Mihajlo jovičić
Član
100%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sto skrecemo temu? Ko je pisao ko je u pravu u sukobu tamo .момо кад би муслимани хтели да врате у кобаш јесули они терористи или повратници Пази да не лупиш
Smetnju sam prijavio 12.07. u poslovnici MTS-a, tj. njihov čovek na šalteru je uneo prijavu smetnje, a odmah potom sam dobio od MTS-a SMS sa porukom " Poštovani, vaša prijava problema u radu servisa je evidentirana u bazu podataka Telekom Srbija, pod brojem: 1- 143103301392. "Za sam početak proverite mrežne kablove, sam RJ11 konektor što ide u ruter pa do razdelnika >Piše na njemu Spliter<
Prodrmajte DSL konektor levo-desno i ako se opet izgubi konekcija tu je problem.
Obavezno promenite kabl što ide od bandere pa do vašeg telefona (Pošto kada oksidira pravi baš taj problem sa gubljenjem konekcije), još ako je nastavljan na više mesta . Da se razumemo ne menjate kabl direktno sa bandere već u vašoj kući od telefona pa do drugog dela kabla od bandere (Koji se nalazi na krovu ili već gde god).
Logujte (Prijavite) se na vaš mts Nalog, pa zatim kliknite na one tri crtice, izaberite Podrška pa će te videti da li ste vi u opšte prijavili smetnju ili niste (Pošto mi je puno dve-tri nedelje da niko ne rešava problem ili da vas nazovu da vas pitaju da li je sve uredu sa uslugom), sledeći račun će vam biti smanjen.
Da li nepotrebno , sto se tice 2 sv rata , ali da pokazu sta imaju da nisu samo prazne price , prije nekoliko godina vecina naucnika nije vjerovala da to moze i da takvu energiju oslobadja.Šta misliš ako bi se radilo o sudbini Rusije da li bi stisnuli dugme?
Ni Amerikanci u Vijetnamu,a i jedni i drugi u Avganistanu nisu se osetili ugroženo.Zato nisu ni morali da bace nuklearku.
Ne zaboravimo da je jedna nuklearna sila bacila dve bombe.
Iz ovog ugla i sa ove vremenske distance možemo reći i nepotrebno.
Udji u podesavanje modema proveri da li ima gresaka. Crc... ako se dobro secam. Ako treba pomoc javi.Celo veče nemam internet preko Telekomovog ADSL-a. Je l' još kod koga tako ili je greška u mom modemu. Uzgred, često mi nestaje internet na par minuta. Prijavio sam kvar u MTS poslovnici u Vrbasu još pre dve - tri nedelje i još se niko nije javio povodom toga...
Da smo mi imali mogućnosti 90-ih da jednu bacimo na večni grad , bila bi drugačija situacija .Da li bi je Švabe bacile da su uspele da je naprave pre Amera i Rusa?A već su gubili rat.
Da smo bacili bombu na Rim pojeli bi nas crvi i pokljucale vrane odavno.Da smo mi imali mogućnosti 90-ih da jednu bacimo na večni grad , bila bi drugačija situacija .
Mi ne bi izgubili Kosovo ali bi svet izgubio Rim .
P.S kad malo bolje razmislim , u tom slučaju bi smo i dan - danas bili po nekim vojnim vežbama i u smenama išli u tu južnu pokrajinu da održavamo red i mir jer policija to sama ne može a vojske i ovako nema dovoljno .
Ako na nekoj teritoriji nemaš svoje većinsko stanovništvo a oni koji tu žive te shvataju kao okupatora onda džaba ti ta teritorija
@Mihajlo jovičić možda je citirani deo odgovor na ovo sto si poslednje napisaoNekima izgleda još uvek nije jasno da nuklearna sila ne može izgubiti rat.Šta god mi mislili o tome.
Al sam omatorioMislim da ovo treba mnogo više da nas svrbi.
Tito je mastao da Jugoslavija bude u posedu nuklearnog oružja .SrBska mašta može svašta