Chat 17

Да му не буде пуно, мислим Владимиру. Толики одзив мозгова у Русију је једини начин да је униште, изнутра.

Немачка нам је близу тамо се колима стиже за пар сати, а мала је њемачка. Русија опет велика села и селендри којих нема ни на мапи, идеалних за скривање.

Нема се шта приговорити речима човека који се родио 35 година после Карађорђеве смрти и који нам је пренео речи које је Карађорђе рекао својој жени 1817., а она све то записала за будуће генерације.

Јок, то локално где можеш да ме уздрмаш је у пределу препона.

Не пуцам ја, него више немам сумње да си макар шта од човека, па немам нешто воље да комуницирам са тобом другачије осим у сиктер-моду.

Јок, то локално где можеш да ме уздрмаш је у пределу препона.

Не пуцам ја, него више немам сумње да си макар шта од човека, па немам нешто воље да комуницирам са тобом другачије осим у сиктер-моду.
Da, da! Kad nije po volji i pat pozicija onda glava u guzu i svakako da boli!
Ohhh, ti predivni rusi, slaba i bolna tvoja tacka!
Gde nadje i Goran da ti vece ugrozava!😂

Локвањ, барем "Википедију" прочитај. За то ти не треба много времена. Онда ћеш можда и моћи нешто смислено да напишеш.

Pronadje se jos jedno stvorenje
87a2da6964dbb905ac857f8473ca132b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Je.o im pas sve.Rusku :)
Evo isečci od karadjordjevih kratkih misli
21. vek . I dalje sve isto nepromenjeno?
Prihvataju nasa govna u bekstvu i lazu nas isto kao pre 200 godina 8-)
https://www.danas.rs/svet/sta-je-karadjordje-mislio-o-srpsko-ruskim-odnosima/
Ово (у новимама) ко да је преЦедник лично рецензирао...

Не дирајте Црног Ђорђа... није он чалму на глави носио и под турком клањао већ овај што му се душа никада смирити неће.
Кад год је Аранђеловдан и негде на небу тутњи то Ђорђе јури Милоша по небесима.
Барем да га, осим за главу са рамена, пита како је дозволио да му у уста меће речи које никада рекао није.
А сад изгледа да свако може да га шиљи по историји...
Није Ђорђе секао момачке кике него Милош.

И није Ђорђу крива била Русија да покрене устанак. Пре би се пријавила Русија него ова наша раја што је лакше трпела Турке него наше сеоске заповеднике.

Понекад мислим да су Турци само са територије отишли а да су у нама остали...

П.С. није умео Ђорђе тако кратко да мисли... његове одлуке су биле таман као бритка сабља.... :)

Nazad
Vrh