Dolovac
Član
Citas jedno a tumacis kako tebi odgovara... Kazi ko proganja prave vodje? Jel su to oni koji rukovode iz senke, izdajnici ko? Ako znas veliki Putine spasi nas od njih, ne mene ja sam medju balvanima nego samo one koji misle kao ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije izdvodljivo u dogledno vreme . Valjda znas sta je 99 godine potpisano i ko je glavni na KiM ?Нашим србима на косову желим сву срећу да потамане сву албанску багру
Meni postaje malo glupo da se samo on spominje kao krivac . Ima tu mnogo krivaca koji cine vlast od 2012 godine . Pa da pocnemo - SPS , SPO , PUPS , Vulin , Seljacka stranka , Karic , muslimani ( Ljajic + Zukorlici ) , Madjari , G17+ , Palma . Sigurno sam nekoga zaboravio .www.facebook.com
Ako si mene pitao evo i njih da spomenem . Samo oni nisu usli kao stranka tamo nego kao pojedinci - Jovanov , Petkovic , Bakarac , Sormaz , Mladenovic .Заборавио си твоје са којима си седео а они због интереса отишли код педера
Pa to sam odavno priznao . Ne shvatam sta hoces da kazes ? Izvini sa 21 godinom nisam razmisljao kao sto danas razmisljam . Drago mi je da sam bio deo toga jer sam dosta toga video iz prve ruke a ne iz price rekla kazala . Ali i pored svega ne smemo svih 100% politicara da nazivamo lopovima . Ako cemo tako onda ajmo da izaberemo nekog Cara pa neka on vodi sam drzavu . Koje je drugo resenje ?само они настави даље па ћеш наравно ти признати чињеницу да се политиком баве лопови из интереса јер ти лопови ништа незнају него да музу државу а ђта си ти тражио са њима
Post toliko realan za svakog normalnog gradjanina Srbije i vredi desetine milona dolara! Ko ne vidi realnost u ovom postu jos uvek je izgubljen i zivi u govnima iz ‘90-tih a koliko se moze uociti mnogo vas ima!ne, jezim se vaseg "ne saginjanja" jer znam da nam sledi j*banje na suvo (sans vazeline), ukrali ste mi mladost vi ratni huskaci i dobrovoljni davaoci tudje krvi, necete i mojoj deci!
ljudi u srbiji hoce da napreduju i zive a ne da opet decenijama prezivljavamo, uostalom nema vise rezervi za kurcenje, nestace ova zemlja ako takvi kao ti budu kolo vodili, vodili ste jednom i videli smo rezultat!
a mi smo cutali i naj*ebali, idite heroji na kosovo, evo dace vam vucic i opremu, i vodite taj vas rat, a nas ostavite da zivimo kao normalan svet a ne kao dripci!