Chat 17

? Jel se radila nadstresnica ili nije?
76f1a4c17deae492ba04cdfd8b426cc9.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

pogledati ovih 9minuta

pokojni arhitekta Bakic
Јбт ово је страшно, зар смо толико отупели. Слушам овог новинара и очи ми пуне суза. Зар смо толико заказали као народ зарад личног интереса? Чему се ми надамо као људи, као народ, као једна суверена држава? Ми сами, себе не поштујемо, за ово треба преки суд. Да је ово дело природне катастрофе па да кажеш десило се Бог је тако хтео, али ово је дело људске **greška, себичности и проклетства за новцем. Ово све нас треба дубоко да замисли и да сви колективно ставимо прост на чело.

preminule su nocas(bile izvucene ispod rusevina) nazalost i dve male devojcice 5 i 9 godina koje su sad dedom(preminuo na licu mesta) trebale ici na slavu kod drugog dede u loznicu

Po onom što ja imam neke informacije je da najverovatnije nastrešnica nije bila predmet projektne dokumentacije već su radovi izvođeni kao naknadni.
To generalno ništa nije novo i radi se ali u tom slučaju se usaglašavaju projektant, izvođač i nadzor a investitor odobrava dodatni budžet. Nadzor je poslednja i najodgovornija karika u svemu.
Najviše me boli to što sve gore vreme ide i što je trka frka pakuj papire puštaj pre rokova krpićemo posle i sl. Da se ne lažemo toga je bilo u svakoj vlasti pa i kod Tita ali ni blizu obima kao danas.
Najteže od svega je što tih ljudi više nema i što škart treba da se dozove sebi i da se slušaju stručni, a ne poslušni.

Poslednja izmena:
Nova autobuska stanica na N.Beogradu otvorena krajem septembra

Jel tu sad bezbedno stajati ispod ovoga,jebes mi sve
L03RLEE.jpeg

Nazad
Vrh