Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da ne bude kao sa rujkama , druga vojna sila na svetu a trte se sa Ukrajincima više od god. dana !
Није баш само са Украјинцима, Украјинци јесу живо месо које ратују на терену али опрему, и што је најважније логистичку и обавештајну подршку, им обезбеђују цео НАТО плус још неке земље.

Evo i jednog velikog coveka na osnovanju pokreta 👏
@Boderlica - i kako sada da pricam nesto protiv njih kada je moj predlog za prve proteste bio jedini zahtev da se ovaj covek izabere za ministra ( tada jos vlada nije bila formirana ) ?
osnivanje-pokreta-poljoprivrednika-srbije-3.jpg

Није баш само са Украјинцима, Украјинци јесу живо месо које ратују на терену али опрему, и што је најважније логистичку и обавештајну подршку, им обезбеђују цео НАТО плус још неке земље.
Naravno , pa to se moglo i očekivati .
Rat je mnogo ozbiljna stvar , ne započinje se tek tako , ako već sam Putin to nije mogao predvideti imao je savetnike , analitičare I valjda neki generalštab koji su ga mogli upozoriti na mogući razvoj dogadjaja .
Nije baš da su svi mislili kako će se vojna sila Ukrajine raspastii kao balon od sapunice .
I sad su tu gde su , niti su sposobni da u dogledno vreme okončaju taj sukob niti im je u računu da ovo žarište potraje duže ( a već traje i traje )
Ovo je situacija ko naručena za NATO i Ameriku , nisu direktni učesnici sukoba , koriste priliku da okreću međunarodnu zajednicu protiv Rusa , pomažu Ukrajinu ( onoliko koliko sami misle da treba ) i sve komotno posmatraju sa distance .

Ima ko je išao od sadašnjih i bivših članova.Takođe sam imao poziv da idem ali trenutno nemam vremena da živim k'o čovek pa nisam otišao.

Скоро је некоме требао лепак за лепљење чамца, базена. Овим ја лепим и има посебна флека али флеку су клинци изгледа негде ђаволу дали. Иначе је флека провидна и сече се на меру колико ти треба.

Naravno , pa to se moglo i očekivati .
Rat je mnogo ozbiljna stvar , ne započinje se tek tako , ako već sam Putin to nije mogao predvideti imao je savetnike , analitičare I valjda neki generalštab koji su ga mogli upozoriti na mogući razvoj dogadjaja .
Nije baš da su svi mislili kako će se vojna sila Ukrajine raspastii kao balon od sapunice .
I sad su tu gde su , niti su sposobni da u dogledno vreme okončaju taj sukob niti im je u računu da ovo žarište potraje duže ( a već traje i traje )
Ovo je situacija ko naručena za NATO i Ameriku , nisu direktni učesnici sukoba , koriste priliku da okreću međunarodnu zajednicu protiv Rusa , pomažu Ukrajinu ( onoliko koliko sami misle da treba ) i sve komotno posmatraju sa distance .
Misliš na Ameriku u Avganistanu ?

Procitao si Miloicin post, jasno ti je sta je napisao a ti lupetas pitanjem i nesto sasvim drugo okrenes.
Ali jasno je sve, navijac fan cak i kad njegovi gube sa vecom razlikom i jasno je da tonu jos uvek se nada i voli svoje.

Niko na ovim prostorima ne voli NATO a s
tim i Ameriku jer su nas onomad nalupali ali .............ne bi trebalo da nam to bude jedini razlog obožavanja Putina i opravdavanja Ruske agresije .
Neki idu još dalje pa sad mrze Ukrajince !
U najmanju ruku treba ih poštovati , bez obzira na zapadnu pomoć u vojnoj tehnici oni su to živo meso na ratištu koje se bori za svoju zemlju .
Poprilično i stradaju a ima ovde bolesnih ljudi koji se i tome raduju .

Sto nas zapadni svet nije voleo i postovao za vreme Slobe ? Pusti te price jer nije vreme da se Isus izigrava ! Padaju svi sistemi vrednosti zahvaljujuci ljudima koji tako razmisljaju kao ti .

Po tebi treba razumeti i ustaše, nije njima bilo lako da ubijaju decu, a nekada i oni sami poginu. Za mene je to bolesno i kratkovidno razmišljanje.

Ne treba "razumeti" i opravdati ustaše, al ne treba druge hrvate svrstavati u isti koš...ja i dalje delim na ljude i na govna,bez obzira na veru,nacionalnost,boju kože i slično...
Otac mi se krsti sa tri prsta,majka sa šakom i ponosim se tim...i vrlo dobro znam da i sa jedne i sa druge strane ima i ljudi i neljudi...otac mi je srbin,sremac,domorodac,tu smo od arsenija čarnijevića,majka hercegovka poreklom ali katolik..i šta sad?
Zna se valjda majku mu šta su sistemi vrednosti jednog čoveka..

Da li sam u mom poslednjem postu spomenuo Hrvate ?
Ja ne bih bio ponosan kada bih saznao kako su Hercegovci prešli na Katolicizam. Taj ,,ponos" je deo projekta koji nam je svima nametnut. Tvrdim da si ponosniji što ti je majka katolkinja, nego što je otac pravoslavac, a sam tim i ti. Upravo to je projekat da se ne bi vratilo na prethodnu veru. Normalno je da mi nismo svesni manipulacijama koje nam rade. Ništa nije slučajno u društvu, sve je isplanirano, isplanirano je da me zbog istine zamržiš i samo izuzetci mogu da se odupru tome. Meni je trebalo mnogo vremena da uvidim pravu istinu, imao sa sreću što sam bio okružen najboljim ljudima koji su imali strpljenje za mene. Hvala im i ako sam bio srećniji dok sam verovao u laži, istina je gorka svima nama.
Nemam ništa lično protiv tebe ali istorija se uvek ponavlja i zato se zove ,,istorija".

Ima koji se krste sakom, a i onih koji se ne krste, a ipak su Srbi, ali prevedeni u druge vere tokom teskih vremena. Mislim, nemam nista protiv nikog, samo da skrenem paznju da vera ne odredjuje narodnost.

Ima koji se krste sakom, a i onih koji se ne krste, a ipak su Srbi, ali prevedeni u druge vere tokom teskih vremena. Mislim, nemam nista protiv nikog, samo da skrenem paznju da vera ne odredjuje narodnost.
Zavisi kako se gleda. Zamisli da imaš sina i no odluči da promeni prezime i Slavu. I dalje bi bio tvoj sim ali ...
Realno izdao te je.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh