Chat 17

ma to sad nije tema

prvo da se resi ukrajina i zaustavi to bezveze umiranje tamo
a mislim da je i reseno sad sa ovim

ipak je krenuo i izrael odmah usli su oko 20 km sa tenkovima u siriju i usli u 5 gradova

e moji sirijci

ocigledno da je putin dobio ukrajinu za ovo,e sad videcemo koje granice

evropa svakako ne predstavlja pomoc ukrajini ako ameri kazu nema vise

izgleda da se ona karta velikog izraela stvarno odvija po planu
a probacu da nadjem i nesto o 3 svetska rata iz 19 veka,zapis cini mi se
za prva 2 se ostvarila a i 3 se odvija po tome

Albert Pajk
mason
pismo koje je napisao 1871godine
postoji original pisma sacuvan
nisam nasao stari snimak iz 70neke gde cita matori lik vec ovaj podkast od pre godinu dana nekih likova

“The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the “agentur” (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions.”

“The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine. During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm.”

“The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other.
koga mrzi da cita

У је, у каквом си ти трипу....

Успут, и даље не можеш да ми даш одговор на питање које сам ти поставио?
Pitanje postavi u jednoj recenici a ne kao referat u srednjoj skoli , uvod razrada i zakljucak :haha: , ne citam postove duze od 3 recenice a od tebe i luleta pogotovo, citava strana a nista ne kazete. Molim pitanje u jednoj recenici.

Gadafi pre 15+godina
zanimljivo ko se smeje
ekipa iz egipta koja je prva pala i ovaj jutros iz Sirije
a ima ih jos

koga ne mrzi neka pogleda citav govor posto je ovo samo deo a i govor iz ujedinjenih nacija

Pitanje postavi u jednoj recenici a ne kao referat u srednjoj skoli , uvod razrada i zakljucak :haha: , ne citam postove duze od 3 recenice a od tebe i luleta pogotovo, citava strana a nista ne kazete. Molim pitanje u jednoj recenici.
Нећу да коментаришем то твоје да не читаш постове дуже од три реченице и то да ја ништа не напишем на читавој стани написаног јер ја чак и много горе мислим о твом скорашњем писању у овој теми.

Али питање у једној речници ћу ти поновити по четврти пут: када већ знаш да ће Руси бацити атомску, где ће конкретно да је баце?

И још једно питање у једној реченици, на које ћеш лакше одговорити: када си ти мени упутио питање "је л' црвено дугме заглавило"?

Нећу да коментаришем то твоје да не читаш постове дуже од три реченице и то да ја ништа не напишем на читавој стани написаног јер ја чак и много горе мислим о твом скорашњем писању у овој теми.

Али питање у једној речници ћу ти поновити по четврти пут: када већ знаш да ће Руси бацити атомску, где ће конкретно да је баце?

И још једно питање у једној реченици, на које ћеш лакше одговорити: када си ти мени упутио питање "је л' црвено дугме заглавило"?
Pa jel ti znas da citas? , kad sam ja rekao da ce da bace atomsku , "crveno dugme zaglavljeno" i ostali moji postovi su za one koji ne znaju da citaju , IRONIJA https://www.opsteobrazovanje.in.rs/srpski-jezik/knjizevnost/stilske-figure/ironija/ ili CINIZAM https://sr.wikipedia.org/wiki/Cinizam pojednostavljeno : "VLADIMIR NEMA PETLJU NI DA BACI OD 1KT atom na ukrainu a kamoli nesto vece , tako da ne moram da znam kad i gdje ce da baci :haha:.

Pitanje za tebe , kad ce Vladimir da padne kroz prozor, dozivi srcani udar ili da padne avion sa njim kao sa Prigozinom?
Rusi vole diktatore ali samo dok imaju koristi od njih :haha:

Немој ми те форе. Пре неки дан си написао:
Jesam li ti uputio pitanje prije nekoliko dana : " jel crveno dugme zaglavilo" , pa jel zorge jel zaglavilo , drugi puta.
Не, ниси ми ти "упутио питање пре неки дан" ни "први пута", ни "други пута". Ниси ме ништа питао, нити смо нешто дискутовали до пре дан или два. Ту није проблем да ли ја знам или не знам да читам, већ што ти не знаш с ким се препиреш.

Одговор на твоје питање "кад ће Владимир да падне кроз прозор, доживи срчану удар или да падне авион са њим као са Пригожином": сигурно не пре тога када обележи шес' недеља онима којима треба да обележи.

Po odusevljenju na ulicama nakon pada diktatora ,bilo kojeg , se vidi koliko ga narod voli , a koliko je upitanju diktatura zavedena silom i propagandom. Tako bi bilo i u Moskvi ,politickim padom putina , javno veselje isti tren ,iako sad ima podrsku 80 posto po anketama . Koji diktator kad je pao ,na ovaj ili onaj nacin , nije bilo veselje na ulicama?

Nazad
Vrh