frkani
Član
Pitam ja ovu umjetnu pamet dali je muško ili žensko jer neznam ime. E to je već napredno stvorenje. Napredno jer je već zauzelo stav da nije ni muško ni žensko. Kad sam to čuo malo sam se ohladio od razgovora sa tim čudom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za malo Bosko da odnese pobedu!Ljudi jel vi cujete koji su rezultati za parlament
Слободан? Није.I ovaj forum?
Kako nije slobadan? Pisemo sta hocemo. U socijalizmu nije bilo slobode govora ,to je zadnje u nasoj istoriji. Ipak je sloboda sad na prilicnom nivou , mada moze boljeСлободан? Није.
Ангажован? Да, пољопривредни.
Apsolutno se slazem za ovaj forum . Svaka pohvala i pravi primer kako svaki mediji treba da izgleda .Kako nije slobadan? Pisemo sta hocemo. U socijalizmu nije bilo slobode govora ,to je zadnje u nasoj istoriji. Ipak je sloboda sad na prilicnom nivou , mada moze bolje
Npr pisemo picousti za predsjednika drzave , sto je u socijalizmu bilo nezamislivo.
kazu bacuske sve je u reduIzbori su izmišljotina zapada (demokratija)
Da bi se lakše vladalo....
A vi glasajte
Ja isto.Al ovi kradedu.Ja sam zadnjiput bio na tim izborima pa danas, videcemo dali sam mozda talican
A sta ti predlazes prijatelju umjesto da narod bira ? Da Vucic i sns budu dozivotni vladari bez izbora , ili Karadjordjevic ili sta ? Konkretno ? Ili nesto sto manjina zeli ?Izbori su izmišljotina zapada (demokratija)
Da bi se lakše vladalo....
A vi glasajte
Kapiram odakle mu vecina.
Kod nas u opstini 20ak godina i vise je manje vise ista aparatura i garnitura njuski, tek tek po koji bivsi politicar, sve ostali uz vlast i oko vlasti. Po opstini i tim upravama stalno isti rade,malo se zarotiranu i u krug.
Kad bi picousti nestao i dosao neki Zukorlic oni bi za njega glasali kad bi znali da ce im pruziti to uhlebljenje.