Ti si na nivou statističke greške , mislim na pozitivno iskustvo s "doktorima"...
Zbog potkožne izrasline koju mu je lekar uklonio bez provere nalaza, nakon čega su, usled komplikacija pacijentu kasnije <strong>odstranjeni prsti i cela desna šaka</strong>, pravosnažnom presudom Višeg suda, <strong>Opšta bolnica je u obavezi da mu isplati 3,4 miliona dinara odštete</strong> sa...
www.blic.rs
Bukvalno svaki dan u ovoj našoj relativno maloj Srbiji, dogodi se " nešto" u vezi s "doktorima"...
Moje iskustvo je 80% negativno, a u ovih 20% pozitivno, uvijek se tešim, ma mogao sam i gore da prođem..
Padnem s krova , upadnem u svinjac, razbijem se u tri lepe, Zdravstveni centar S. Mitrovica, ortoped, čekam u čekaonici, onako polupan, dovoze čovjeka, radnika, u radnome odjelu, pao sa skele, otvoren prelom butne kosti, vrišti od bolova, nema zdravstvenu kod sebe, tvrdi u onakvom stanju da je ima ,čak zna svoj JMBG napamet, " doktor" mu prilazi i teši, sve će biti u redu, ideš na odeljenje i ja ću te operisati, nemoj da brineš...
Ulazi u ordinaciju, ostavljajući ovo jadnika u hodniku, sestra proziva mene i ja ulazim, medicinski brat i "doktor" pričaju unutra, šta kažeš, iz Bačke Palanke je, može da izdrži transport, pakuj ga u vozilo i transportuj hitno za B.Palanku, nek' ga oni zbrinjavaju...
Da vidimo šta je s Vama, okreće se ka meni...
Držim levom rukom desnu, polomljeni mi prsti na desnoj, umem da udaram i levom i desnom podjednako, on se lepo namestio u stolici i podigao glavu ka meni, medicinski brat zatvara vrata i odlazi, delići sekunde su presudili da ga ne zavalim pesnicom !!!!
Nije mi problem da ga rješim, ali neću uspjeti da se izvučem iz D.Z. punog naroda, plus mali i domali prsti na desnoj šaci su mi polomljeni !!!
Jebo mater svoju , crkotina, ma maloprije si pričao bajke onom jadniku pred vratima, smradu smrdljivi !!!!
Toliko sam bio revoltiran da nisam , posle kraćeg, bukvalno 3- minutnog pregleda, konstatacije, da se javim u ordinaciju pored i da mi "bandažiraju" prste...
Izašao sam iz ordinacije, otišao na šalter, pokupio dokumentaciju, rekao komšiji što me dovezao, teraj za Irig da otvorim bolovanje...
A prsti, njih sam, kada smo stigli najzad kući, kako sam znao i umeo, namestio i podvezao, levom rukom uz prisustvo toga komšije koji se krstio i levom i desnom rukom šta radim....
"doktori" , ha, izem ti vic !!!!