Chat 17

Vi ljudi ne znate šta pričate.Zahvaljujući našem predsedniku i njegovom ugledu u Kini i zahvaljujući njegovom potpisu na ugovoru za izvoz svinjskih glava,papaka i svega što mi ne koristimo,u ne tako dalekoj budućnosti prilikom realizacije međunarodne manifestacije EXPO 2027,za čije je održavanje lično on zaslužan,vozićemo se letećim autobusima i taxi automobilima.Nije isključeno da će do tada većina od nas da poseduje svoje privatne leteće automobile i to opet zahvaljujući našem predsedniku i njegovom zalaganju da obezbedi litijumske baterije od litijuma koji će se iskopavati baš tu kod nas u dolini Jadra.
Mislim da vise proizvodimo pilecih nogica i pilecih glava , posto je broj svinja smanjen, e sad koliki je nas izvoz pilecih nogu u Kinu to nam jos predsednik nije rekao, a veliki promoter ovog biznisa Dragan Markovic Palma vise nije sa nama.

Aутобусима!? Ау, 'леб те ражани, беху помињани летећи аутомобили, ево сад се помињу и аутобуси, а до '27-ме можда се и појави летећи, назови, мотоцикл, к'о у "Ратовима звезда". Ко први примети нешто такво код нас, молим да ме контактира преко ПП. Рад сам да прохујим на таквом кроз главну улицу у селу.
Negde sam pročitao da hoće u bgd da ukinu trole da ubace elektricne autobuse... a pre dve godine uložili silne pare u remont elektro mreze i trafostanica

Nazad
Vrh