Chat 17

Јуче и данас авион прелеће атар већ неколико пута, је ли то због дивљих животиња или нешто друго?
Ma to je zbog napetosti Zapada i Rusije. I ovde lete kod rumunske granice stalno.

Гледам да ли сам се зајебао за инвестиционо злато. Сад сам прегледао понуде банака и испада да је скоро дупло већи принос на злату у односу на орочене камате а и злато је у сламарици а не код неке Дафимент, Југоскандик банке или "старе девизне штедње".
Zeznuo si se što ga nisi kupio pre 10 g. Pitanje šta nosi sutra.

Prvo moras dokazati oda kleti
Ma kakvi. Možda neće dobiti punu cenu kao da ima dokaz o poreklu ali retko ko pravi to pitanje. Ne bi valjalo da imaš neki veoma vredan dijamant.

Уништиће нас југославија.
И даље влада југословенска елита и деца комуниста и деца којој се надокнађују дела њихових југословенских родитеља али и људи из Краљевог окружења.
И даље постоји југословенска кинотека, југословенско драмско позориште, југословенско спортско друштво... још мало хотел југославија... наш Краљ је Краљ југославије... постоји она сатанистичка гражевина на Жрнову... постоји лициферов гроб на Дедињу.

Ни један геноцид који је направљен Србима није тако назван него раноразна стрељања и рације и погибије... ни једна јама није истражена ни уврштена у злочин.

Прави СрБски председник ће бити онај који ће прогласити југословенску окупацију Србије па онда фашистичко-нацистичку западњачку окупацију Косова и Метохије па онда глобалистичку окупацију нашег народа.

До тада бићемо таоци и робови на овој територији којој не знамо ни границе ни име ни стечајног управника.

Nije mi jasno, kako sa sigurnoscu znati da je to zlato bas te cistoce, odnosno da nije neka legura, itd?
Добијеш у блистер паковању са пратећим сертификатом и фискалним рачуном.
Cekaj , zar nije rekao investiciono zlato? Ja sam mislio da to nije pravo ,fizicko zlato , nego na papiru?
Инвестиционо је и физичко и спот. Ја преферирам физичко ал' си у случају трговине оријентисан на домаће тржиште (као код девиза: доњи и горњи курс). Са спот златом тргујеш на светским безрама. То ови што имају на тоне. Неће толико да држи у кући па да лопови морају да долазе камионом да краду.
И све је то за боранију. Пунишићи купују инвестиционе дијаманте.
Posto su zlatnici iz austrougarske? (y)
Зависи од величине и да ли су бушени за ђердане. Тренутно Франц Јозеф 145.000 РСД продајни а 139.000 куповни. Чистоћа није 99,9%, као код плочица и полуга, него 98,6 али се рачуна да јесте.

Juce na nekom sastanku u Beogradu izabran lider opozicije poljoprivrednik iz J Tomica,Valjda ce bar malo da nam svane
Hahaha, da li stvarno tako mislite?
pristupnica_sns.jpg

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Taj me blokirao na fejsu pre dve godine :ROFLMAO:
Samo sam postavjao pitanja i davao mu sarkasticne komentare , a on meni blok 8-)

Treba samo propratiti sta prica i sta radi i sve će biti jasno.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Kad smo vec kod sns debila ,prekjuce mi prica kolega kako je prosao njegov drug . Kaze na ovim zadnjim beogradskim izborima su iz Knjazevca organizovano vodili zainteresovane za bg da glasaju uz simbolicnu nadoknadu od 5.000 . Sve je to proslo kako treba ,pobedio je ko treba , medjutim pre neki dan kada je ovaj otisao da registruje auto u opstini ga pitali :"Pa sto si dosao sa Vracara da registrujes auto u Knjazevcu?" 😂 Epilog svega - sada o svom trosku menja mesto prebivanja . 😂

Bila je i Milica zavodnica predstavljena kao nekakva opozicija na zadnjim izborima. Caka je u tome da je sada ministarka u vladi a svako neka za sebe slobodno proceni ko laže. Jedino se ne bih složio da se svako opredeljuje prema simpatijama rekao bih da se velika većina opredeljuje isključivo prema ličnim interesima.

Nazad
Vrh