Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pusti dinare , uporedi potrošnju u kw .Stigao danas julski račun za struju. Iako smo 2 nedelje bili na moru i u kući je komplet sve bilo isključeno osim zamrzivača. Račun je isti kao i junski, svega par dinara razlika. Jel to opet bilo neko poskupljenje?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Nemaš uvid u prethodne račune zbog tehničkih problema.Pusti dinare , uporedi potrošnju u kw .
Ako si prethodni račun bacio ( a verujem da jesi ) registruj se na " https://authoring.eps.rs/lat/snabdevanje/Stranice/uviduracun_domacinstva.aspx
krajnje je jednostavno a imaćeš uvid u kompletno stanje potrošnje struje ( godinu dana unazad ) pa ćeš moći da uporedis .
Obračun se prvo pojavi ovde i možeš odmah on-line da ga platis bez da čekaš poštara
P.s vidim da se iz nekog razloga ne otvara adresa pa pokušaj peške :
Samo kucaj : Uvid u račun - EPS.rs
Isto za baštu pa ne znam koliko da tražim.Зоран, овде једино да га поклоните. Успео сам до сада да продам за баште и то на мало. Има на камари можда још 3-4 приколице и то сам трампио за 50-так бала сламе и то преко треће стране зато што сам нешто трговао. Овде има њива што нису виделе стајњака од кад ја знам за себе, проверено.
Kako bi meni dobro doslo jedno 50 tona po toj ceni .Овде сам продавао 500 кг 500 динара, мој утовар и разбацивање. + после тога орање мотокултором.
Imam ja toliko.Kako bi meni dobro doslo jedno 50 tona po toj ceni .
Vuku i za proizvodnju struje.Има једна камара стајњака од фарме 50х250 метара, само расте. Питају исто купци, не желе да продају из не знам ког разлога. Видим да шлеперима вуку са живинских фарми у околини, и спремили су где је репа.
Samo nas malo geografija zeza . Ne smem ni da pomislim koliko bi prevoz kostao .Imam ja toliko.
Kod nas se isto stajnjak ne ceni.samo ne znam koliko će zemlja moći da trpi veštak.Samo nas malo geografija zeza . Ne smem ni da pomislim koliko bi prevoz kostao .
Pre je bilo,prikolica stajnjaka džak veštaka.Sada ne teba nikom a ne bih da prodam badava.Bolje će deca baciti na našu njivu.Kod nas se itekako ceni stajnjak.
U mom selu ne bi smeo pitati domacina da ti proda, isterao bi te iz dvorista.
Njive posle nekog vremena (par god) ne bi imalo smisla sejati jer bez stajskog djubreta ne bi izbacile rod ili bi bilo nesto smesno...
Mi napravimo dista ali ne bi bilo viska kad bi uspeli jos da kupimo negde blizu.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Stigao danas julski račun za struju. Iako smo 2 nedelje bili na moru i u kući je komplet sve bilo isključeno osim zamrzivača. Račun je isti kao i junski, svega par dinara razlika. Jel to opet bilo neko poskupljenje?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Po tebi rujke su druga oruzana sila na svetu? Pa sad ce rusofili da te vataju za gusu! Ko li je prva?Kineska voska počinje vojne vežbe u blizini Tajvana u znak upozorenja .
Ako sad nije trenutak da povrate " svoje " ne znam kad će .
Godinama unazad se prica kako su respektabilna vojna sila pa je prilika da to i pokažu na " svom " ostrvu .
Samo da ne bude kao sa rujkama , druga vojna sila na svetu a trte se sa Ukrajincima više od god. dana !