MONTOYA
Član
Zastrasivanje naroda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako stalno rade , samo sto je ovaj amater u zastrasivanju u odnosu na Vucica . Nezna da izbulji oci i zacuti par sekundi . Penzioneri odma zadrhte
E to je to zbog čega me Momo smatra velikim pristalicom vlasti.Mi smo prodati i tu se priča završava,Kad je neko protestvovao protiv NIS_a.gotova stvar.
Zoki u mom kraju su sigurni da rudnika nece biti a onaj ko je pare uzeo nek ih vrati, mi, narod, nemamo problem.E to je to zbog čega me Momo smatra velikim pristalicom vlasti.Mi smo prodati i tu se priča završava,Kad je neko protestvovao protiv NIS_a.gotova stvar.
A svi smo zaboravili Kineze koji ladno vade naše zlato i još kao apsurd nam i prodaju
Dok ne dodje do sopstvene guzice , briga nas sta se desava tamo negde . Takvi smo mi .E to je to zbog čega me Momo smatra velikim pristalicom vlasti.Mi smo prodati i tu se priča završava,Kad je neko protestvovao protiv NIS_a.gotova stvar.
A svi smo zaboravili Kineze koji ladno vade naše zlato i još kao apsurd nam i prodaju
Na Staroj Planini postoji napusten rudnik uranijuma iz tog perioda koji ti spominjes . Naravno u zadnje vreme se kinezi vrte oko njega i prica se da su ga vec kupili .Postoji i priča od pre mozda 50+god da je na Ceru pronađen uranijum...
Koliko je to tacno ne znam ali da je potreban zapadu jeste sigurno a i presednik je pokrenuo priču o francuzima i nuklearkama pa tako da nista nije nemoguce...
Na Staroj Planini postoji napusten rudnik uranijuma iz tog perioda koji ti spominjes . Naravno u zadnje vreme se kinezi vrte oko njega i prica se da su ga vec kupili .
Jeste bruka za Irance .Level 3 krece
Njujork Tajms: Iranski vrhovni vođa naredio napad na Izrael
Iranski vrhovni vođa naredio napad na Izrael u znak odmazde za ubistvo lidera Hamasa, objavio je Njujork Tajmsn1info.rs
Može biti da je do modema, kod mene je bilo danima da nestane internet nekoliko puta dnevno i na kraju više nije se mogao povezatiCelo veče nemam internet preko Telekomovog ADSL-a. Je l' još kod koga tako ili je greška u mom modemu. Uzgred, često mi nestaje internet na par minuta. Prijavio sam kvar u MTS poslovnici u Vrbasu još pre dve - tri nedelje i još se niko nije javio povodom toga...
Ubio neko bajdena i dzonsona?Pronaci i likvidirati 2 vodje dvije najvece teroristicke organizacije