто према интимној оријентацији...Јој поново ради биоскоп, одох да купујем најлон чарапе, водку и чоколаду за кување. Да и ја осетим благодети шоферског живота 80 и 90 година.