Posluzili sami sebi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ga zapratio i redovno slušao .klasicni udbas
iskoriscen da se "donekle" skine prica sa Medjeda Ronhila,sto je i urodilo plodom....vrlo ubrzo se shvatilo o cemu se radi
jednom recju---govno
Kako?Posluzili sami sebi.
Tih 7 udruženja su pravi borci i začetnici svega. Koji će ti "SLUŠANJE" posle svega i šta će ti sva fantomska udruženja i nastala posle svega dogovorenog samo da se obmannjuje javnost. Samo treba ispuniti potpisano pa posle toga neka se bore nova udruženja za nešto novo i za ono čime nisu zadovoljni. Onih 7 su se izborili za nešto i to treba ispoštovati, bez slušanja i bez daljih sastanaka i keženja.Sva udruženja i prava i botovska su obaveštena o javnom slušanju pre više od mesec dana ,i mi smo na sastanku odlučivali hoćemo li prisusvovati ili ne.
Slankamenac se sklonio ,previše je impulsivan i ne poštuje dogovoreno što je jedan od razloga raspada 7 udruženja iz maja prošle godine.
Na sastanku se dogovori jedno ,usaglase se stavovi ,dogovori se način odbrane tih stavova da bi u toku noći njemu sinula nova ideja koju prosledi ministarstvu....
p.s.
Inače u inicijativi ima mnooogo kvalitetnih ljudi .
Pa veceras se zavrsava Mitrovicev imaginarijum pa je red da pocne i imaginarijum zvalonje uz zvezdu Piksija i velikog gazde Dzajica .Сада кад је ова хистерија око националног стадиона и могућност праћења радова 24 сата паде ми на памет песма од прљавог инспектора блаже и кљунова "секс, дрога, бодирога" где каже - дај игара не треба нам хлеба...