Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je i pocelo pre x god. sa voznjom dok policija nije blokirala voznjuZato je protestna vožnja bolja i poštenija od blokada
Ovde je valjda taj spisak... Mankozeb
![]()
У Србији од данас забрањено 113 пестицида, шта урадити са залихама
Неправилна употреба средстава за заштиту биља све чешће је разлог за враћање пошиљки воћа и поврћа унутар земаља Европске уније, чијем систему за контролу безбедности хране и ми припадамо. Од данас је у Србији забрањена употреба 113 препарата за заштиту биља .www.rts.rs
Video sam ovu blokadu u Bavaništu na društvenim mrežama, više me ništa ne iznenađuje, valjda smo navikli na svašta. Da meni neko autom zatvori ulaz u dvorište, zakačio bih taj auto i odvukao ga u prvi kanal. Ponovo im se opozicija kači na protest i daje opravdanje vlasti da protest nazove političkim.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
@Banat013 Nije u pitanju protest i blokade,ne sme niko da ti blokira kucu,tj izlaze.Takvi ljudi koji to rade samo i razumeju silu izgleda.
Ja ne vidim u tom tekstu ovo tvoje objasnjenje.
Nigde o bruto dobitu nista ne pise, osim da je ulaz 160 k po ha a zarada pored odlicnih prinosa, tek 1000 e po ha.
Zato sam i postavio taj deo teksta jer ne razumem ko je tu budala Rts ili Nedeljko!
A šta nisu radili kako treba?Žuti su smenjeni jer nisu radili kako treba ,ali bar nisu držali zarobljenu državu i mogli su se smeniti normalnim putem.
I kakvi god da su bili ponašali su se kao gospoda naspram ovog šljama.
Ne zaboravimo da je Tadić čestitao Nikoliću na pobedi ,što je za sadašnje uslove nezamislivo.
Samo da ne zaboravimo da je sve krenulo od žutih, diplome, zapošljavanje i td. Najgori su od svih sranaka prešli u SNS i doveli okupaciju države do savršenstva.Žuti su smenjeni jer nisu radili kako treba ,ali bar nisu držali zarobljenu državu i mogli su se smeniti normalnim putem.
I kakvi god da su bili ponašali su se kao gospoda naspram ovog šljama.
Ne zaboravimo da je Tadić čestitao Nikoliću na pobedi ,što je za sadašnje uslove nezamislivo.
А шта су радили?A šta nisu radili kako treba?