Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Primi iskreno saucesce za Jermeniju i Siriju , jeb*** ode jedina vojna baza na sredozemlju u kur**, i jos jedna crvena linija.Како кажу, шта је нагора клетва? "Да Бог да живео у занимљивим временима"?
У је, у каквом си ти трипу....Primi iskreno saucesce za Jermeniju i Siriju , jeb*** ode jedina vojna baza na sredozemlju u kur**, i jos jedna crvena linija.
treci je u tokuAjd javi za treci svjetski do aprila da nesijem
Pitanje postavi u jednoj recenici a ne kao referat u srednjoj skoli , uvod razrada i zakljucak , ne citam postove duze od 3 recenice a od tebe i luleta pogotovo, citava strana a nista ne kazete. Molim pitanje u jednoj recenici.У је, у каквом си ти трипу....
Успут, и даље не можеш да ми даш одговор на питање које сам ти поставио?
Нећу да коментаришем то твоје да не читаш постове дуже од три реченице и то да ја ништа не напишем на читавој стани написаног јер ја чак и много горе мислим о твом скорашњем писању у овој теми.Pitanje postavi u jednoj recenici a ne kao referat u srednjoj skoli , uvod razrada i zakljucak , ne citam postove duze od 3 recenice a od tebe i luleta pogotovo, citava strana a nista ne kazete. Molim pitanje u jednoj recenici.
Pa jel ti znas da citas? , kad sam ja rekao da ce da bace atomsku , "crveno dugme zaglavljeno" i ostali moji postovi su za one koji ne znaju da citaju , IRONIJA https://www.opsteobrazovanje.in.rs/srpski-jezik/knjizevnost/stilske-figure/ironija/ ili CINIZAM https://sr.wikipedia.org/wiki/Cinizam pojednostavljeno : "VLADIMIR NEMA PETLJU NI DA BACI OD 1KT atom na ukrainu a kamoli nesto vece , tako da ne moram da znam kad i gdje ce da baci .Нећу да коментаришем то твоје да не читаш постове дуже од три реченице и то да ја ништа не напишем на читавој стани написаног јер ја чак и много горе мислим о твом скорашњем писању у овој теми.
Али питање у једној речници ћу ти поновити по четврти пут: када већ знаш да ће Руси бацити атомску, где ће конкретно да је баце?
И још једно питање у једној реченици, на које ћеш лакше одговорити: када си ти мени упутио питање "је л' црвено дугме заглавило"?
Не, ниси ми ти "упутио питање пре неки дан" ни "први пута", ни "други пута". Ниси ме ништа питао, нити смо нешто дискутовали до пре дан или два. Ту није проблем да ли ја знам или не знам да читам, већ што ти не знаш с ким се препиреш.Jesam li ti uputio pitanje prije nekoliko dana : " jel crveno dugme zaglavilo" , pa jel zorge jel zaglavilo , drugi puta.