Chat 17

Ајде када си већ тамо дај мало, потруди се око ловачких карабина. Мало им те затварачем одрадите да то иде лепо и глатко као на бласеру, цеви ускладите са светском потражњом. Јбт кад су направили први карабин више нису мењали ништа, а много губе са тим. Само мало естетике и завршног финиша и опет би наши ловачки карабини освојили тржиште.
U drugom delu fabrike se radi karabin, nisam imao dodirne tacke sa tim, a i da ti kazem generalno oruzje me ic ne zanima, radim svoje u struci i to je to.

Pa ima jedan coveculjak u fabrici, nasli mu kuci kalasnjikov, prigusivac i 500 kom municije i jos naoruzanja, plus kokain itd, navodno medicinski uzima, bolu ga ledja ima sipke neke, a u principu jeste beskicmenjak.. zahvaljujuci korumpiranom pravosudju i mup-u, bio 6 meseci u pritvoru i opet posle radi u fabrici.. navodno kupio na crnom trzistu, a lik .ovno , 100% izneo iz fabrike.. pre toga ne znajuci kakav je , iz price on se zanima sa igrom wot, i ja sa tim, kaze aj da te ubacim u nasu viber grupu, ok, jbm ga, i video sam po nekim komentarima da tu nisu cista posla, posle nekog vremena njega uhapsise i jos neke iz te grupe i posle ja bi na tapeti zbog toga.. jos stedim pare od plate na racunu, samo gorivo za kola i telekom placam sa njega, ostalo trosim od zarade na polju, usluge i bale sto se prodaju.. to bode oci korumpiranom mupu ne daj boze... Jedan od osnovnih problema naseg drzavnog aparata - drustva, sto misle da moze da se zivi od zaduzenja i maskenbala, samo se nose uniforme, vozaju kola i smrdi u kancelariji, a proizvodnju i rad ko hebe.

Mogao bih jos dosta da vam pisem o prislukivanju mog telefona itd..i kada sam drugaru pravio valjak za traktor, mi pricali o cevi pa isli na otpad da trazimo, tamo nedaleko interventna a inspektor na vagi naplacuje, ne nadjosmo cev ja nasao dve burgije velika 40 i 43 mk4, taman za moj strug, nije mi naplatio mnogo 1500 za to :osmeh: , krecemo dalje dolazi interventna na ulaz, izadjose gospoda da blentaju... i posle kad god sam otisao po nesto na otpad, vidis neko dodje i seta se zamnom, boze blagi... za nas drzavni aparat kakav je, korupcija vise vredi nego sve ostalo, kakva zastava, kakva nacija, samo da ima bagre i kesa.

Ko da si znao da ce murija doci danas pa si se ogradio :haha:
A da ti kazem, bio sam pre par godina na vulinovoj tronedeljnoj vojnoj obuci, nikada u zivotu nisam uzeo oruzje pre toga, na gadjanju medju prva tri od 50 sam bio, i dalje me ne zanima uopste, ne vidim nikakvu satisfakciju u tome, opalis i sta si uradio nista, u lov da mi platis ne bih isao, ni revijalno radi druzenja da kazem, ni u pecurke, ne volim ja to tumaranje, bajs uvek moze , teras putem i uzivas.

Ко иде старим путем за суботицу коначно су поставили знак ограничења на 50 км/с, баш код скретања за хотел зобнатица. Да вас не превари као масу људи није било знака а радар пеца.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Драле, да ти у руке није допала нека 808-ца? Ја је уживо нисам видео, па не знам да ли можда ради глаткије од старијих модела, погтово ових свежије произведених.

Него, малочас ми дошло да видим нешто на Гугл мапама у мом селу и видим да има чак и Стрит вју. Све је по ПС-у, свугде је прођено, све се види, лак и изгледа лепо у летње поподне. И онда, видевши нешто обло, испада тик спод камере која је све то снимила, спустим поглед још ниже, окренем у круг и видим да то није оно њихово возило, видим и сенку, већ тип на бицилу са камером на кациги! Сад, да питам да л' може тако, одговор би био јасан, али ето нисам знао да Стрит вју на Гуглу праве и бициклисти.
Доста масивна и прецизно одрађена за разлику од ових класичних ловних карабин. Волео би да сам могао да га пробам па да видимо и његову прецизност. Могу они и боље од тог 808 само да се малко потруде. Највећа грешка је што су се они везали за маузер систем и ни макац даље. А толико има бољих система типа директне акције што је данас јако популарно међу ловачким оружијем,а није тачно да наши конструктори то не знају да направе.

Novo kolo izvlacenja u Korupcijskoj lutriji Srbije, komisija sa samo jednim glavnim clanom dao je signal da je sve regularno i izvlacenje je proteklo u najboljem redu, poznati dobitnici su privedeni da preuzmu nagrade.
Sledece nedelje novo izvlacenje i novi poznati dobitnici, kako kazu igraj korupcijsku lutriju srbije i nikad se nezna .

Једна занимљивост или можда не, поред силних испекција, ревизија, анкетних одбора, све могуће малверзације као последицу имају хапшење за почетак. Е сад, да ли су сви могући одговорни просто склањали поглед кад би нешто открили или нису уопште радили свој посао.
Овде треба да "падне" пуно више одговорних људи.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

A ko se slihta?

Jel tebi jasno da ameri i zapad zele da skinu ovog skinuli bi ga vec odavno
A sto bi ga skidali kad im sve redovno resava sta oni zele
Ne smeta ni rusima ni kinezima apsolutno nikom

Njih ne intetesuje to sto je on napravio kriminalnu drzavu,ima svoje klanove i ostalo

A ovaj optuzuje da su protesti placeni spolja,pa druga recenica zapadni prijatelji,tramp mu prijatelj,putin mu dao orden i ostale gluposti

Narodu pun k ovoga zivota bogte vise od deceniju na vlasti
Neki klinci ce zavrsiti osnovnu i srednju skolu a ovaj ce i dalje biti glavna figura u drzavi

A kriv prosli rezim,djilas i ostali univerzum

Brate mili pokrali nas da nije normalno

Penzosima uzeo penzije ladno i nikom nista
da se nadovezem na post od pre neki dan

evo jasno se nemci javili i imaju sta da kazu o protestima

Nazad
Vrh