Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da ne bude kao sa rujkama , druga vojna sila na svetu a trte se sa Ukrajincima više od god. dana !
Није баш само са Украјинцима, Украјинци јесу живо месо које ратују на терену али опрему, и што је најважније логистичку и обавештајну подршку, им обезбеђују цео НАТО плус још неке земље.

Evo i jednog velikog coveka na osnovanju pokreta 👏
@Boderlica - i kako sada da pricam nesto protiv njih kada je moj predlog za prve proteste bio jedini zahtev da se ovaj covek izabere za ministra ( tada jos vlada nije bila formirana ) ?
osnivanje-pokreta-poljoprivrednika-srbije-3.jpg

Није баш само са Украјинцима, Украјинци јесу живо месо које ратују на терену али опрему, и што је најважније логистичку и обавештајну подршку, им обезбеђују цео НАТО плус још неке земље.
Naravno , pa to se moglo i očekivati .
Rat je mnogo ozbiljna stvar , ne započinje se tek tako , ako već sam Putin to nije mogao predvideti imao je savetnike , analitičare I valjda neki generalštab koji su ga mogli upozoriti na mogući razvoj dogadjaja .
Nije baš da su svi mislili kako će se vojna sila Ukrajine raspastii kao balon od sapunice .
I sad su tu gde su , niti su sposobni da u dogledno vreme okončaju taj sukob niti im je u računu da ovo žarište potraje duže ( a već traje i traje )
Ovo je situacija ko naručena za NATO i Ameriku , nisu direktni učesnici sukoba , koriste priliku da okreću međunarodnu zajednicu protiv Rusa , pomažu Ukrajinu ( onoliko koliko sami misle da treba ) i sve komotno posmatraju sa distance .

Ima ko je išao od sadašnjih i bivših članova.Takođe sam imao poziv da idem ali trenutno nemam vremena da živim k'o čovek pa nisam otišao.

Скоро је некоме требао лепак за лепљење чамца, базена. Овим ја лепим и има посебна флека али флеку су клинци изгледа негде ђаволу дали. Иначе је флека провидна и сече се на меру колико ти треба.

Procitao si Miloicin post, jasno ti je sta je napisao a ti lupetas pitanjem i nesto sasvim drugo okrenes.
Ali jasno je sve, navijac fan cak i kad njegovi gube sa vecom razlikom i jasno je da tonu jos uvek se nada i voli svoje.

Niko na ovim prostorima ne voli NATO a s
tim i Ameriku jer su nas onomad nalupali ali .............ne bi trebalo da nam to bude jedini razlog obožavanja Putina i opravdavanja Ruske agresije .
Neki idu još dalje pa sad mrze Ukrajince !
U najmanju ruku treba ih poštovati , bez obzira na zapadnu pomoć u vojnoj tehnici oni su to živo meso na ratištu koje se bori za svoju zemlju .
Poprilično i stradaju a ima ovde bolesnih ljudi koji se i tome raduju .

Sto nas zapadni svet nije voleo i postovao za vreme Slobe ? Pusti te price jer nije vreme da se Isus izigrava ! Padaju svi sistemi vrednosti zahvaljujuci ljudima koji tako razmisljaju kao ti .

Ne treba "razumeti" i opravdati ustaše, al ne treba druge hrvate svrstavati u isti koš...ja i dalje delim na ljude i na govna,bez obzira na veru,nacionalnost,boju kože i slično...
Otac mi se krsti sa tri prsta,majka sa šakom i ponosim se tim...i vrlo dobro znam da i sa jedne i sa druge strane ima i ljudi i neljudi...otac mi je srbin,sremac,domorodac,tu smo od arsenija čarnijevića,majka hercegovka poreklom ali katolik..i šta sad?
Zna se valjda majku mu šta su sistemi vrednosti jednog čoveka..

Ima koji se krste sakom, a i onih koji se ne krste, a ipak su Srbi, ali prevedeni u druge vere tokom teskih vremena. Mislim, nemam nista protiv nikog, samo da skrenem paznju da vera ne odredjuje narodnost.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh