grunt
Član
Дали има колега на форуму који су оперисали Кук?Дали возе Трактор и обављају послове као пре...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ništa neće biti kao pre-ako stigneš na red za operaciju.Nema sexa pa ti zamisli da li ćeš terarati traktor,Дали има колега на форуму који су оперисали Кук?Дали возе Трактор и обављају послове као пре...
Сероња био и и прије 10 година и сад. И рођени родитељи ми нису вјеровали кад сам говорио да није никаква опозиција јер им је свима иста идеологија и религија - само новац. Сад се кају што су гласали за њега.Sta se desava sa Gradonacelnikom Banjaluke Draskom Stanivukovicem?
Vidim da ga dosta prozivaju po drustvenim mrezama.
Sve zavisi kako ga sklepaju, moja majka je operisala jedan i bolje je nego kad je bio nov, bez ikakvih problema, drugi dan je setala stakama u hodnikuЈа морам решавати десни кук па се распитујем како и шта...Или да премотавам најлоне ма машиницама и на Дунав.
Kolega dzabe si postavio nikom se oci nisu otvorile. Prica se o Drasku, Mareju i operciji kuka.
U pravu si samo je ono monogo veci problem.Тема је чат јеби га може све не видим проблем колега...
Njihova je odluka da ne prisustvuju...Гледа се , прати се колико може. Ево нигде у медијима оно прескакање ристичевића. Ни да спомену. Нити говор представника удружења. А и то је намештено, конференцију за штампу су имали они који нису били позвани у скупштину.
Slankamenac se negde izgubio.Njihova je odluka da ne prisustvuju...