Chat 17

E to je to zbog čega me Momo smatra velikim pristalicom vlasti.Mi smo prodati i tu se priča završava,Kad je neko protestvovao protiv NIS_a.gotova stvar.
A svi smo zaboravili Kineze koji ladno vade naše zlato i još kao apsurd nam i prodaju
Zoki u mom kraju su sigurni da rudnika nece biti a onaj ko je pare uzeo nek ih vrati, mi, narod, nemamo problem.
Samo bi ove proteste trebalo okrenuti direktno protiv vlasti.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

E to je to zbog čega me Momo smatra velikim pristalicom vlasti.Mi smo prodati i tu se priča završava,Kad je neko protestvovao protiv NIS_a.gotova stvar.
A svi smo zaboravili Kineze koji ladno vade naše zlato i još kao apsurd nam i prodaju
Dok ne dodje do sopstvene guzice , briga nas sta se desava tamo negde . Takvi smo mi .

Postoji i priča od pre mozda 50+god da je na Ceru pronađen uranijum...
Koliko je to tacno ne znam ali da je potreban zapadu jeste sigurno a i presednik je pokrenuo priču o francuzima i nuklearkama pa tako da nista nije nemoguce...
Na Staroj Planini postoji napusten rudnik uranijuma iz tog perioda koji ti spominjes . Naravno u zadnje vreme se kinezi vrte oko njega i prica se da su ga vec kupili .

Celo veče nemam internet preko Telekomovog ADSL-a. Je l' još kod koga tako ili je greška u mom modemu. Uzgred, često mi nestaje internet na par minuta. Prijavio sam kvar u MTS poslovnici u Vrbasu još pre dve - tri nedelje i još se niko nije javio povodom toga...

Ne ulazeci sad u to ko je u pravu itd treba priznati da je Izraelska vojska i njihova obavjestajna MOSAD najjaca i najefikasnija na svijetu , po velicini drzave to zasigurno a i ovako u vrhu . Pronaci i likvidirati 2 vodje dvije najvece teroristicke organizacije na tom podrucju tj 2 njihova najveca neprijatelja u 2 dana i to na stranoj teritoriji je stvarno impozantno.

Celo veče nemam internet preko Telekomovog ADSL-a. Je l' još kod koga tako ili je greška u mom modemu. Uzgred, često mi nestaje internet na par minuta. Prijavio sam kvar u MTS poslovnici u Vrbasu još pre dve - tri nedelje i još se niko nije javio povodom toga...
Može biti da je do modema, kod mene je bilo danima da nestane internet nekoliko puta dnevno i na kraju više nije se mogao povezati

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh