Chat 17

Jbg , previse saras , nemos se stic. Kritikujuci libetalni kapitalizam ,naveo si primjer Darke koji se obogatio jer je dobio mnogo najbolje drzavne zemlje ovde i sljunak da kopa neograniceno.... ,ja sam na to rekao da nije dobar primjer jer toga nema u kapitalizmu . Ima drzavne svojine ali toliki procenat obradive zemlje u drzavnom vlasnistu koja se daje na dug zakup bez licitacije nema . Eto reci jel se u kapitalistickoj drzavi kao npr Amerika neko mogao tako brzo obogatiti tako sto je dobio budzasto mnogo zemlje od drzave da radi ? To si naveo , to odgovaram , nemoj u sirinu .
Kako je izvršena kolonizacija Divljeg zapada?

Немој и ти као админ, који када одлучи да нешто напише, изругује се људима који нешто дискутују.

Него, ако ниси ухватио, наш фекални мислилац сремске провенијенције је изјавио да је, да тако кажем, учесник 5. октобра, ерго - да је у то време био макар старији малолетник, то би значило да му је данас преко 40 година. Можеш ли да поверујеш у то када видиш шта пише? Ја сам и даље у неверици.
51 od juče. Javio se malo elokventniji dunster opšte prakse, da ne pričam dva puta.

Više je sirotana podigao iz bede kapitalizam nego socializam.

Мене интересује како то да Руси поседују или имају удела у словеначким железарама а нису под америчким санкцијама?
Ако ово буде чуо неко има одма да тужи америма...

Јел истина ово:

https://www.poslovni.hr/svijet/od-2007-u-sij-metal-ravne-rusi-ulozili-180-milijuna-eura-339845

Аха, ухватио си ме! Својим писањем обмануо си светски познатог шпијуна да помисли да си млађани шупљеглавац, а у ствари ниси млађани. Капа доле, свака ти част!

Jel to pavlović naplaćuje mostarinu otkako je napravio most?
Lokalci tvrde da je obezbedio i unuke.
Postavlja se pitanje njegovog dobročinstva.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Mostarina se placa, 180 din,ili 3 marke. Kompanija se zove ''Drina river bridge'', i registrovana je u BG. Djecu, a samim tim ni unuke nema, i sa zenom se razjebao, uostalom vise nije ziv. Ja tvrdim da je ustvari bio go kao pistolj, samo je posluzio politicarima. Uostalom duga je to prica.

Jel to pavlović naplaćuje mostarinu otkako je napravio most?
Lokalci tvrde da je obezbedio i unuke.
Postavlja se pitanje njegovog dobročinstva.

I prelazak 1 evro.Da on nije napravio most u Mačvi bi još skela radila.Kaži mi šta je bolje?
A samo ću ti reći da i ja idem u R.Srpsku da naspem rezervoar goriva i usput kupim nešto za kuću i opet mi se isplati.
Tamo je evro dizel nešto preko 140 din.
Verovatno zato što imaju svoje naftne bušotine.
E Srbijo međ šljivama,imamo najskuplje gorivo u regionu a žvalavi pravi najbrže rastuću ekonomiju u Evropi.
Da nije tužno bilo bi smešno.

Vršnjače, ako bi ti i ja rešili da napravimo most i to između dvije države naplaćujemo mostarinu, dali bi nam dozvolili?
'K'o fol' nije mogla država a on bio imućniji.
Jaka mutljavina.. i ide mi na nerve jer se to hvalilo kao vrlo jak patriotski gest.
Pravi filantrop..

Nazad
Vrh