Chat 17

pa zato ih nisu ni uzeli na kraju otezali svih ovih godina a bio je potpisan ugovor jos 2018 godine

kad je pocelo da gori sjebati 1km ili da izgori sve i steta bude po procenama preko 15milijardi evra

to samo glupo zivo bice moze kao sto je homo sapiens----mi

pa zato ih nisu ni uzeli na kraju otezali svih ovih godina a bio je potpisan ugovor jos 2018 godine

kad je pocelo da gori sjebati 1km ili da izgori sve i steta bude po procenama preko 15milijardi evra

to samo glupo zivo bice moze kao sto je homo sapiens----mi
Ti izgleda ne razumjes da nisu poceli gasiti kanaderima jer je bilo zabranjeno gasiti morskom vodom, kad su izgleda skinuli zabranu i poceli pola drzave im je izgorilo.
Sta treba da pocnem da placem nad sirotinjom gdje kuce nisu jeftinije od 10 mil eura :haha:

placi nad ljudima koji su izgoreli zivi

to ti i pricam da glupljeg stvorenja od coveka primata homo sapiensa ne postoji

lakse sjebati sve i pustiti da izgori nego spreciti i ugasiti pozar

placi nad ljudima koji su izgoreli zivi

to ti i pricam da glupljeg stvorenja od coveka primata homo sapiensa ne postoji

lakse sjebati sve i pustiti da izgori nego spreciti i ugasiti pozar
Gledao sam snimke gdje umjesto da su se evakuisali i pobjegli oni se naslikavaju ispred vatre , jel im neko moze pomoci.
A bilo je i pitanje vremena da ce jednom da bukne , a sve kuce od drveta , vjerojatno i trule od starosti, prvo osiguranje je znalo sta radi a i ovi sto.
Mislis da ce da propadnu sto im je nekoliko hiljada kuca izgorelo. Pa godisnje im tornada vise poruse i cikloni , ovdje to nije postojalo tako da nece ni osiguravajuce kuce propasti.

Nazad
Vrh