Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citas jedno a tumacis kako tebi odgovara... Kazi ko proganja prave vodje? Jel su to oni koji rukovode iz senke, izdajnici ko? Ako znas veliki Putine spasi nas od njih, ne mene ja sam medju balvanima nego samo one koji misle kao ti.

Нашим србима на косову желим сву срећу да потамане сву албанску багру

И шта ћемо сад? Ово је већи корак европе него што изгледа. Не изгледа тако али ово је пружање руке и позив на разговор и договор. Сад да ли прихватити или не? На сав глас говорили спорт нема везе са политиком. Да видимо.

Како је рекао онај Ломпар Миле немање сопствене храбрости нетреба преносити на друге ово је требало почети још 2016 ми као нешто преговарамо и само губимо ајде да се то промени

Заборавио си твоје са којима си седео а они због интереса отишли код педера

Samo dve zemlje su uspele da poraze USA, Vietnam i Afganistanski Talibani. I jedni i drugi su cvrsto resili da i po cenu velikih zrtava i koliko god treba vremena vode rat protiv USA do konacne pobede.
E sad da li na Kosovu ima ljudi koji su spremni na takav nacin da se bore protiv Amerikanaca , i da li su spremni za dug gerilski rat sa velikim gubicima u ljudstvu?

само они настави даље па ћеш наравно ти признати чињеницу да се политиком баве лопови из интереса јер ти лопови ништа незнају него да музу државу а ђта си ти тражио са њима

само они настави даље па ћеш наравно ти признати чињеницу да се политиком баве лопови из интереса јер ти лопови ништа незнају него да музу државу а ђта си ти тражио са њима
Pa to sam odavno priznao . Ne shvatam sta hoces da kazes ? Izvini sa 21 godinom nisam razmisljao kao sto danas razmisljam . Drago mi je da sam bio deo toga jer sam dosta toga video iz prve ruke a ne iz price rekla kazala . Ali i pored svega ne smemo svih 100% politicara da nazivamo lopovima . Ako cemo tako onda ajmo da izaberemo nekog Cara pa neka on vodi sam drzavu . Koje je drugo resenje ?

Ko kaze da ovaj internet nije super stvar , jedno veliko dostignuce . Evo skupilo se ovde vise desetina pametnih ljudi , diskutuju o aktuelnom problemu koji nas muci. Pa i ta sloboda na koju zaboravljamo ,a najvaznija je uz vazduh i vodu , pa iznosimo razlicita misljenja na jednom mjestu
Jos pisemo , pa mozemo malo razmisliti ,nemoramo u sekundi reci , pa pretrazimo na tom internetnu malo pomoci o tome sta zelimo da kazemo ... Milina . U srednjem vijeku je bilo mnogo dosadnije i opasnije . Ili cuti i kopaj u rudniku ili na koplja da trcis ,ili ako kazes sta mislis mozes i na vatrici da izgoris za cas.

ne, jezim se vaseg "ne saginjanja" jer znam da nam sledi j*banje na suvo (sans vazeline), ukrali ste mi mladost vi ratni huskaci i dobrovoljni davaoci tudje krvi, necete i mojoj deci!
ljudi u srbiji hoce da napreduju i zive a ne da opet decenijama prezivljavamo, uostalom nema vise rezervi za kurcenje, nestace ova zemlja ako takvi kao ti budu kolo vodili, vodili ste jednom i videli smo rezultat!
a mi smo cutali i naj*ebali, idite heroji na kosovo, evo dace vam vucic i opremu, i vodite taj vas rat, a nas ostavite da zivimo kao normalan svet a ne kao dripci!
Post toliko realan za svakog normalnog gradjanina Srbije i vredi desetine milona dolara! Ko ne vidi realnost u ovom postu jos uvek je izgubljen i zivi u govnima iz ‘90-tih a koliko se moze uociti mnogo vas ima!
Nije ni cudo sto smo nistarija u ocima civilizovanog sveta!

Перо ова задња реченица је већ коришћена пре 70 година за један други народ који заврши у логорима а ставили их ови цивилизовани ти исти цивилизовани шта су оно радили ништаријама по свету да се неспомиње

Dobili po glavama i pali u ambis, ali smo ponosni na to😀
Plitka pamet i dalje ne vidi ispred nosa.
Vise nije ni cudo sto se katastrofalne greske ponavljaju i cine i dalje.

Fali jedno 2 do 3 miliona Srba da bi oslobodili Kosovo ovako sve je pucanje u prazno sto bi se na ovim prostorima reklo kur,enje. Ovde bi bilo strogo zabranjeno spominjati sankcije rat itd jer ce i ovo malo zdravih i pravih da pobegne dok moze a mi sto ostanemo ostacemo sami u starosti gledacemo decu preko ekrana, nece imati ko da nam doda casu vode.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh