Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Довољно се питају у неком кратком периоду, да накакају како је то, без икаквог кредибилитета задобијеног на изборима, урадила Гордана Чомић, "министар за људска и мањинска права и друштвени дијалог", да спреми "Закон о истополним заједницама" и "Закон о родној равноправности" и да га Шизоје&Компанија усвоје, а нама силом намећу.jeca trivan,comicka i kena se u drzavi pitaju u tri lepe p m
ako me razumesДовољно се питају у неком кратком периоду, да накакају како је то, без икаквог кредибилитета задобијеног на изборима, урадила Гордана Чомић, "министар за људска и мањинска права и друштвени дијалог", да спреми "Закон о истополним заједницама" и "Закон о родној равноправности" и да га Шизоје&Компанија усвоје, а нама силом намећу.
Mindjušar je stavio pre neki dan. Radio mu jedan lik sve. Četiri kamere full gd sa displejom od 10" sa ugradnjom 600 evra...Jel ima neko predlog za neke povoljne 3,4 kamerice i displej povezani kablom . Na kombajn da stavim nazad , dole , motor,bunker...
Moze npr sa tog vaseg kineskog "temu...
То је јасно, нема потребе да ми понављаш. Прихватила је функцију од стране свог најжешћег протовника на политичкој сцени - а да је имала лични интегритет, 'ладно би одбила.ponavljam ti ne pita se nista
Pročitaj dobro šta je napisano(ds ,dss ,g17 i ostali sateliti) ,neko izbačen ,neko preleteo u nekog se do juče zaklinjali ,neko trebao da bude kandidat za gradonačelnika ali je činjenica da su bili i ne može se reći da nisu. Negde su komplet odbori preletali i ti su sad najveći pljuvači žutih.naveli ste neke druge stranke rodjaci
cinjenice su jedno a prica drugo
zato i glasate kako glasate i dalje
vesic izbacen iz ds-a jos neke 2004 godine
mali nikad nije bio clan DS-a
sormaz nikad clan ds-a
jovanov nikad clan-ds-a
bakarec govno hrvatsko(ja sam katolik da se razumemo ali od ovih mi se sere poprilicno) kome je otac bio u SS diviziji----nikad u DS-
Sapic je takva budala da lik ne zna normalno ni da se potpise
steta sto ga Dusan Savic(golman i trener) nije vise tukao onomad,uloga u kad --porastem bicu kengur--mu legla ko budali samar
lik ne zna 2 recenice da sastavi ako ga pitas nesto ozbiljnije
jeca trivan,comicka i kena se u drzavi pitaju u tri lepe p m
oni su i presli da bi se pricalo o njima bez ioma malo razloga
i da bi se REKLO-ZUTI su problem
a narod glup ko **greška,sto rece legenda Lane Gutovic
ajde ponovoPročitaj dobro šta je napisano(ds ,dss ,g17 i ostali sateliti) ,neko izbačen ,neko preleteo u nekog se do juče zaklinjali ,neko trebao da bude kandidat za gradonačelnika ali je činjenica da su bili i ne može se reći da nisu. Negde su komplet odbori preletali i ti su sad najveći pljuvači žutih.
Znaci stavio si sampanjac u hladnjak, ali ovaj ne pise o kapitulaciji.Изгледа да ће тако да буде - ево и Борис Џонсон то каже: