Sapatnik
Član
Износе ли им храну, воду, неку част или не могу да их стигну
.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vojvodinu drze krajisnici i crnogorci,Veoma mali procenat Starosedeoca je na bilo kakvoj funkciji.Policija , vojska , politicari i vecina medecinskog osoblja su "dodjosi"U redu je to , samo sto sam ja drugo pitao :"zasto se u Srbiji biraju nestarosjedioci najvise na vazne funkcije ?"
Spremaju teren za gradjanski rat 12.
Valjda dobra droga
Zar nije svejedno odakle je neko ? Recimo na primjer ovde ima ljudi na tim funkcijama koje si naveo ,iz Srbije i uze i sire izbjeglica iz federacije ,Hrvatske ,..ne mnogi ali ima , jos nisam cuo da je neko pomenu ,sta ce nam taj doktor ili direktor,...on je Srbijanac ili on je Crnogorac ili slicno.Vojvodinu drze krajisnici i crnogorci,Veoma mali procenat Starosedeoca je na bilo kakvoj funkciji.Policija , vojska , politicari i vecina medecinskog osoblja su "dodjosi"
Mi i dalje sedimo na klupi ispred kuce i ogovaramo dodjose i govorimo kao i nasi dedovi "ta mante ih,meni je i ovako dobro" " ta bilo je i gore pod madzarima i svabama" i slicni divani![]()
Овај лик није нормалан, како само њему стижу тако неке не проверене иформације и без трунке стида и срама их обљављује. Без икакве одговорности он подбуњује и лаже народ.
Verujem da i vi imate ljude iz Srbije na funkciji, ali siguran sam da nematte Srbina starosedeoca iz Vojvodine na funkciji! Neznam nijedan razlog zbog kojeg bi "Lala" otisao u Bosnu da se bavi funkcijom!Zar nije svejedno odakle je neko ? Recimo na primjer ovde ima ljudi na tim funkcijama koje si naveo ,iz Srbije i uze i sire izbjeglica iz federacije ,Hrvatske ,..ne mnogi ali ima , jos nisam cuo da je neko pomenu ,sta ce nam taj doktor ili direktor,...on je Srbijanac ili on je Crnogorac ili slicno.
Imam kumu iz Budisave , popadiju iz Kovina , komsijskog zeta iz Temerina koji je ovde ,to je samo prvo sto mi pada na pamet.Verujem da i vi imate ljude iz Srbije na funkciji, ali siguran sam da nematte Srbina starosedeoca iz Vojvodine na funkciji! Neznam nijedan razlog zbog kojeg bi "Lala" otisao u Bosnu da se bavi funkcijom!![]()
Nema od toga nista, spremaju oni sebi "posmrtnu" povorku..Spremaju teren za gradjanski rat 12.
Jel ti to spinujes kao nas predsednik?Govorimo o Lalama na funkciji a ne o komsijama osim ako kuma i popadija nisu fukcioneri ili tako vec nesto?Imam kumu iz Budisave , popadiju iz Kovina , komsijskog zeta iz Temerina koji je ovde ,to je samo prvo sto mi pada na pamet.