Sapatnik
Član
Код мтс-а на уговор 1500 динара месечно 100 гигабајта. А то је доста и са солидном резолуцијом. Има да траје цео месец.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KOD mene stigne za April I Maj računi po 23000 i 24000. Aj reko možda smo počeli nešto više da trošimo (više nas je u kući) kada sledeći mesec stiže 13000. Koliko i uvek dobijamo (11000-14000). A ne grejemo se na struju... Strasno.Неко је спомињао увећан рачун, изгледа да није усамљен случај.
Lupas ko Maksim po diviziji sada . Onda neka batale firme koje ocitavaju . Mi cemo u buducnosti ocitavati ali neka onda smanje racun . I sto do sada nisu zamenili sva digitalna brojila ? EPS je dobio pare od EU ali nije to uradio . Da je sve odradjeno ne bi bile potrebne firme za ocitavanje a nasi racuni bi valjda zbog toga bili manji . Necu prihvatiti i osporavacu svakoga ko prica da mi treba nesto da uradimo umesto nadleznih i dobro placenih za to !Кад год сам добио рачун који је већи од просечног, прво бих погледао однос скупе и јефтине потрошње, затим бих отишао до струјомера да проверим да ли су лепо очитали. Ако видим да није лепо очитано, пошаљем тренутно стање на имејл и они пошаљу исправку. Све то траје десетак минута.
Уместо да нешто сами предузму, људи само кукају и чекају да неко други „нешто предузме“.
Kod nas u maju 20 500,jun i jul 16 500.Mašine za pranje (svaki dan po jednu ali smo počeli uključivati samo kad je jeftina) ali ništa nema ušparano.200kw više u julu nego u junu.Mnogo brate.Od svega toga 6000 je pdv i ostale njihove stavke.Неко је спомињао увећан рачун, изгледа да није усамљен случај.
I šta su uradili.Jesi li se žalio.KOD mene stigne za April I Maj računi po 23000 i 24000. Aj reko možda smo počeli nešto više da trošimo (više nas je u kući) kada sledeći mesec stiže 13000. Koliko i uvek dobijamo (11000-14000). A ne grejemo se na struju... Strasno.
Ocito da im je los marketing kada nemaju ni jednog clana odavde da nesto napiseŠta je bilo na osnivanju pokreta,jel ima neko neke informacije?Niko ništa ne piše.
Kad moram da platim i njihove akcize ,pdv,prirezi, porezi,angažovanje,isporuku...Ocito da im je los marketing kada nemaju ni jednog clana odavde da nesto napise
@Zoran0230 - muski racuni nema sta . Sada bi ti rekli vladajuci ljudi i sta se ti onda zalis a imas da platis tolike racune . Kod mene je uvek prosek 500-700 kw mesecno a kuvamo na struju . Ja mislio mi trosimo dosta jer znam dosta ljudi odavde koji 300 kw ne prelaze