Ево мало колегиних размишљања и констатација:
"Hvala na savetima, jedini komentar koji je pomogao. Nisam sam, bilo bi nas troje, po potrebi i roditelji, svi smo zaposleni ali radimo u proseku nekih 6h, dosta slobodnog vremena pa bi hteli da probamo. Silaza mi je preobiman posao zbog gazenja i dodatnih traktora, prikolica i upitno je i kako bi to odradili pa gledam makar u pocetku da to preskocim i da dokupim kukuruz posto je on jeftin i ceo svet je zasicen pa racunam da cene nece preterano rasti.
Prelistao sam ovu temu i nisam nasao cenu hrane ali mislim da je bolje da ja za odvojim dan dva pa da napravim teoretski obrok i onda da pitam ovde odgovara li, treba li sta dodati ili oduzeti"
"
Nije nemoguce, ali je mnogo teze nego motane bale, retko ko se bavi poljoprivredom, malina uglavnom, motokultivatori pretezno, traktora nikada nije bilo a i to sto je bilo su laki traktori ciji vlasnici imaju 65+ godina, silo kombajn… Industrijsko mesto gde su svi ziveli od fabrika, koje su propale, sela su pusta. Moze da se organizuje ali bi bukvalno bilo pretesko i pitanje je da li bi taj posao bio adekvatno odradjen.
Ja sam citao da je senaza cak i bolja opcija od silaze ali jedno je citanje a drugo praksa ljudi na terenu, zato sam i dosao ovde da pitam da li je to moguce. Izbeci silazu kukuruza i spremati senazu graska, sirka i livadskog sena. Kao i koliki bi bio dodatni trosak za dodatnu hranu kako bi se obezbedila adekvatna ishrana"
Како сам наводи човек ради 6х као лекар,нема нека оптерећења па би да отвори фарму од 20 музара.