Chat 17

Da al ko je uopste pricao o njemu tokom diskusije o Belorusiji?
Sta da ti napisem, ne razumem? Da covek prodaje maglu supljim pricama i spinovanjem za penzionere i maloumne.
Pa to budala vidi.
Al isto tako itekako ima boljih stvari nego za vreme ds i tih lopova. Kad se sabere od njega sad pa u rikverc ne mozes navesti jednog da je valjao. A izabracete opet istog kao ovaj ako ga skinete. Jer je u principu svjedno dal je vucic ili djilas ili bilo ko iz sadasnje politike.Sistem nevalja i to je to. Ovoj deci i omladini koja tabana 50km ce opet sve političari takozvane opozicije, lazne patriote, fasisti, sovinsiti, autonomasi i ostala ljiga naseg drustva sve pokvariti. Zapamti moje rijeci.
Sve se slazem stobom, ali Tadic je izgubio na izborima, prihvatio poraz . Ja kao bivsi Dsovac(omladinac) sam te 2012. vrlo malo bio u kampanji jer sam se razocarao kao i mnogi 2008. ali sam video kod ljudi ideju da glasaju za Tomu jer im Tadic dosadio.
Iako sam pricao ljudi to su radikali samo se preobukli ce ga tek najebeo, svi ti su pricali ma da sta ti znas. Te ljude danas pitam i kako se osecate sto ste glasali sa Nikolica, mahnu rukom.
Tacno je da ovaj pravi autoputeve, po kojim cenama(po kojim uslovima uzeti krediti tek ce da se cesamo) i kakav je kvalitet videcemo za koju godinu, ako se rade ko nadstresnica blago nama.
prodao je sve sto je mogo(Kosovo, zemlju Arapima, Istocnu Srbiju Kinezima, Zapadnu Rio Tintu, jug motacima kablova) i sve ih je zadovoljio zarad ostanka na vlasti, nece se taj mirno ni odreci vlasti, zuti nisu bili takvi to je velika razlika, jesu krali i bili bahati ali ne ovoliko bahati.

Meni je fascinanta stvar sa kakvim stvarima se ludah hvali, on je ladno izgovorio da je narpavio a ne zavrsio vec narpavio hram Svetog Save. To normalan covek nece reci...

Sve se slazem stobom, ali Tadic je izgubio na izborima, prihvatio poraz .
izbori koji su namesteni zbog smene rezima i zbog potpisivanja briselksog sporazuma

tada se ove ne-vladine budale koji us sponzorisani spolja uspalili na bele listice

i pored svega toga desila se ogromna kradja da bi toma grobar dobio

sramotnih(navodno) 50 hilj glasova odlucilo

ovde se videlo da smo otisli u ofsajd momentalno

a onaj matori pedofil,bivsi radikal sa naocarima se na kraju ubio u portugalu

Znaci ti mislis da Vucic moze da sprovede i prezivi tu promenu sistema?? Ni Toma Nikolic ne bi bio bolji samo da je uspeo da se odzi u vrhu toliko godina koliko i Vucic. Svi su oni Seseljova skola i sistema zavadi pa vladaj.
Ne mislim da Vučić može da politički preživi, ne promenu sistema već ni kad bi institucije krenule da rade svoj posao. Prvo mislim da on kao osoba ne bi mogao da podnese da se ne pita više za sve što se do sad pitao.

To da bude na nivou Tome Nikolić tj. da radi što predsednik i treba da radi govorio sam u smislu šta bi bilo kad bi bilo i pod uslovom da on nije odgovoran za lopovluke i ostalo oko njega. Ili da se abolira ako pomogne da se hvataju ostali kraci hobotnice. Naravno ako bi sud krenu da radi šta treba samo na slučaju nadstrešnice verujem da bi se pre ili kasnije prateći tragove novca došlo do Bate. A ko je to Bati omogućio da bude Capo della Vojvodina?

Mislim da imamo posla sa jako ozbiljnom kriminalnom hobotnicom koja je ušla u gotovo sve pore društva. I da je Vučić njen samo najvidljiviji i najglasniji eksponent. Što je gore mislim da ne postoji capo dei capi već da su na čelu više ljudi sa manje ili više moći

Па новцем из ЕУ тиме је шапа стављена на нас ми смо окупирана држава само нам ниси још јавили...Нај већи број компанија у Србији је у рукама странаца ,капитал иде њима а нама плате од 500е.Кад они кажу да путује путоваће то само слепац не види.
Iz početka je bilo novcem novcem iz EU. Sad ga izbegavaju i uglavnom uzimaju Kineski keš. Razlog ? Pa Kinezi ne prave pitanje. Daju ti keš, kažu kolika je kamata pa ti radi posle sa njim šta hoćeš. Ovi iz EU oće malo i da provere zašta to daju keš i onda ne može baš toliko da se klepi ko što se trenutno radi.

Čist primer lokalna škola ovde kod mene. Dva puta ih je inspekcija terala da ponovo rade poslove jer su pokušali da izfušerišu. Pali su i neki otkazi ili smene ali sumnjam da je iko odgovarao. Škola je na kraju urađena super. E sad negde sam ču ne znam koliko je to tačno da je to bilo donacija Norveška pa se iz tog razloga kontrolisalo. Naravnu tu informaciju ne mogu da pronađem nigde. Već svuda piše da su to napravili Vučić i lokalni SNS.

Za razliku od npr. jedne druge javne zgrade koju je definitivno finansirala ili opština ili RS i gde se fušerisalo gde god je moglo. Evo skoro nam se na istoj obrušila tavanica... Dan pre toga je tu bila proslava neka. Vidim da ovde piše da je prvo saniran krov! Mislim da je mnogo tačniji ovaj drugi deo gde piše da se "vodilo računa da se očuva rustični izgled zgrade," :ROFLMAO:

Kakvi crni putevi, koliko je izaso van cene moravski koridor? Tu se fusari i namestaju polsovi za sns ekipu. Od nasih para. Ko kaze da je zeleznica uradjena neka se provoza vozom od Kraljeva do Jagodine da vidi sta je cemer i jad. Od stanica, pruge ...
BTW dobar de puteva, a pogotovo pruge prave Kinezi kao deo njihovog mega projekta "Pojas i Put". Dakle prave ih zbog sebe. Naravno koristiće i nama, ali mislim da mi sve plaćamo...

Da prevedem.To je ko kad bi mom nekom bogatom komšiji smetalo blato na mom sokaku pa odluči da mi pozajmi pare da napravim putanju jer i on tuda prolazi svaki dan. Ja mu posle vraćam te pare sa kamatom. Naravno imam i ja koristi od te putanje, ali nekako deluje da bi u ovom scenariju komšija mene malo zajebo?

Znaci ti mislis da Vucic moze da sprovede i prezivi tu promenu sistema?? Ni Toma Nikolic ne bi bio bolji samo da je uspeo da se odzi u vrhu toliko godina koliko i Vucic. Svi su oni Seseljova skola i sistema zavadi pa vladaj.
Imate totalno pogresnu sliku.

Vjerujete da mozete tesku upalu pluca izlijeciti aspirinom , a teska upala zahtijeva najjace intravenske antibiotike i opet postoji vjerojatnoca da pacijent umre.

:bravo:E ovde su mu dobro ucerali :
"...
Podsjećaju da institucija koja je uputila poziv ima ograničen broj, mahom ceremonijalnih nadležnosti od kojih nijedna nema dodirnih tačaka niti sa prosvjetom niti sa zahtjevima studenata...."

Ok , nego uredu je predlog grabika,volio bih cuti sta predlaze za promjene u Srbiji ,al neznam sta je mislio reci pa ga zato pitam
Studenti do sada imaju neki uspjeh jer nemaju vodzu/glasnogovornika , sokol ne moze da uhvati cvorka ali samo dok je cvorak u jatu , cim se neki izdvoji , gotov je.

Kontra pitanje, tko ima apsolutnu kontrolu nad drzavnim aparatom i sredstvima (dez)informiranja u drzavi , to ti je odgovor ,zasto garnitura koja je na vlasti ne moze da padne , a druga je sto je samo drustvo radikalizovano i ne misli svojom glavom , uostalom oni hoce/zele takvu garnituru na vlasti.
Nema tu nakakvih promjena cak i da ap ode, a nece zasto bi.

Nazad
Vrh