A ti kao Jovandeka Babić-antiprotivan.A jel vrijedjao nekoga ili je samo pisao nesto sa cim se vecina ne slaze ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ti kao Jovandeka Babić-antiprotivan.A jel vrijedjao nekoga ili je samo pisao nesto sa cim se vecina ne slaze ?
klasični sns trollУ каквим ти бајкама дечко живиш лебе мекани. Не бих дискутовао више са тобом,очигледно појма немаш што и доказујеш сваким постом И ко ти је рекао да неко пропада? Пропадају такви као ти и слични теби веруј ми.
kaže da je on dobra učiteljica a mi loši đaci koji su zaslužili kecaA jel vrijedjao nekoga ili je samo pisao nesto sa cim se vecina ne slaze ?
Pisao je da smo glupi, neobrazovani,...A jel vrijedjao nekoga ili je samo pisao nesto sa cim se vecina ne slaze ?
Има разних варијанти. Никад им ништа нисам дао, само их значајно погледам. Ако је баш ники надмен само кажем: докторе ако немате сад времена могу ја и кући да вам дођем. Покојни брат је, због детета, једног ухватио за гркљан па следећа 3 дана није могао да бекне. У полицији све прошло ОК па када би се следећи пут појавио на шалтеру сви му се јављају и одмах излазе у сусрет. Кад смо код полиције, један је комшија приликом одласка лекарима позајмљивао од другара униформу...Ima jos toga ali vec me hvata nervoza kad samo pomislim na to.
Ne verujem , izmedju ostalog napisao je i ovo . . .klasični sns troll
I to pole . . . . . . . .