Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li sam u mom poslednjem postu spomenuo Hrvate ?
Ja ne bih bio ponosan kada bih saznao kako su Hercegovci prešli na Katolicizam. Taj ,,ponos" je deo projekta koji nam je svima nametnut. Tvrdim da si ponosniji što ti je majka katolkinja, nego što je otac pravoslavac, a sam tim i ti. Upravo to je projekat da se ne bi vratilo na prethodnu veru. Normalno je da mi nismo svesni manipulacijama koje nam rade. Ništa nije slučajno u društvu, sve je isplanirano, isplanirano je da me zbog istine zamržiš i samo izuzetci mogu da se odupru tome. Meni je trebalo mnogo vremena da uvidim pravu istinu, imao sa sreću što sam bio okružen najboljim ljudima koji su imali strpljenje za mene. Hvala im i ako sam bio srećniji dok sam verovao u laži, istina je gorka svima nama.
Nemam ništa lično protiv tebe ali istorija se uvek ponavlja i zato se zove ,,istorija".
Ej,badrljica,polako čoveče..ja sam sremac ko što mi nik kaže,znam ja vrlo dobro sa čim se po osim.. mani ti mene projekata i teorije zavere...
U komšiluku imamo srba,hrvata,srbijanaca,sremaca,italijana,bosanaca,slavonaca,kordunaša i ukrajinaca...
Da ne bude uvek priča srbi i hrvati,eto počelo je sa rusi i ukrajinci,i tačno me zabole levo jaje za putina,bajdena, zelenskog i drugih...ja znam da moj prvi komšija,i drugar i prijatelj je ukrajinac, i nemam pojma da li je katolik,unijat,pravoslavac ili šta već,znam da je ljudina i da se mogu njemu obratiti u po noći za bilo šta,i da mi je pomogao u životu više od bilo kojeg sremca...
Ja sam druže čovek,domaćin,suprug i otac i time se ponosim!

Poslednja izmena:
Zavisi kako se gleda. Zamisli da imaš sina i no odluči da promeni prezime i Slavu. I dalje bi bio tvoj sim ali ...
Realno izdao te je.
Realno jeste. Tako kad gledas na stvar. Medjutim, zamisli teska vremena, nemas ni brasno, a imas dva sina i oni imaju svoje sinove. Jedan od tvoja dva sina promeni veru, al obezbedi brasno da svi skupa prezivite. Da li te je izdao?

Ja pišem o projektima, ne pišem ni o tebi, ni o meni, nebitno smo. Moje pisanje može da te zai trigira i da osetiš želju da saznaš isti u ali nije nužno.
Ti tako gledaš ali većina naših komšija gleda skroz suprotno, čast izuzetcima, a postoji razlog zašto se tako ponašaju.

Realno jeste. Tako kad gledas na stvar. Medjutim, zamisli teska vremena, nemas ni brasno, a imas dva sina i oni imaju svoje sinove. Jedan od tvoja dva sina promeni veru, al obezbedi brasno da svi skupa prezivite. Da li te je izdao?
I drugi su živeli u identičnim uslovima pa nisu prodali veru za večeru. I ako su ,,morali",zašto sada ne vrate nepravdu nanešenu im ?

I drugi su živeli u identičnim uslovima pa nisu prodali veru za večeru. I ako su ,,morali",zašto sada ne vrate nepravdu nanešenu im ?
Nisu prodali veru za veceru upravo iz razloga koji sam vec opisao. Ucinio je to neko njima blizak i pomogo im da opstanu. Zasto ne isprave sad nepravdu je ono sto i mene zanima, a odgovor nemam.

Živ ti bio pa makar verovao u laži koje se ne mogu pokriti logikom. Upavo to radi ,,zvanična istoriografija", nemamo dokaze ali znamo da je tako jer su nam to reli vekovni okupaori.

На који начин се гледа шта снимају ловачке камере?
Ствар је у томе да треба видео надзор у једном објекту који нема интернет. Да ли мора да се обезбеди интернет или може без тога (било би пожељно).

На који начин се гледа шта снимају ловачке камере?
Ствар је у томе да треба видео надзор у једном објекту који нема интернет. Да ли мора да се обезбеди интернет или може без тога (било би пожељно).
Имаш камере које ти у реалном времену снимају и снимак шаљу на меил. Коштају око 120евра убациш мобилну картицу унесеш свој меил и на њега ти шаље слике или снимак.

Daj ti napisi tacan i jedini razlog da vidim o cemu se radi.
Desetine vekova hoćeš da smetiš u jednu poruku. Ni jedan primer nije manje ili više bitan. Najsmešniji je da su Šiptari gradili manastire i crkve koje su skoro rušili. Ali zaista su Albanci bili Hrišćani odmah posle Jermena i promenuli su veru pod uticajem Osmanlija. Crna Gora, Makedonija trenutno. Nevidi samo onaj koji ne želi da vidi.

Desetine vekova hoćeš da smetiš u jednu poruku. Ni jedan primer nije manje ili više bitan. Najsmešniji je da su Šiptari gradili manastire i crkve koje su skoro rušili. Ali zaista su Albanci bili Hrišćani odmah posle Jermena i promenuli su veru pod uticajem Osmanlija. Crna Gora, Makedonija trenutno. Nevidi samo onaj koji ne želi da vidi.
Nista onda Boderlice ako ne umes da obrazlozis u par recenica. Ovde bih prekinuo diskusiju jer me ovo vec podseca na politicare kad odgovaraju ono sto ih niko ne pita.

Јјова, треба ти мобилни интернет модем који би радио као мрежа за ви-фи ако нема каблова. Преноси сигнал преко мобилне мреже на телефон или компјутер. Треба ти струја за камеру. Имам сличну варијанту али са кабловима и као што су писали можда је боља варијанта ловачка камера са картицом због читаве логистике. Али она је на батерије.

Najjeftinija varijanta je da razvališ neku za laptop jer u njoj ima dovoljno dobrih da možeš složiti akumulator i onda si miran i do mjesec dana. Poslije napuniš pa opet.

@Sapatnik значи, код неког мобилног оператера па да видимо. Ту би био довољан неки најмањи пакет, само за камере.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh