Mihajlo jovičić
Član
Pitanje svih pitanja će biti- da li mi kao narod sa ovom pameću i moralnim osećajem uopšte zaslužujemo da imamo svoju državu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Postoji još jedna mogućnost- da Nis uzmu Ukrajinci kao ratnu odštetu. Inače u bilo kojoj kombinaciji Rusi neće videti žute banke od Nisa.Pa kojim parama misle otkupiti NIS od Rusa.... Kažu da ima para, pare nisu problem
Ti vec imas dobru platu, a da oni imaju vecu penziju nije realno. Mi kad smo protestovali trazili smo resenje jer smo radili celu godinu, a zarada nula. Da li ste vi bili nekad u situaciji da radite, a da vam zaradu neko drugi uzme i na kraju ostanete bez plate?? Sto se tice moje konstatacije gore, sam si dao odgovor. Kao i prosvetari krijuci se iza protesta studenata iskamcili koji procenat povecanja plate.Kako ne znas a napisao si da ce nekoga da ucenjujemo, zasto mislis da ako neko trazi nesto sto mu pripada da je to ucena, da li ste vi kad ste blokirali zemlju sa vasim zahtevima nekoga ucenjivali.....Dali znas da moje kolege sto su zadnjih 2-3 god otisli u penziju sa silnim povecanjima koja su ih zakacila imaju vecu penziju nego ja platu pa ti sad vidi dal je to realno
To bi za nas bilo jos naj bolje resenje. Lakse bi ga nacionalizovali. Manje bi nas bolelo.Postoji još jedna mogućnost- da Nis uzmu Ukrajinci kao ratnu odštetu. Inače u bilo kojoj kombinaciji Rusi neće videti žute banke od Nisa.
Ne kapiram, iza koga se mi krijemoTi vec imas dobru platu, a da oni imaju vecu penziju nije realno. Mi kad smo protestovali trazili smo resenje jer smo radili celu godinu, a zarada nula. Da li ste vi bili nekad u situaciji da radite, a da vam zaradu neko drugi uzme i na kraju ostanete bez plate?? Sto se tice moje konstatacije gore, sam si dao odgovor. Kao i prosvetari krijuci se iza protesta studenata iskamcili koji procenat povecanja plate.
hajde ih otvori?Zasto pisete nesto sto je lako proverljivo?
U tom slučaju držva Srbija ne gubi ništa...jedino mi žao Bajatovića što će izgubiti fotelju.Postoji još jedna mogućnost- da Nis uzmu Ukrajinci kao ratnu odštetu. Inače u bilo kojoj kombinaciji Rusi neće videti žute banke od Nisa.
Naslovne strane,lepo pise najvaznije vestihajde ih otvori?
Znam,zato i kazem da je montirano.Danas to svi deleNaslovne strane,lepo pise najvaznije vesti