Sapatnik
Član
Занимљиви гости на ртс-у, у вези 15.03.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napredna tehnologija omogućava da za par minuta, izdovojiš svaki šum sa snimka, na poseban kanal.I zamisli neki stranci to uradili.Pa zar ovaj zvuk nije teorija zavere kao i vakcina-NEDOKAZIVO.A pominjaću ih kad hoću i koliko hoću.Ja bar imam jedan fetiš a ti koliko ih imaš a da ti niko još nije rekao jer se razumeš od M-48 pa do svemirskog broda.Nemoj potcenjivati onog koga ne poznaješ.
Ја очекујем да кажу: "нисмо, али ћемо"!i ti očekuješ da kažu jesmo, ali nećemo više.
Zato sam i napisao_NEDOKAZIVO.Napredna tehnologija omogućava da za par minuta, izdovojiš svaki šum sa snimka, na poseban kanal.I zamisli neki stranci to uradili.
A misliš da će bilo ko da prizna da je koristio orudje, koje nije legalno nabavljeno, nije uvršćeno u sredstva koje MUP koristi po slovu zakona.Bukvalno zločin protiv čovečnosti i ti očekuješ da kažu jesmo, ali nećemo više.
Nove vesti sa Informera! Glavnokomandujucem iz pionirskog parka stanje se pogorsalo posle brutalnog napada na njega ,ima bolove u glavi, vratu i ledjima i nemoze da otvori oci .Fora što Đacija nije like ni porskao već onog pored. A on lik na nosila lego...
Žeks?Najbliže onom zvuku je Vortex Cannon, pogledajte na yt. Možda ga nema država ali ga neko ima.
Ako budete u mogucnostiЈа очекујем да кажу: "нисмо, али ћемо"!
Ja mislim da je to saraf , vijak , a Crnogorci zakljucili da je nisan ?Kakav je ovo nišan i zašto se koristi?
Meni je to isto prošlo kroz glavu.
Ништа специјално, користи се за ловачко, спортско и војно оружје. Само се срамоте са тим вијестима, ништа недозвољено код нас, може се без проблема купити на огласима или наручити из Кине.Kakav je ovo nišan i zašto se koristi?
Не види се на фотографији али ми личи на колиматорски нишан. Корисна справа за брзо нишањење, не поклапаш мушицу и нишан него имаш само једну осветљену тачку (пасивну) или кончаницу и не мораш баш, као код снајпера, постављати око под правилним углом али нема повећања.Kakav je ovo nišan i zašto se koristi?
Нисте обратили пажњу на изјаве "погођених": "подрхтавање под ногама". Поставили смо у канализацију (дали нам (Додику) Израелци.Nešto je korišćeno.... da je i neka nova tehnologija. Nije prvi put da nas koriste kao eksperimentalno polje.
Dali je, sve što se legalno može kupiti, ujedno i zakonski dozvoljeno posjedovati?