MilanM
Član
Sve se slazem stobom, ali Tadic je izgubio na izborima, prihvatio poraz . Ja kao bivsi Dsovac(omladinac) sam te 2012. vrlo malo bio u kampanji jer sam se razocarao kao i mnogi 2008. ali sam video kod ljudi ideju da glasaju za Tomu jer im Tadic dosadio.Da al ko je uopste pricao o njemu tokom diskusije o Belorusiji?
Sta da ti napisem, ne razumem? Da covek prodaje maglu supljim pricama i spinovanjem za penzionere i maloumne.
Pa to budala vidi.
Al isto tako itekako ima boljih stvari nego za vreme ds i tih lopova. Kad se sabere od njega sad pa u rikverc ne mozes navesti jednog da je valjao. A izabracete opet istog kao ovaj ako ga skinete. Jer je u principu svjedno dal je vucic ili djilas ili bilo ko iz sadasnje politike.Sistem nevalja i to je to. Ovoj deci i omladini koja tabana 50km ce opet sve političari takozvane opozicije, lazne patriote, fasisti, sovinsiti, autonomasi i ostala ljiga naseg drustva sve pokvariti. Zapamti moje rijeci.
Iako sam pricao ljudi to su radikali samo se preobukli ce ga tek najebeo, svi ti su pricali ma da sta ti znas. Te ljude danas pitam i kako se osecate sto ste glasali sa Nikolica, mahnu rukom.
Tacno je da ovaj pravi autoputeve, po kojim cenama(po kojim uslovima uzeti krediti tek ce da se cesamo) i kakav je kvalitet videcemo za koju godinu, ako se rade ko nadstresnica blago nama.
prodao je sve sto je mogo(Kosovo, zemlju Arapima, Istocnu Srbiju Kinezima, Zapadnu Rio Tintu, jug motacima kablova) i sve ih je zadovoljio zarad ostanka na vlasti, nece se taj mirno ni odreci vlasti, zuti nisu bili takvi to je velika razlika, jesu krali i bili bahati ali ne ovoliko bahati.
Meni je fascinanta stvar sa kakvim stvarima se ludah hvali, on je ladno izgovorio da je narpavio a ne zavrsio vec narpavio hram Svetog Save. To normalan covek nece reci...