Chat 17

Pa zar ovaj zvuk nije teorija zavere kao i vakcina-NEDOKAZIVO.A pominjaću ih kad hoću i koliko hoću.Ja bar imam jedan fetiš a ti koliko ih imaš a da ti niko još nije rekao jer se razumeš od M-48 pa do svemirskog broda.Nemoj potcenjivati onog koga ne poznaješ.
Napredna tehnologija omogućava da za par minuta, izdovojiš svaki šum sa snimka, na poseban kanal.I zamisli neki stranci to uradili.

A misliš da će bilo ko da prizna da je koristio orudje, koje nije legalno nabavljeno, nije uvršćeno u sredstva koje MUP koristi po slovu zakona.Bukvalno zločin protiv čovečnosti i ti očekuješ da kažu jesmo, ali nećemo više.

Napredna tehnologija omogućava da za par minuta, izdovojiš svaki šum sa snimka, na poseban kanal.I zamisli neki stranci to uradili.

A misliš da će bilo ko da prizna da je koristio orudje, koje nije legalno nabavljeno, nije uvršćeno u sredstva koje MUP koristi po slovu zakona.Bukvalno zločin protiv čovečnosti i ti očekuješ da kažu jesmo, ali nećemo više.
Zato sam i napisao_NEDOKAZIVO.

Fora što Đacija nije like ni porskao već onog pored. A on lik na nosila lego...
Nove vesti sa Informera! Glavnokomandujucem iz pionirskog parka stanje se pogorsalo posle brutalnog napada na njega ,ima bolove u glavi, vratu i ledjima i nemoze da otvori oci .
Sa velikom paznjom iscekujemo nove vesti......

(pocinjem sve vise da sumnjam da napadac u stvari nije imao biber sprej vec verovatno neku dzepnu verziju zvucnog topa ,s obzirom kakve je povrede izazvao sa samo jednim strcom )

Meni je to isto prošlo kroz glavu.
Nešto je korišćeno. Prve sumnje su bile da je zvučni top. Svakako ne deluje kao klasičan zvučni top. Meni deluje kao da je nešto bilo nakačeno na veći dron i proletelo iznad te ulice. Šta je to? Možda saznamo možda ne. Moguće da je i neka nova tehnologija. Nije prvi put da nas koriste kao eksperimentalno polje.

Ништа специјално, користи се за ловачко, спортско и војно оружје. Само се срамоте са тим вијестима, ништа недозвољено код нас, може се без проблема купити на огласима или наручити из Кине.

Poslednja izmena:
Iz mog skromnog znanja ,bilo koji nisan , opticki, ic termovizijski,tackasti,obicni ,.. uglavnom ima nosac u obliku vodjice , spoja na kliznu podlogu , lastinog repa tzv i slicno. Ovo vise lici na fiksno spajanje negdje ? Utiplavanje🤣

Kakav je ovo nišan i zašto se koristi?
Не види се на фотографији али ми личи на колиматорски нишан. Корисна справа за брзо нишањење, не поклапаш мушицу и нишан него имаш само једну осветљену тачку (пасивну) или кончаницу и не мораш баш, као код снајпера, постављати око под правилним углом али нема повећања.
Nešto je korišćeno.... da je i neka nova tehnologija. Nije prvi put da nas koriste kao eksperimentalno polje.
Нисте обратили пажњу на изјаве "погођених": "подрхтавање под ногама". Поставили смо у канализацију (дали нам (Додику) Израелци.
Машта може свашта ал' да није маште не би било ни новитета!

Dali je, sve što se legalno može kupiti, ujedno i zakonski dozvoljeno posjedovati?

Да. Користе га и ови што се играју рата, њих сам заборавио.

Што се тиче монтаже, мислим да овај модел може да се монтира фиксно на сандук или преко носача на пикантини шину као и сви додаци у данашње вријеме. Мало је незгодно усликано па дјелује да је висина свега пар милиметара.

Као што сам написао, носач за шину није у склопу нишана. Може се додати као на овом линку.

А може и директно да се фиксира као што се радило раније кад није било модерних монтажа за класичне оптичке нишане. Просто, добије се најнижа могућа монтажа и самим тим мање одступање на различитим даљинама.

Nazad
Vrh