Chat 17

Маглап, постоји још једна могућност да је употребљено нешто треће што не би уопште смели користити или уопште поседовати. Одатле ова контрола штете ако се тако може назвати.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Маглап, постоји још једна могућност да је употребљено нешто треће што не би уопште смели користити или уопште поседовати. Одатле ова контрола штете ако се тако може назвати.

Mene to jos malo podseca na scenu iz Balkan ekspresa kad utvrdjuju jel muzicar ili nije,ili jeste.

Bravo za komentar . Kao slucnajno je parkiran onaj hamer sa topom ispred Skupstine i kao mislili su da ga niko nece snimiti . I kapiram da vlast nista ne odlucuje vec ko zna ko posto drzavu odavno nemamo . Ne bi me cudilo da je malo Svab trenirao u subotu .

Гледао сам орлића, па оно је срамота шта говори. Дачић потврђује посед, он на скупштинском састанку запенио, ко год каже лаже.

Потрошена тема. Ајде да ми лицитирамо ко је следећи премијер? Типујем на Марка Ђурића, некако ми најпослушнији.

Потрошена тема. Ајде да ми лицитирамо ко је следећи премијер? Типујем на Марка Ђурића, некако ми најпослушнији.
Izbori, da bi govno dokazalo da je najaci ! Mi nemamo za koga da glasamo a ovi njegovi poltroni ce da glasaju za njega

Ko kaze da sam ja tebi odgovarao ?
По томе што сам поменуо "аферу ваздушни топ", а ти непосредно испод мог поста, без директног обраћања некоме ко је претходно писао нешто, поменуо налоге за хапшење за оне који су их помињали, закључио сам да си коментарисао мој пост, а онда си наставио са помињањем неких прозивки, што ми баш није имало никакве везе са мојим постом.

Немој да мрачиш баш толико, кумим те.

А и као да није свеједно...

Milenko Jovanov mi je najperspektivniji momentalno.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Tu ce Mile Dodok da se sakrije kada bude zatrebalo 🤣

@emigrant - jel si bio na utakmici ? 400 dinara ulaznica bila 😱

Ma ko da se krije? Kako je krenulo svićemo mi (tj. većina) u ilegalu. A oni će ostati ovde da jaše jedni druge.
Ne znam kako će im biti kad skontaju da su oterali sve koji nešto privređuju, stvaraju i rade, a oni svi navikli da kradu mute i kače se se na to.
Ne razmišljaju oni u tom smeru ako u opšte i razmišljaju. U ostalom ti odozgore već su pokrali dovoljno da odu na neke egzotične lokacije i na miru uživaju sa porodicom do kraja života.
Šta ćemo mi ovde kad nam na naplatu stignu svi ti dugovi?

Tu ce Mile Dodok da se sakrije kada bude zatrebalo 🤣

@emigrant - jel si bio na utakmici ? 400 dinara ulaznica bila 😱
Bio sam,bilo pljuvanje ćacija.Nedimović igrao.

Ma išao direktno s posla iz Šapca pa nisam stigao da kupim.
A pravo da ti kažem nisi ga mogao ni pogoditi jer se nije mnogo pomerao iz onog kruga na centru. Opasan igrač.:haha:

bas sam gledao studente koji su gostovali u pravom uglu, nekako mi se cini da oni mozda jos nisu shvatili da ti njihovi zahtevi ne mogu nikada da se ispune dok je SNS na vlasti, to samo promenom vlasti moze doci do toga da novi ministar policije pocne da hapsi sve visokopozicionirane funkcionere zbog korupcije, da se iz fioke najzad izvadi narodna inicijativa za moratorijum na litijum, da se iz fioke pojave dva minuta iz Doljevca, da se iz fioke izvadi tacno ko je naredio rusenje u savamali itd,itd.
Mislim da ce kad Predsednik Vucic za mesec dana obelodani da se ide na nove izbore da ce im onda valjda to postati jasnije.

Nazad
Vrh