Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda sam glupav,al na sajtu ministarstva nisam uspeo da nađem, doduše nisam puno ni koncentrisan dok deca jašu po meni...

Ovde je valjda taj spisak... Mankozeb o_O

E taman kad smo kod tih insekticida . a vidim uglavnom se insekticidi zabranjuju , šta kažete na ovu naaajezdu smrdibuba ? Kod nas ih je zadnjih godina sve više , a ove godine za nepovjerovati , ako im se nešto ne desi nagodinu će biti katastrofa ništa u bašti neće ostati od njih .
Imaju li oni predatore , i šta se to dešava ? trebalo bi malo o tome , meni se čini da će to biti veliki problem .

Na prvi pogled vidim da gungicidi imaju dosta ovih materija, kao Artea 300 EC, Amistar extra, Arcon extra....

Дошло време да учимо хемију па да правимо сами. Базну хемију поручимо из Индије или Кине. Или макар да село делгира једног талентованог само да не буде после да га траже као Али хемичара!

Још један пример западног друштва како незадрживо срља у напредак. Шалу на страну, мушкарци и жене који практикују да постоје само два пола су у великом проблему. И биће још горе.
Овакво друштво нема будућност ни опстанак. Али долезе мигранти у миру...

Gledam juce na DW kanalu...
Putujuca klinika (opremljen mini bus) za vazektomiju...znaci idu od mesta do mesta i muskarci koji hoce da se počiste to besplatno rade...
Ne znam samo dal je sad ili australia u pitanju

Po nalogu Predsednika Vucica da pronadju pare i po bilo kojoj ceni kupe sliku, vlada je uspela da pronadje novce i uspesno su na aukciji u sotebiju kupili sliku Paje Jovanovica >Odmor Basibozuka< Cena 350000 eura.
Takodje je Predsednik Vucic izjavio da sledece godine ce se obezbediti izmedju 10 i 30 miliona eura za otkupljivanje slika i artefakata (naravno iz drzavnog budzeta).
Sva sreca da je tu Predsednik Vucic da usmeri Vladu Srbije da radi kako treba , inace bi nastao kolaps ako ne bi imao ko da im izdaje naloge za rad, a i sreca je sto imamo puno para u budzetu .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh