Chat 17

Шта се буниш ти!?

То је једна од његових "разних прогугланих паметних ствари".

Ne mogu da verujem da je toliko ogranicen da misli da je ova slika na profilu moja, a lepsi sam od njega i kad kenjam :haha:

Не претеруј. Баш да мисли да си налик свом аватару, то ми је тешко да поверујем, али да ништа паметније да смисли чиме да ти одговори, то је баш да се замислиш.

Ma razumem ja tebe i sve ti oprastam, nije lako ni nama a kamo li tebi, ipak si ti bio na izletu u Amerike

Не претеруј. Баш да мисли да си налик свом аватару, то ми је тешко да поверујем, али да ништа паметније да смисли чиме да ти одговори, то је баш да се замислиш.
Da, svakako sad cu ti sirim tri stane pisajuci isto kao i ti samo da bi zadovoljio samog sebe dok ostali ni ludilu im ne padne da procitaju naredjane gluposti koje napises!

Da, svakako sad cu ti sirim tri stane pisajuci isto kao i ti samo da bi zadovoljio samog sebe dok ostali ni ludilu im ne padne da procitaju naredjane gluposti koje napises!
Наравно да неће да читају моје глу-по-сти, него твоје мудре речи. Немој да престајеш, сада када те је кренуло.

О пооштравању емисија издувних гасова код дизел и бензиских мотора. Од 2027 године план је да нови дизели - пази сад, загађују 10 пута мање од нових бензинаца. За то уводе нове дпф филтере, катализаторе, другачије егр вентиле. Каминс уводи електрични грејач од 48 волти који загрева дпф филтер и појачава егр гасове да спусти температуру сагоревања у цилиндру. За то је потребан још један алтернатор од неких 400 ампера који ће добро да оптерети мотор пошто мора стално да ради. Тако да од уштеде и економичности мртво слово на папиру + енормна цена одржавања.
И као шлаг на торту увођење бензиске верзије дпф-а. Без тога нема продаје нових аутомобила.

Ако желите да осигурате боље услове за пољопривреду и да потврдите све договоре са државом сада је време.

Ево га вођа цвили на телевизији и пристаје на све. Подвио је реп само да не буде демонстрација.

Уместо да укида домаће универзитете и да гура стране сада додељује 20% више средстава.

Студентима је обећао јефтине
стамбене кредите.

Ево укида и оне пасивне статусе пољопривредницима које је Ристичевић таргетирао.

Само сада је овај режим најопаснији.
Он само одлаже да би дошао до мало ваздуха и предаха.

Неће бавити опет ће да се устреме да се освете.
Исто као са литијумом.

Сад је време да оде у посету код Владимира.

Nazad
Vrh