Zorge!
Ovo nije diskusija, kad mi kacis da sam sovinista i imam iste stavove po tom pitanju kao i Canak ako sam samo link pustio!
Za iskrene njegove teze za koje mene optuzujes u svrhu neceg treceg opet preterujes jer sam se samo nadovezao po pitanju politicke likvidacije tih stranaka (tako sam se izrazio) a ne ciniti klasican ubilacki zlocin nad tim nekim politicarima!
Drugo, bezobrazan si kad radis tako nesto iskljucivo zato sto imam neke druge stavove po pitanju tvog idola i napadam tvog jebenog diktatora i neke nase ratne zlocince koji su sjebali skroz ovu nasu zemlju! Ne trazi od mene da volim olosa i diktatora kako bi bio na istoj talasnoj duzini sa tobom jer necu ti dozvoliti! Od onda su krenule varnice bez potrebe! Ti mu radi sta god ti zelis od silne ljubavi ali ostavi mene po strani!
Drzavu i narod i narodnosti koji zive na ovim prostorima nisam nikad omalovazavao a drugo je napad na slobodouman nacin nad nekim idiotima sa ovih prostora koji su se bavili a i bave se pollitikom i dan danas pa su nas doveli da onaj svet koji za tebe nije svet pljune po nama! Jer tebi je svet rusija a to sto si u Evropi i okruzen Eu drzavama nije svet!
I mani me tvojih glupih izmisljenih teorija jer i ne vataju se bas za moju licnost!
Otrezni se!!!
Да, назвао сам те шовинистом јер си овде не једном један народ назвао пијандурама, други си називао циганштином, а људе са форума који су нешто дискутовали си омаловажавао нпр. пре само месец-два, када си им приговорио "да нису доспели до неког државника или политичког магната", већ да су "остали у пишљивом селу да баве сточарством и раде по пар хектара земље". То што сам поменуо, нису измишљене теорије које се "ватају за твоју личност", већ си ти то сам написао. И то долази од тебе, који си исти као сви они из "пишљивих села" и чији народ по читавој Европи прате понижавајући стереотипи. Најблаже речено, тиме показујеш велико одсуство такта.
Онда ти се деси да на форуму накачиш испрдке Чанка и назовеш их "искреним тезама", па из мени непознатог разлога дао себи мандат да "нападом на слободоуман начин" са њим решаваш кога треба "уништити" и "ликвидирати", коме давати, а коме одузимати право на било шта.
На моје питање два-три пута поновљено питање које ти имаш историјско образовање или просто сазнања, па си уверен да су "искрене тезе" Чанка о историји Србији и српског народа и свакакава његова расуђивања, ти ни речи ниси одговорио. Мени је јасно да тебе није ни интересовало колико има истине у томе што је он говорио у многим приликама, већ да ти се његова "тежина речи" просто допада јер се поклапа са твојим расуђивањима.
Ја нисам у прилици да нешто питам Чанка о томе што прича - урадиће то неко други, али јесам у прилици да питам тебе, који делиш његове ставове, управо за оно што си сам написао, па немој да се вадиш да си "само линк пустио" и да те нападам због "нечег трећег".
Ако заиста мислиш да сам ти све ово раније поменуто, приговорио због тога што "имаш другачије ставове по питању мог идола" или због "неких наших ратних злочинаца који су скроз сјебали ову нашу земљу", да ти тражим да волиш било кога или да будеш на истој таласној дужини, онда си ти напрасно постао... Михајло Јовичић.