Chat 17

Naravno da rade kvalitetno, kakve su sve atoputeve i mostove kod sebe napravili pa to je haos, da ne pricam za ratnu opremu....skoro su napravili prvi kvantni racunar o cemu mi pricamo? Problem je ko ovde kod nas radi, da l su poslali normalne neke ili opet neke robijase kao u Linglongu. Nece sigurno najbolje strucnjake da posalju nama da prave puteve...plus sto neko kaze, ko zna koliko se nasi ugradjuju u sve to

Poslednja izmena:
Ko treba da radi saobraćajnicu "Osmeh Vojvodine"?
Meni uzimaju deo njive za nadvožnjak preko te saobraćajnice, plus što će mi ostale njive ostati sa druge strane tog nadvožnjaka pa me sad jeza hvata od ove priče oko strmosti nadvožnjaka...
Уф то не знам али мислим да ће иста жгадија то радити.Код нас су га извозали па изгледа као во кад пиша, од њиве до њиве од појединих радника у општини. Ем стрми ем су нам закинули један надвожњак између Врбаса и Фекетић на атарској ленији. Сада коме су њиве подељене пругом има мечку да роди док обиђе пругу до другог дела њиве.

dddbeb31098c62f21a8157bf886233d9.jpg

Уф то не знам али мислим да ће иста жгадија то радити.Код нас су га извозали па изгледа као во кад пиша, од њиве до њиве од појединих радника у општини. Ем стрми ем су нам закинули један надвожњак између Врбаса и Фекетић на атарској ленији. Сада коме су њиве подељене пругом има мечку да роди док обиђе пругу до другог дела њиве.
Ja sam imao sreće što NIS hoće da otkupi tu parcelu pa nek se oni osmehuju.Em naftaši sa jedne strane a sa druge osmeh.Ja ne znam na šta će ta parcela ličiti.

Ja ih ne volim pa tako ne verujem da cu otici u Kinu nekad.
Drugarica je bila skoro 15 dana, sestra studira kineski jezik i putuje cesto tako da dosta toga znam, slike, video zapisi...
Dosta su ekonomski napredovali pa tako me ne cudi njihova arhitektura.
I nasa Srbija bi dosta lepse izgledala da smo zaista napredovali ekonomski.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Naravno da rade kvalitetno, kakve su sve atoputeve i mostove kod sebe napravili pa to je haos, da ne pricam za ratnu opremu....skoro su napravili prvi kvantni racunar o cemu mi pricamo? Problem je ko ovde kod nas radi, da l su poslali normalne neke ili opet neke robijase kao u Linglongu. Nece sigurno najbolje strucnjake da posalju nama da prave puteve...plus sto neko kaze, ko zna koliko se nasi ugradjuju u sve to
Пропутовао сам Кином преко 5000 километара брзом пругом којом возови иду 300 км на сат. Петодинарац поставим на кант и не падне по неколико минута.
Кроз градове пруга иде преко надвожњака само за пругу а испод иде нормалан саобраћај.

Кинези су правили аутопут кроз Пакистан па погледајте на интернету како то изгледа и у којим су вуко*ебинама то правили.

Нико нама није крив до нас самих и то што ће појединци продати неку децу и неке људе и што ће имати крв на рукама само зарад неке користи.

Бог нека је милостив и према погинулима и према убицама.

Мени је ћерка седела испод надстрешнице прошлог петка (петак пре несреће) и чекала воз. Сам Бог нас је погледао и хвала му и Славу му. Немамо чему да се надамо осим у Господа Бога.

Ова багра ће све да нас жртвује ако се не опаметимо.

Nasa bivsa ministarka Jelena Tanaskovic je sklonjena iz ministarstva poljoprivrede i postavljena za direktora infrastrikture zeleznica Srbije. Ne znas za koju je funkciju kompetentnija. Na kraju moze da bude zrtvovana od strane njenih i bude optuzena za ovaj zlocin u NS.

Ja sam imao sreće što NIS hoće da otkupi tu parcelu pa nek se oni osmehuju.Em naftaši sa jedne strane a sa druge osmeh.Ja ne znam na šta će ta parcela ličiti.
А можеш ли сада на блеф да им набијеш цену, као ови дају већу цену од вас па да им извучеш што више?

Šta su tebi Amerikanci krivi? Da ih nije bilo Srpska vojska bi još bila u Grčkoj, Vojvodina ne bi bila u sastavu Srbije, ko zna kako bi prošli 1948( braća Rusi su nam ubili oko 2000 graničara), za standard i obnovu zemlje možemo zahvaliti njima itd. E sad za devedesete možemo da tumačimo i ovako i onako.

А можеш ли сада на блеф да им набијеш цену, као ови дају већу цену од вас па да им извучеш што више?
Već je pao dogovor pa ne mogu.Jedino ako drugi komšija ponudi više jer je jedan već prodao njima.Ne brini nisam ih štedeo.za 2,5 j mogu da kupim 4-5j.

За ово је потребно време а многи то немају... Ова година никако није погодовала отвореним баштама само пластеницима. Морао сам да купим скоро пола зимнице. Гледам по дворишту где да убацим пластеник а да ми не смета.

Nazad
Vrh