mirosti
Član
Kolega nije parlamentarno da mi odgovoriš pitanjem.
Odgovori ti meni, pa ću onda ja tebi.
Odgovori ti meni, pa ću onda ja tebi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Нуклеарна бомба и то више комада је био пут за сфрј... јер да смо је имали били би стуб на балкану... и добра противтежа између блокова... не би било рата ни да се блокови распусте... мада колико смо глупи можда би га и било... сами би себе гађали нуклеаркама...A jel po tebi socijalizam bio put?
Требало је можда ипак пристати на Велику Србију према Лондонском уговору јер смо се тада директно супроставили латинима а и рује смо добрано изиритирали иако су преговарали у наше име. Али таква држава је морала да се приклони некоме... мала је ипак била да буде самостално јака... мање више...Jesmu u nazadku u mnogim sferama al opet kazem pomisli kakva bi Srbija (ili yu) bila da je odmah od 45te krenula normalnim putem.
Ćuti molim te. Da nije bilo Amerike još bi se izležavali u Grčkoj. Banat ne bi ni bio u Srbiji, posle 45te crkli bi od gladi, cela država se podigla na Američkim kreditima i pomoći. To što ste nas doveli pod bombe u normalnim državama bi vas...Слажем се.. амерички Бог на небу и америчка породица на земљи... за чију комоцију остатак света ради бесплатно... они који немају породицу могу да буду и педери и лезибејке и пси и мачке... и ''што гој оће''... могу да буду и бескућници... фри кантри... америкн дрим...
Кажу да је то одлика Јевреја да на питање одговарају питањем.Kolega nije parlamentarno da mi odgovoriš pitanjem.
Pa eto ,ako nikad nije ni bio zasto cim neko kaze komunizam, kaze se ,e nije to komunizam , to je socializam? Kad vec nije nigdje bio sta znaci onda dali je bollji ? Cesto ga laici koristimo kao sinonim, zna se nasta se misliOnaj iz Marxovih knjiga nigdje a kod nas još manje
Ako su bogat verovatno je bolji kapitalizam...Poenta , bolji je kapitalizam od komunizma ,sto se vidjelo kroz Srpsku istoriju .
Pa kako onda svaki dan prepliva sa Kube po neki bogataš [po tebi], a još nije zabeležen slučaj da je neki beskućnik iz SAD pobegao na Kubu.Ako su bogat verovatno je bolji kapitalizam...
ako si ubogi sirotan onda verovatno nije
Ajd da te pitam nešto...da li je po tebi bolji naš tip kapitalizma ili onaj u skandinaviji tj socijalistički gdje država uređuje tržište,odnose i uslove privređivanja...npr,da li je bolji naš model vezano za poljoprivredu gdje država od seljaka stvara kapitalistu i tajkuna tipa Darko Komec itd dajući mu neograničeno zemlju u zakup ili danski sistem gdje je zemljišni maximum država ograničila extra porezima???Pa eto ,ako nikad nije ni bio zasto cim neko kaze komunizam, kaze se ,e nije to komunizam , to je socializam? Kad vec nije nigdje bio sta znaci onda dali je bollji ? Cesto ga laici koristimo kao sinonim, zna se nasta se misli
Gleda holivudske filmove pa misli da ce mu kao sirotanu i beskucniku biti bolje tamo...Pa kako onda svaki dan prepliva sa Kube po neki bogataš [po tebi], a još nije zabeležen slučaj da je neki beskućnik iz SAD pobegao na Kubu.
Svima je bolji kapitalizam, samo to neki nikad neće shvatiti.
Predloži Srbima iz Amerike da se vrate u Srbiju baš me zanima šta će ti reći.Gleda holivudske filmove pa misli da ce mu kao sirotanu i beskucniku biti bolje tamo...
mozda i hoce ako se hrani iz kontejnera