Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je i pocelo pre x god. sa voznjom dok policija nije blokirala voznjuZato je protestna vožnja bolja i poštenija od blokada
Ovde je valjda taj spisak... Mankozeb
У Србији од данас забрањено 113 пестицида, шта урадити са залихама
Неправилна употреба средстава за заштиту биља све чешће је разлог за враћање пошиљки воћа и поврћа унутар земаља Европске уније, чијем систему за контролу безбедности хране и ми припадамо. Од данас је у Србији забрањена употреба 113 препарата за заштиту биља .www.rts.rs
Video sam ovu blokadu u Bavaništu na društvenim mrežama, više me ništa ne iznenađuje, valjda smo navikli na svašta. Da meni neko autom zatvori ulaz u dvorište, zakačio bih taj auto i odvukao ga u prvi kanal. Ponovo im se opozicija kači na protest i daje opravdanje vlasti da protest nazove političkim.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
@Banat013 Nije u pitanju protest i blokade,ne sme niko da ti blokira kucu,tj izlaze.Takvi ljudi koji to rade samo i razumeju silu izgleda.
Ja ne vidim u tom tekstu ovo tvoje objasnjenje.
Nigde o bruto dobitu nista ne pise, osim da je ulaz 160 k po ha a zarada pored odlicnih prinosa, tek 1000 e po ha.
Zato sam i postavio taj deo teksta jer ne razumem ko je tu budala Rts ili Nedeljko!
A šta nisu radili kako treba?Žuti su smenjeni jer nisu radili kako treba ,ali bar nisu držali zarobljenu državu i mogli su se smeniti normalnim putem.
I kakvi god da su bili ponašali su se kao gospoda naspram ovog šljama.
Ne zaboravimo da je Tadić čestitao Nikoliću na pobedi ,što je za sadašnje uslove nezamislivo.
А шта су радили?A šta nisu radili kako treba?