Chat 17

Zorana su ubili pripadnici legitimne pol.jedinice formirane na mafijaškim temeljima i povezane sa zem.klanom ,velika razlika od Belivuka.
Sklonjen je jer je prekršio pred petooktobarski dogovor o nediranju.
Najveći zagovornik evro-atlantskih integracija je bio sam Zoran ,a najveći oponenti su mu bili Šešelj i Koštunica.
E sad što nije popularno biti prozapadno orjentisan zahvaljujući tridesetogodišnjem ispiranju mozga je sasvim druga priča u odnosu na rane 2000te.
Neko od nas nema pojma ,ali ima dobro pamćenje ,učestvovao je u mnogim događajima i ima dosta dokaza za ono što piše.

hahha

ako ti mislis da je zoran ubijen od strane jso-a a ne upravo od zapadnjaka

da te ne uvredim reci cu -nemas pojima--

hahha

ako ti mislis da je zoran ubijen od strane jso-a a ne upravo od zapadnjaka

da te ne uvredim reci cu -nemas pojima--
Slazem se sa tobom oko zapada i njegove umesanosti . Sto me navodi na razmisljanje da su svi pobegli od Zorana pred ubistvo sto imlicira da bi i neko drugi nastradao da se tome suprostavio .
I drugo sve znas i opet svakim danom ponavljas kao papagaj - Evropa nema alternativu . Razmisli malo o tome .

A možda su Rusi ?

Slazem se sa tobom oko zapada i njegove umesanosti . Sto me navodi na razmisljanje da su svi pobegli od Zorana pred ubistvo sto imlicira da bi i neko drugi nastradao da se tome suprostavio .
I drugo sve znas i opet svakim danom ponavljas kao papagaj - Evropa nema alternativu . Razmisli malo o tome .
od onda smo i otisli od evrope

Tadic ti je Rus
svadjali se on i Kostunjavi ko ce da se slika sa putinom

kod nas ljudi ne kontaju i ne znajiu ko je ciji

vucic,tadic rusi

dacic,kostunjavi i ostatak ameri

to ljudi ne znaju tj nije mi jasno kako ne shvataju

Tadic uvek ako si me vec to pitao,uvek pisao i zna se

smesno je sa vama i pricati

za koga vi glasate znam unapred

Tadic uvek ako si me vec to pitao,uvek pisao i zna se

za koga vi glasate znam unapred
Znaci ti si ipak istocno orijentisan jer celog zivota glasas za DS . Nisam te tako shvatao i da cenis autokrate ali prihvatam . Dobro dosao u krug istocnjaka 👍
Inace zapitaj se kako se od zvalavog grade putevi , podvoznjaci , pruge . Da li da tuda mogu da prolaze zapadna vojska ili istocna . I nije mi jasno zasto gurus pricu o AV rusu ? Glupo je to mnogo .

kao sto rekoh

treba malo i razmisljanja da se ukljuci da bi shvaili sta pisem

jbg nije to za sve,ljudi ne umeju jednostavno da shvate

Ajde ne zuri . Sto si glasao i voleo Tadica onda ? Ili si ti bio druga struja u stranci ( Djilas ) i tu stranu podrzavao . A gosn Djilas voli da se pravi englez 🤗

Nazad
Vrh