Koja je razlika??Ovdje je bio (u Bosni) vjerski rat, a ne gradjanski, ko misli drugacije, ne zna ili nije upucen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je razlika??Ovdje je bio (u Bosni) vjerski rat, a ne gradjanski, ko misli drugacije, ne zna ili nije upucen.
Ja sam do 2013 pušio po 2,3 kutije.Odjednom sam batalio.Ne znam ko može da kaže da nisu štetne.I mi smo to znali pa smo opet pušili.Pluća su mi pre operacije 2018 bila čista.Krivicu pišeš
18 godina sam bio strastveni pusac , u poslednje vreme sam pusio 2-3 kutije na dan.Pusenje je najvece legalno zlo.Cigare i duvan treba zabraniti kao i droge sto su zabranjene.
Svako ko sad pocne da tvrdi da to nije stetno je pusac i samog sebe ce da brani jer je slab i nemoze da ostavi taj porok.Nepostoje cista pluca,osim ako se puse dve-tri cigare dnevno.
Vučićeva vizija...on je lično osmislio nove saobraćajnice u srbiji...A sto su uradili taj put to nije normalno,ja sam tu porastao i znam svaki cosak napamet pa se jedva snadjem,to neki silni nadvoznjaci,kruzni tokovi neke krivine polukruzi jedan put sece drugi jedan pocinje drugi se nastavlja kao deca da su crtala a lose sve obelezeno da te bog sacuva,idu ljudi traktorima i zapregama brzom saobracajnicom i to u kontra smeru,jos nije ni zavrseno a vec se sece i krpi
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Dodacu odgovor iako nisam pitan.Koja je razlika??