Chat 17

Vi ljudi ne znate šta pričate.Zahvaljujući našem predsedniku i njegovom ugledu u Kini i zahvaljujući njegovom potpisu na ugovoru za izvoz svinjskih glava,papaka i svega što mi ne koristimo,u ne tako dalekoj budućnosti prilikom realizacije međunarodne manifestacije EXPO 2027,za čije je održavanje lično on zaslužan,vozićemo se letećim autobusima i taxi automobilima.Nije isključeno da će do tada većina od nas da poseduje svoje privatne leteće automobile i to opet zahvaljujući našem predsedniku i njegovom zalaganju da obezbedi litijumske baterije od litijuma koji će se iskopavati baš tu kod nas u dolini Jadra.
Mislim da vise proizvodimo pilecih nogica i pilecih glava , posto je broj svinja smanjen, e sad koliki je nas izvoz pilecih nogu u Kinu to nam jos predsednik nije rekao, a veliki promoter ovog biznisa Dragan Markovic Palma vise nije sa nama.

Aутобусима!? Ау, 'леб те ражани, беху помињани летећи аутомобили, ево сад се помињу и аутобуси, а до '27-ме можда се и појави летећи, назови, мотоцикл, к'о у "Ратовима звезда". Ко први примети нешто такво код нас, молим да ме контактира преко ПП. Рад сам да прохујим на таквом кроз главну улицу у селу.
Negde sam pročitao da hoće u bgd da ukinu trole da ubace elektricne autobuse... a pre dve godine uložili silne pare u remont elektro mreze i trafostanica

473802908_959293812839963_7070473384263267739_n.jpg

Misliš na plivanje? Pravi stari srpski pravoslavni običaj koje se održava već čitavih 15-20 god. Još kad junaci dignu 3 prsta u vis kao da hoće da se prekrste (a neće) sve mi odiše tim novim turbo-pravoslavljem. Naravno slikanje i deljenje slika po svim platformama je obavezno. Jer kakav si to pravoslavni vernik ako ne utrljaš to svima u lice.
Ево, могу и овде да напишем своје мишљење о овој теми.

Боље пливати за Часни Крст него јахати свештенике и убијати их као што је то било после другог рата. Толико је Православље у Срба затуцавано и сузбијано да је то довело до тога да се показује и где треба и где не треба... а боље да се свуда показује него да страхује од показивања.

То се и дан данас ради и то раде и домаћи издајници и страни окупатори.

Још би боље било да се барем мало уђе у суштину и почну примењивати Божји закони и правила. Створили би рај на земљи.
Највећа флоскула је оно... овакав је онакав је а иде у Цркву на Литургију. Па кад си поштен и частан и вредан и Богоугодан не моаш на Литургију.
Па није Он дошао због поштених него за курве и убице и непоштене да се преобрате и буду бољи људи.
Али ко сам ја да тумачим...
И ја сам се раније много љутио због тих ствари.
Углавном разумем да после толико година гушења Православља свако има тај неки порив да показује да верује у Бога.

Најважније је да сваким даном све више желимо и радимо на томе да будемо бољи људи... поштенији, стрпљивији и трпељивији... у складу са нашим колективним темпераментом :) .

П.С. немојте излизану причу о свештеницима и џиповима... прво греда у свом оку... па онда трн у оку брата својега...

Ево, могу и овде да напишем своје мишљење о овој теми.

Боље пливати за Часни Крст него јахати свештенике и убијати их као што је то било после другог рата. Толико је Православље у Срба затуцавано и сузбијано да је то довело до тога да се показује и где треба и где не треба... а боље да се свуда показује него да страхује од показивања.

То се и дан данас ради и то раде и домаћи издајници и страни окупатори.

Још би боље било да се барем мало уђе у суштину и почну примењивати Божји закони и правила. Створили би рај на земљи.
Највећа флоскула је оно... овакав је онакав је а иде у Цркву на Литургију. Па кад си поштен и частан и вредан и Богоугодан не моаш на Литургију.
Па није Он дошао због поштених него за курве и убице и непоштене да се преобрате и буду бољи људи.
Али ко сам ја да тумачим...
И ја сам се раније много љутио због тих ствари.
Углавном разумем да после толико година гушења Православља свако има тај неки порив да показује да верује у Бога.

Најважније је да сваким даном све више желимо и радимо на томе да будемо бољи људи... поштенији, стрпљивији и трпељивији... у складу са нашим колективним темпераментом :) .

П.С. немојте излизану причу о свештеницима и џиповима... прво греда у свом оку... па онда трн у оку брата својега...
Nastave li ovako popovi ne bi me cudilo da ih opet osedlaju

Не знам како ми је до сад промакло али физичко лице не може да изврши готовинска плаћања већа од 10.000€ (тачније 1.169.000 РСД) у укупном износу у току једне године!? Како то мисле да исконтролишу?

Користим текући ретко, само кад морам.
Бем ли га, толико потрошим годишње за певаљкама у недра, а где ми је за бедра? Како да гураш картицу у сисе?!

trumpofili nema komentara , samo o potpisima , nitko ne prica da je okrenuo pricu o Putinu i Rusiji, poceo da hvali Zelenskog :haha:

Vi ljudi ne znate šta pričate.Zahvaljujući našem predsedniku i njegovom ugledu u Kini i zahvaljujući njegovom potpisu na ugovoru za izvoz svinjskih glava,papaka i svega što mi ne koristimo,u ne tako dalekoj budućnosti prilikom realizacije međunarodne manifestacije EXPO 2027,za čije je održavanje lično on zaslužan,vozićemo se letećim autobusima i taxi automobilima.Nije isključeno da će do tada većina od nas da poseduje svoje privatne leteće automobile i to opet zahvaljujući našem predsedniku i njegovom zalaganju da obezbedi litijumske baterije od litijuma koji će se iskopavati baš tu kod nas u dolini Jadra.
А шта кажу за летеће тракторе кад њих почињемо са серијском производњом? Чисто за друга питам пошто је наумио да иде на месец да узме који ХА у закуп.

Nazad
Vrh