Chat 17

Знам за тај случај, чак сам чуо и име тог лика који се продерао (а није му било први пут) и изазвао тај стампедо и суђења које је имао.

Interesantno da iz svih izjava kao Predednika Vucica, Ministra Dacica a sad i u izvestaju Tuzilastva, svi ponavljaju da nije koriscen ili nije upotrebljen zvucni top, ali nisam jos cuo da je bilo ko od njih rekao da Srbija uopste ne poseduje takvu napravu.
Sad se namece pitanje zasto niko od njih pa cak i predstavnici Vojske,policije i BIA ne kazu direktno da takvo oruzje uopste ne postoji u njihovom arsenalu,, ili mozda ja to nisam nigde to procitao da su vec izjavili.

ali nisam jos cuo da je bilo ko od njih rekao da Srbija uopste ne poseduje takvu napravu.
Била пре три године вест негде на неком алтернативном медију, да је полиција купила LRAD (то што испушта звук), помињан је Вулин и неке паре које су дате за то.

Кад га овај сусјед пита шта је то било у Београду, каже тај странац, цитирам титлове из клипа: "Дакле, имате мјешавину микровалова, ласера и ових ултразвучних оружја. А разлог за то је да се ласерско оружје може водити. Може се користити као сустав за вођење, који помаже емисији микровалног зрачења. Тако да би било лијепо разговарати са људима на терену. Ако је зујање ушима почело (неразумљиво), ако је повишена температура, могло би се закључити о каквом се оружју ради. Мислим ти глобалисти су стварно, стварно уплашени сада..."

Не капирам каква би улога у навођењу ових средстава био ласер - извор светлосног зрачењa, како кажу, "кохерентног снопа" фотона истих карактеристика, ал' није да нема много тога што на капирам.

Каже да би из тога да ли је неко пријавио повећање температуре (да је осетио да га пече) или зујање у ушима (узрокованог оним звуком који разгони људе) могао да закључи о каквом се оружју ради и да би волео да разговара са људима који су били на лицу места.

ОК, он не зна ово што ми знамо - да из свих сведочанстава по Нету, нико се није пожалио на зујање у ушима од звука кога су чули, а сам звук сам наишао да описују као млазни авион, топот, ауто који се брзо приближава и шта све не још, што одмах практично моментално елиминише ону крешталицу LRAD, када је укључена да растерује људе. Такође, осим једне једине женске, коју сам видео на Н1, нико није пријавио да је осетио да га пече лице и откривени делови тела, тако да може да се искучи о онај ADS, који ради са микроталацима на принципу микроталасне рерне.

И шта би онда тај Британац могао да закључи о томе какво је средство употребљено, ако би знао ово што ми знамо?

Тип наставља: "Можете видјети распршивање масе, то је очито нека врста мјешовитог оружја ултразвука и микровалног зрачења...." па онда спекулише како би требало бити повећања температуре, да би људи требало да се осећају болесно, што, на страну стрес и то шта он касније покаже, нико од присутних на том месту није пријавио. Укратко, ако ја могу да оценим то што је напричао Енглез - фала брале, али ниси провалио шта је било у питању.

Остало што је помињао, то што су имали у Лондону, 5Г мрежу, глобалисте, војно-индустријски комплекс.... То ми нема везе са Беградом.
Pa ima da se ljudi žale na određene simptome.Navodno je jedan sportista imao 7 infarkta jer ima ugrađen pesmejker.
Situacija je kao i sa vakcinama da kao nema dokaza da je iko preminuo od vakcine.Tako da jei ovo teorija zavere.Šta god da je moglo je doći do stradanja u tolikoj masi.Ili su studenti smislili način da prekinu proteste :unsure:

Вања Грбић је "твитовао" то, спортски одељак сајта Н1 је објавио то, па се пренело даље, а Грбић убрзо то избрисао, са објашњењем зашто. Пронађи то, свеже је, па неће да буде затрпано иза много вести.

Да, људи се дан-два после догађаја жале на разне симптоме, али немаш масовно понављање тренутно испољених симптома које помиње онај Енглез, међу онима који су били непосредно у оном стампеду, а да их је нешто поклопило од онога што рече тај тип, тога би морало обавезно да буде.

И мани се више вакцина - имаш неки фетиш на њих, колико их помињеш.

Nazad
Vrh