Chat 17

Netko se dosjetio da stavi metalne I profile na zid i utvrdi na nadstresnicu , vjerojatno nije ucio da metal ima drugaciju termicku diletaciju od armiranog betona, a novi staticki proracun kome to treba.

Koliko sam video kinezi prilično kvalitetno rade i drže se građevinskih standarda.
Problem su naši 'preduzimači' i 'podizvođači'.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Да одлично и квалитетно раде, код нас су направили два подвожњака један за Куцуру и један у атару. Када падне 10л кише кроз те подвожњака не можеш проћи, јер вода нема где да иде. Онда долазе кинези и кантама и пумпама воду избацују из подвожњака. За сада је добро, док су ту, а шта ће бити када оду ко ће ту воду избацивати? Пругу су урадили да се усе.реш, ево већ данима додају шлипере по целу ноћ раде да се дању не би видело шта раде. Надвожњаке су направили да трактор соло једва пређе преко њих, са пуним приколицама ако немаш трактор од 150кс немој ни да помишљаш да кренеш преко њега. Надвожњак на улазу у Степановићево из правца Змајева је брука грбав на самом успону. Змајево, Равно Село надвожњак на врху увала кад дркнеш у њу пломбе испадају. Толико о њиховом раду.

Kod mene rade neke brze saobracajnice pa to je smejurija,5 puta ravnjaju pa kopaju pa opet ravnjaju pa prekopavaju I tako sve u krug,taman nasuli ne znam ni ja koliko vrsta peska,rizle i tucanika, ravnjali,valjali,poboli neke sipke za vagres,razvuki neke sajle,kad god prodjem gemetri nisane,cigancici pobijaju sipke,razvlace te sajlice i posle 5 dana sve raskopali i rade kisnu kanalizaciju

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Да одлично и квалитетно раде, код нас су направили два подвожњака један за Куцуру и један у атару. Када падне 10л кише кроз те подвожњака не можеш проћи, јер вода нема где да иде. Онда долазе кинези и кантама и пумпама воду избацују из подвожњака. За сада је добро, док су ту, а шта ће бити када оду ко ће ту воду избацивати? Пругу су урадили да се усе.реш, ево већ данима додају шлипере по целу ноћ раде да се дању не би видело шта раде. Надвожњаке су направили да трактор соло једва пређе преко њих, са пуним приколицама ако немаш трактор од 150кс немој ни да помишљаш да кренеш преко њега. Надвожњак на улазу у Степановићево из правца Змајева је брука грбав на самом успону. Змајево, Равно Село надвожњак на врху увала кад дркнеш у њу пломбе испадају. Толико о њиховом раду.
Ko treba da radi saobraćajnicu "Osmeh Vojvodine"?
Meni uzimaju deo njive za nadvožnjak preko te saobraćajnice, plus što će mi ostale njive ostati sa druge strane tog nadvožnjaka pa me sad jeza hvata od ove priče oko strmosti nadvožnjaka...

Ja ne znam sta je tu falilo da budu stubovi ispod. Po meni opasno losa i ruzna gradjevina!
Kazu ovdje koji su upuceni u gradjevinu da po zakonima propale drzave a koji vaze i sada , taj objekt je imao rok trajanja 50 godina , sto ne znaci da ce pasti za toliko vec je trebalo svakih 10 godina provjeravati kljucne tocke objekta , odnosno te visece elemente. Ocito da to nije radjeno , a da stvar bude jos gora natovarili su nepotrebno jos tereta na tu visecu konstrukciju.

Јбт јуче цео дан телефон супруги и мени се усијао. Родбина и пријатељи зову јели вам ћерка кући? Знају да се школује у НС-у и да викендом долази кући. Реко људи не слутите ми зло она путује аутобусом, сад ево седим и језа ми кроз кости прожима. Радовао сам се тој брзој прузи не само због мог детета већ због све деце која путују аутобусима. Ето срећа што брза пруга није још, кренула за Врбас и Суботицу. На жалост епилог је као и са на платном рампом, снимци, ће нестати, сведоци исто, а главни докази конструкције ће бити расути по свим околним депонијама. Без могућности реконструкције.
Tu i jeste autobusko stajalište. Većina žrtava je čekala autobus. Kao što je zmaj napisao odatle polaze autobusi za Kać, Budisavu i Kovilj. Moja mama je sedela na toj klupi i čekala kaćki autobus u 12:15. Došao budisavski u 11:45 i kaže bilo mesta u njemu da se sedne pa rešila da ne čeka kaćki. Krenula je tim autobusom kući nisu do prvog semafora stigli kad je to palo...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Od drzave koja je svetu bila poznata po kvalitetnim i zahtevnim gradjevinama, (jedna od firmi recimo Energoprojekt), danas smo dosli do toga da po nasoj drzavi grade kinezi.
U njihov kvalitet sam se mnogo puta uverio pa cak i onaj "bolji".
Niko me nece ubediti da moze biti dobro sto oni urade, slican je to kvalitet posla kao i nase vlasti.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh