Chat 17

Zato sto su se zaj** samo 300 godina , a us put hrvate spominje na teritoriji gdje su sada , pa na teritoriji koja bi mogla biti sadasnja crna gora i jos tu oko ceske i poljske, a us put ne spominje ni srpske kraljeve nego samo narode :haha: .
Tvoj odgovor je pomalo konfuzan,ali to nepostoji
Vi to nemate!

Možda su i imali ali ne znaju gdje su im grobivi tako da im ostaju samo mitovi i bajke
Starogrčke legende nagovještavaju da bogovi žive na Olimpu, a nebo na leđima drži Atlas...O kentaurima i minotaurima i da ne pričam...

Bila je jedina kraljevina u dotadašnjoj istoriji u kojoj su Hrvati imali ravnopravan status

Izgleda da sam opet ušao u pgrešnu kafanu. Ima li neka da se u njoj ne prebrojavaju krvna zrnca?
Nisam ja protiv prebrojavanja ako to vodi nečemu, imam jednu poznanicu koja je zaradila penziju prebrojavajući krvna zrnca, /(laboratorija), ali ako ima neka kafana gdje se posjetioci bar zajebavaju ako već nemogu voditi konstruktivne razgovore, rado bih svratio.
Ili da pravimo novu?

Hrvatska nikad nije imala kralja!?
Formalno je imala svoga kralja do 1918.
U haosu ratova sa Ugrima poslednji kralj koji je bio Hrvat je pao u borbi 1097.
Posle 5 godina se u 1202 stvorila personalna unija sa Ugarskom.
Znači jedan kralj je bio kralj u dva samostalna kraljestva.
To je kroz vetrometine i turske ratove vuklo do 1527, kad su na ugarsko prestolje došli Habsburgi, u 'paketu' s Hrvatskom.
Oni su vladali do 1918.
Iako su nas u školama učili, kako smo bili svi u AU neki napola robovi i slično, Hrvatska je bila kraljestvo, koje je imala monarha iz kuće Habsburga i imala svoje plemstvo i sabor.
Cesar Austrougarske je bio najpre krunisan u Beću za kralja Ugarske, Hrvatske, Slavonije i Dalmacija, posle u Pragu za kralja Češke i tek na kraju u Beću.

Izgleda da sam opet ušao u pgrešnu kafanu. Ima li neka da se u njoj ne prebrojavaju krvna zrnca?
Nisam ja protiv prebrojavanja ako to vodi nečemu, imam jednu poznanicu koja je zaradila penziju prebrojavajući krvna zrnca, /(laboratorija), ali ako ima neka kafana gdje se posjetioci bar zajebavaju ako već nemogu voditi konstruktivne razgovore, rado bih svratio.
Ili da pravimo novu?
Mozemo i ovde da nastavimo,jbg ja sam Lala i moram malko da zajebavam 8-)

Formalno je imala svoga kralja do 1918.
U haosu ratova sa Ugrima poslednji kralj koji je bio Hrvat je pao u borbi 1097.
Posle 5 godina se u 1202 stvorila personalna unija sa Ugarskom.
Znači jedan kralj je bio kralj u dva samostalna kraljestva.
To je kroz vetrometine i turske ratove vuklo do 1527, kad su na ugarsko prestolje došli Habsburgi, u 'paketu' s Hrvatskom.
Oni su vladali do 1918.
Iako su nas u školama učili, kako smo bili svi u AU neki napola robovi i slično, Hrvatska je imala svoje plemstvo i sabor.
Cesar Austrougarske je bio najpre krunisan u Beću za kralja Ugarske, Hrvatske, Slavonije i Dalmacija, posle u Pragu za kralja Češke i tek na kraju u Beću.
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Велики_раскол
Izvini Tine,tvoj post je samo citiran

Ако је ово истина у вези угарског краља ја се у име србског народа извињавам што смо му узели неке територије типа варажадина загреба чаковца које стварно нам не припадају ни по ком основу Знајући тине какав смо народ вероватно смо и од шваба нешто узели што није наше тако да и хасбурзима да се извиним

Ili da pravimo novu?
Nema! barem ne u ovom delu Balkana. Probaj u Sloveniji.

Kacili ste se opet za istoriju pa da vam pustam jedan link ovog koji sigurno nije ni siptar, ni ustasa ni **greška vec srbin, a verovatno zbog svakakvih njegovih iskrenih teza vecina srba ga ubitacno mrzi!

A ima jos neceg u jednoj debati sa jednim olosom i ratnim zlocincem!

Zašto kačiš ovo. Meni eto nije jasno šta želiš da kažeš?

Zorge!
Ovo nije diskusija, kad mi kacis da sam sovinista i imam iste stavove po tom pitanju kao i Canak ako sam samo link pustio!
Za iskrene njegove teze za koje mene optuzujes u svrhu neceg treceg opet preterujes jer sam se samo nadovezao po pitanju politicke likvidacije tih stranaka (tako sam se izrazio) a ne ciniti klasican ubilacki zlocin nad tim nekim politicarima!
Drugo, bezobrazan si kad radis tako nesto iskljucivo zato sto imam neke druge stavove po pitanju tvog idola i napadam tvog jebenog diktatora i neke nase ratne zlocince koji su sjebali skroz ovu nasu zemlju! Ne trazi od mene da volim olosa i diktatora kako bi bio na istoj talasnoj duzini sa tobom jer necu ti dozvoliti! Od onda su krenule varnice bez potrebe! Ti mu radi sta god ti zelis od silne ljubavi ali ostavi mene po strani!
Drzavu i narod i narodnosti koji zive na ovim prostorima nisam nikad omalovazavao a drugo je napad na slobodouman nacin nad nekim idiotima sa ovih prostora koji su se bavili a i bave se pollitikom i dan danas pa su nas doveli da onaj svet koji za tebe nije svet pljune po nama! Jer tebi je svet rusija a to sto si u Evropi i okruzen Eu drzavama nije svet!
I mani me tvojih glupih izmisljenih teorija jer i ne vataju se bas za moju licnost!
Otrezni se!!!
Да, назвао сам те шовинистом јер си овде не једном један народ назвао пијандурама, други си називао циганштином, а људе са форума који су нешто дискутовали си омаловажавао нпр. пре само месец-два, када си им приговорио "да нису доспели до неког државника или политичког магната", већ да су "остали у пишљивом селу да баве сточарством и раде по пар хектара земље". То што сам поменуо, нису измишљене теорије које се "ватају за твоју личност", већ си ти то сам написао. И то долази од тебе, који си исти као сви они из "пишљивих села" и чији народ по читавој Европи прате понижавајући стереотипи. Најблаже речено, тиме показујеш велико одсуство такта.

Онда ти се деси да на форуму накачиш испрдке Чанка и назовеш их "искреним тезама", па из мени непознатог разлога дао себи мандат да "нападом на слободоуман начин" са њим решаваш кога треба "уништити" и "ликвидирати", коме давати, а коме одузимати право на било шта.

На моје питање два-три пута поновљено питање које ти имаш историјско образовање или просто сазнања, па си уверен да су "искрене тезе" Чанка о историји Србији и српског народа и свакакава његова расуђивања, ти ни речи ниси одговорио. Мени је јасно да тебе није ни интересовало колико има истине у томе што је он говорио у многим приликама, већ да ти се његова "тежина речи" просто допада јер се поклапа са твојим расуђивањима.

Ја нисам у прилици да нешто питам Чанка о томе што прича - урадиће то неко други, али јесам у прилици да питам тебе, који делиш његове ставове, управо за оно што си сам написао, па немој да се вадиш да си "само линк пустио" и да те нападам због "нечег трећег".

Ако заиста мислиш да сам ти све ово раније поменуто, приговорио због тога што "имаш другачије ставове по питању мог идола" или због "неких наших ратних злочинаца који су скроз сјебали ову нашу земљу", да ти тражим да волиш било кога или да будеш на истој таласној дужини, онда си ти напрасно постао... Михајло Јовичић.

Dal zato što je to istina ili zato što je laž
Pa ko je predao kosovo? Glavnog nisi ni spomenuo,bitno da ti je ds kriva

Zvalavi kojeg je stvorila upravo DB koju spominjes ili ti zuti olosi?

A pola ovih na slici nikad nisu ni bili zuti(Ds) a ovo sto su bili iskljuceni iz ds cim su poceli da vrte levo desno i naravno preleteli u sns ko kurve a zvalavi spominje bivsi rezim da je kriv i onda vi ponavljate jeste kriv je bivsi rezim a ovaj njih uzeo pod svoje(ucena ili ih platio debelo)

Nazad
Vrh