Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta od mene oces na ovoj vrucini?E moj Momo zapadna glavo . Teoreticari zavere o ovome pricaju vec neko vreme . I sta sada mislis o demokratskim vrednostima posto Tramp to nije ?
Verujem da se nosis mislju i paralom - cilj opravdava sredstvo
Tvoje uvazeno misljenje .Sta od mene oces na ovoj vrucini?
A gdje si nasao to da su ga snajperisti naciljali ranije ali nista nisu preduzimali?pokusaj atentata
decko je ubijen iz snajpera,20 godina
zanimljivo da je po ocevicima,momak bio uocen 10tak minuta ranije sa puskom ali da niko nista nije preduzeo,snajperisti su ga bili i naciljali ranije ali nisu reagovali dok ovaj nije poceo pucati
prosle izbore su pokrali i dodelili senilnom Dedi pobedu,ove sad ne znaju kako da rese pa su verovatno probali da ga smaknu,sto bi se reklo-INSIDE JOB
metak mu je okrznuo uvo,verovatno je i ostao bez malo mesa
Kakvo bi imao misljenje ? Pokusaj atentata , neuspjesan itd.Tvoje uvazeno misljenje .
Dodji u Banat da vidis sta je vrucina . Treci dan za redom u Vrscu preko 30 stepeni jutarnja T .
Imaš snimke po bespućima interneta, iza bine dva pripadnika "službe" sa krova čuvaju Trampa, na prvi pucanj odmah odgovor vatrom.Znao je gde je čeka da puca, vidi da pojma nema i da promašuje i onda ubija, jer ako ga uhvate živog ima da kaže čiji jeA gdje si nasao to da su ga snajperisti naciljali ranije ali nista nisu preduzimali?
Pa zagrebiTako jeste . Ovo je nesto najnormalnije sto se desilo i nema dubljeg razmisljanja . Cekamo neku novu vest na koju isto necemo da se trudimo da zagrebemo malo ispod povrsine .
Kao Draškovića svojevremeno ...................
metak mu je okrznuo uvo,verovatno je i ostao bez malo mesa
samo sto se Vuk odmah posle toga prodao sluzbi da bi spasao svoju guzicu tj da bi ziveoKao Draškovića svojevremeno .
Samo je kod njega bilo levo uvo a kod Trampa je izgleda desno .
Tada su bili umešani i pripadnici vojske kako bi im omogućili bezbedan povratak .