Јок! Држим га у винском подруму.Znaci stavio si sampanjac u hladnjak, ali ovaj ne pise o kapitulaciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јок! Држим га у винском подруму.Znaci stavio si sampanjac u hladnjak, ali ovaj ne pise o kapitulaciji.
Slazem se sa tobom oko zapada i njegove umesanosti . Sto me navodi na razmisljanje da su svi pobegli od Zorana pred ubistvo sto imlicira da bi i neko drugi nastradao da se tome suprostavio .hahha
ako ti mislis da je zoran ubijen od strane jso-a a ne upravo od zapadnjaka
da te ne uvredim reci cu -nemas pojima--
od onda smo i otisli od evropeSlazem se sa tobom oko zapada i njegove umesanosti . Sto me navodi na razmisljanje da su svi pobegli od Zorana pred ubistvo sto imlicira da bi i neko drugi nastradao da se tome suprostavio .
I drugo sve znas i opet svakim danom ponavljas kao papagaj - Evropa nema alternativu . Razmisli malo o tome .
jbg kad ne znasDa načuo sam nešto da su i Sadam ,Gadafi ,Kastro i Mao bili amerikao i sad Ali Hamnei....
pa ne kontas nistaVučića ili Tadića pošto si rusofil?
Kontam ja nego ti proklizavaš ,ja sam pitao za tvoj izbor između njih dvojice pošto vidim da za prozapadne političare pišeš pežorativno ,tj.u duhu sadašnjeg vremena. Kad hoćeš nekog da naružiš samo mu prišij etiketu,,zapadni "....pa ne kontas nista
oba su teska Rusofila
Znaci ti si ipak istocno orijentisan jer celog zivota glasas za DS . Nisam te tako shvatao i da cenis autokrate ali prihvatam . Dobro dosao u krug istocnjakaTadic uvek ako si me vec to pitao,uvek pisao i zna se
smesno je sa vama i pricati
za koga vi glasate znam unapred