Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej,badrljica,polako čoveče..ja sam sremac ko što mi nik kaže,znam ja vrlo dobro sa čim se po osim.. mani ti mene projekata i teorije zavere...
U komšiluku imamo srba,hrvata,srbijanaca,sremaca,italijana,bosanaca,slavonaca,kordunaša i ukrajinaca...
Da ne bude uvek priča srbi i hrvati,eto počelo je sa rusi i ukrajinci,i tačno me zabole levo jaje za putina,bajdena, zelenskog i drugih...ja znam da moj prvi komšija,i drugar i prijatelj je ukrajinac, i nemam pojma da li je katolik,unijat,pravoslavac ili šta već,znam da je ljudina i da se mogu njemu obratiti u po noći za bilo šta,i da mi je pomogao u životu više od bilo kojeg sremca...
Ja sam druže čovek,domaćin,suprug i otac i time se ponosim!

Poslednja izmena:
Realno jeste. Tako kad gledas na stvar. Medjutim, zamisli teska vremena, nemas ni brasno, a imas dva sina i oni imaju svoje sinove. Jedan od tvoja dva sina promeni veru, al obezbedi brasno da svi skupa prezivite. Da li te je izdao?

Nisu prodali veru za veceru upravo iz razloga koji sam vec opisao. Ucinio je to neko njima blizak i pomogo im da opstanu. Zasto ne isprave sad nepravdu je ono sto i mene zanima, a odgovor nemam.

На који начин се гледа шта снимају ловачке камере?
Ствар је у томе да треба видео надзор у једном објекту који нема интернет. Да ли мора да се обезбеди интернет или може без тога (било би пожељно).

На који начин се гледа шта снимају ловачке камере?
Ствар је у томе да треба видео надзор у једном објекту који нема интернет. Да ли мора да се обезбеди интернет или може без тога (било би пожељно).
Имаш камере које ти у реалном времену снимају и снимак шаљу на меил. Коштају око 120евра убациш мобилну картицу унесеш свој меил и на њега ти шаље слике или снимак.

Јјова, треба ти мобилни интернет модем који би радио као мрежа за ви-фи ако нема каблова. Преноси сигнал преко мобилне мреже на телефон или компјутер. Треба ти струја за камеру. Имам сличну варијанту али са кабловима и као што су писали можда је боља варијанта ловачка камера са картицом због читаве логистике. Али она је на батерије.

Najjeftinija varijanta je da razvališ neku za laptop jer u njoj ima dovoljno dobrih da možeš složiti akumulator i onda si miran i do mjesec dana. Poslije napuniš pa opet.

@Sapatnik значи, код неког мобилног оператера па да видимо. Ту би био довољан неки најмањи пакет, само за камере.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh