Chat 17

Jest njegova ideja al u qu..cu....svi ti autoputevi što se grade su dio obavezujuće evropske mape auto puteva...on je samo izvođač radova tuđe zamisli a mi smo,kao građani, garanti koji će te kredite za gradnju otplaćivati

Nema nista njegovo u zivotu, klosar koji brlja po kontejneru, jos veca cepanica od kristijana gol...

Kod nas rat nije bio "vjerski" vjera je bila samo plus i odlicno gorivo....a razlozi su drugi. ...
nekako mi se cini da su se ratovi zvali verski pre 300-400 godina,, ne verujem da danas Crkva ima moc da izazove ratove,, vise su ratovi etnicki jer u jednoj grupi, ima i ateista koji ne veryjy svestenicima.
bar bi ja tako sad to nazvao.

Да, занимљиво. Знате ли неког атеисту да је успео убедити супротну страну да га не скрати за главу а да остане да живи ту где је?

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Sprema se podvig za ginisa, oko 150 ljudi, exkluzivno muske osobe koje podrzavaju Aleksandra Vucica, krenulo je peske sa Kosova za beograd na veliki skup 12.4. Sem jakni i zastavi oni apsolutno nista drugo nisu poneli, nemaju rance, nemaju satore, nemaju kabanice, apsolutno nista, i celo vreme ce ici peske i nadamo se da ce kamere novinskih ekipa pratiti ovaj neverovatni poduhvat 24/7 jer je vazno da ceo svet vidi kako pobedjuju u ovom velikom poduhvatu.
( da se slucajno ne desi da se kamere pogase i da neko zlonameran ne kaze da je ovo PR i da ce odma cim se kamere ugase da udju u autobuse )

Nazad
Vrh