Da mi je sav 'svijet' pričao da i doktor Dobrodol prima koverte, nebih poverovao..
Nema, zadnje vreme došlo..
Znaš da se trudim da budem realan, pa makar me to skupo koštalo...
Uf , umem da se opasno naljutim, bilo je i svađe i skoro pa tuče s kolegama , na krv i nož, traže novac od vozača i podjebavaju !!!!
Pa uzimaju ljude preko reda ako plati !!!
Pa namerno sklanjaju stvari da ovaj "slučajno" zaboravi, ADR letvu , na primer !!!!
E tu nastupam ja, jbo sam mu sve po spisku kad ga uhvatih u "biznisu" , iako se "kolega" kotira kao nekakav "šef", kod mene nema pardona, uostalom, šoferi znaju redosled kako su dolazili i i prijavljivali se, tako dolaze i na red, i primetili da je ovaj jedan pozvan preko reda...Džabe je dao pare (50 eura je bilo u pitanju) tom " šefu", džabe je i roba bila spremna, zatvorio sam rampu i nisam dozvolio da se tovari, 2 sata je šofer proveo na rampi čekajući....
"Kolega-šef" se pokrio ušima i bio manji od makovog zrna, naterah ga i tih 50 eura da vrati šoferu !!!!
Pa kao , ajd' na stranu da se objasnimo, može druže, ali samo da se pravdaš Gazdama, ako insistiraš na raspravi, pa odlučim da obavim jedan kratak razgovor sa njima i obavestim ih kako se ponašaš na poslu !!!!