Sapatnik
Član
Ту је старлинк ако до тога дође.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja cu vjer dolaziti na sajam u NS , a idem preko Hr. Nismo daleko, komer moze sacekati u Okucanima ili Brodu.@MOMOSARIC i ostali, jel imate neku vezu za prevoz iz Srbije u Hrvatsku? Treba da se prebaci jedna spojnica za vazduh veličine kutije šibica. Poslao bih ja to poštom ali seoski poštar me ubeđuje da moram otići do grada pa da tamo pošta preuzme paket koji će morati ići preko carine. Da li je tako ili nije, ne znam ali ako neko ima nekakav prevoz do Hr. radije bih tako da pošaljem. Spojnica za vazduh je za @komer .
Sta radi drzava,nerazumem?Znace @Sapatnik da ti sigurno odgovori .
Najnovija vest je apsolutno neverovatna . Ovo je za dosije X i Skali jer ovoga tesko da je negde ikada bilo . Joj drzavo sta ovo i zasto radis ?
Umrla majka osumnjičenog za ubistvo malene Danke Ilić (2)
Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog Dejana za ubistvo malene Danke Ilić(2) umrla je sinoć u selu Zlot, saznaje "Telegraf.rs".www.telegraf.rs
Овако најјефтиније и најбрже решење би био један велики резервоар који би се пунио из бунара. Тај резервоар би ти служио као таложник и из њега би даље извлачио воду. Има и других филтера као оних у великим системима за грејање, чудо једно прљавштине извуче из воде.
Dali je bas bunar ili busotinaKolege jel moze mala pomoc? Imam problem sa bunarom koji koristim za zalivanje dvorista i za snadbevanje farme svinja vodom. U poslednje vreme sa pojavila mala kolicina peska. To ne smeta ni pojilicama ni nekim vecim diznama za zalivanje. Ali npr sistem kap po kap vremenom zapuse dizne.
U pocetku uopste nije bilo peska a kad sam poceo da napajam farmu i da se pumpa pali gasi na svakih 5 min pojavio se.
Probao sam sa filterima mrezastim za navodnjavanje ali sito se brzo zapusi i onda nemam protok.
Probacu i sa onim regulatorom da pumpa ne krece naglo nego polako da zalece. Ako to je uspe onda ne znam sta vise.
Jel ima neko neki savet za filter koji to moze da resi ili neko drugo resenje?
Da li neko koristi hidrociklon filter i da li bi on mogao da odstrani taj sitni pesak iz vode?
Sent from my iPhone using Tapatalk