Chat 17

A sto su uradili taj put to nije normalno,ja sam tu porastao i znam svaki cosak napamet pa se jedva snadjem,to neki silni nadvoznjaci,kruzni tokovi neke krivine polukruzi jedan put sece drugi jedan pocinje drugi se nastavlja kao deca da su crtala a lose sve obelezeno da te bog sacuva,idu ljudi traktorima i zapregama brzom saobracajnicom i to u kontra smeru,jos nije ni zavrseno a vec se sece i krpi

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Krivicu pišeš :ROFLMAO:
18 godina sam bio strastveni pusac , u poslednje vreme sam pusio 2-3 kutije na dan.Pusenje je najvece legalno zlo.Cigare i duvan treba zabraniti kao i droge sto su zabranjene.
Svako ko sad pocne da tvrdi da to nije stetno je pusac i samog sebe ce da brani jer je slab i nemoze da ostavi taj porok.Nepostoje cista pluca,osim ako se puse dve-tri cigare dnevno.
Ja sam do 2013 pušio po 2,3 kutije.Odjednom sam batalio.Ne znam ko može da kaže da nisu štetne.I mi smo to znali pa smo opet pušili.Pluća su mi pre operacije 2018 bila čista.

A sto su uradili taj put to nije normalno,ja sam tu porastao i znam svaki cosak napamet pa se jedva snadjem,to neki silni nadvoznjaci,kruzni tokovi neke krivine polukruzi jedan put sece drugi jedan pocinje drugi se nastavlja kao deca da su crtala a lose sve obelezeno da te bog sacuva,idu ljudi traktorima i zapregama brzom saobracajnicom i to u kontra smeru,jos nije ni zavrseno a vec se sece i krpi

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Vučićeva vizija...on je lično osmislio nove saobraćajnice u srbiji...

Nazad
Vrh