Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam nista protiv tih ljudi, svako svoju muku muci. Imam mnogo toga protiv onih koji to populizuju, pisu o tome, pricaju o tome i pridaju veliki znacaj. Deca i niskointeligentni to gledaju i poistovecuju se na neki nacin. Samo da se ne prica o tome i tjt. Korona je prestala kad je prestalo da se prica o njoj, jbga poceo rat, to je postala goruca tema.

Isto je i sa vlascu, toboze nikome nije jasno da se raznorazne afere poturaju pod nos javnosti da se razglaba njima, o parizeru i o majonezu u pola hleba. Narod prica o glupostima i zaglupljuje se a tamo neko iza zavese puni kofere..... Kad smo pod Turcima cekali 500 godina pod ovima mozemo i duze kakvi smo kilavi...

ostavicu video bez komentara:

Milan-Radojcic-leading-the-30-armed-men-into-a-church-and-kill-a-cop-kosovo.jpg

video

za one bez twiter naloga:

Dakle dosli smo saznanja da je koalicija Albanaca, SNS i americke ambasade resila da razresi sto pre Kosovski problem, naravno sve na stetu Srbije.

Radoicic i Veselinovic su kriminalci koji vec 20 godina saradjuju sa Tacijem i ostalim albanskim kriminalcima, a verovatno i USA cim su svi zajedno ucestvovali u gradnji autoputa Pristina Tirana koja je dodeljena Americkoj firmi Bektel.

"Balkanska istraživačka mreža (BIRN) otkrila je da je kontroverzni srpski biznismen i nacionalista Zvonko Veselinović prevozio materijal za kompaniju uticajnih kosovskih Albanaca koji se povezuju sa Demokratskom partijom Kosova (DPK) Hašima Tačija.

Roba je prodavana američkom građevinskom gigantu Bektelu i njegovom turskom partneru Enki, glavnim izvođačima na izgradnji najvećeg infrastrukturnog projekta na Kosovu, autoputa koji povezuje Prištinu i Tiranu.

BIRN je, međutim, otkrio da je Veselinović je neposredno pre toga prevozio kamen iz kamenoloma Arene invest na severu Kosova. Arena invest je rudarska kompanija u vlasništvu tri istaknuta kosovska Albanca: bivšeg ambasadora Prištine u Vašingtonu, stanodavca tadašnjeg kosovskog premijera Hašima Tačija i bivšeg komandanta Oslobodilačke vojske Kosova – kao i jednog srpskog političara sa Kosova. "

Ta firma Bektel je opljackala i Srbiju na namestenom tenderu sa AV i Zoranom Mihajlovic, a sada treba da rade na projektu Rio Tinto

Никоме неће га смети пипнути.
opet se necemo saginjati? i opet nece niko da nas bije?

Sećam se da je "otac nacije" (i Miloševićeve karijere, pride) Ćosić, sa položaja predsednika SeReJe rek'o - bolje da se malo sagnemo da ne bismo klečali. Zapravo je sama parola "Srbija se saginjati neće" došla kao posledica tih njegovih reči, kontra njemu, mada na prvi pogled, u tim epskim visinama, deluje da je povod bio mnogo bitniji.
nije teško videti koliko je Dobrica bio u pravu, kada sada imamo isključivo klečanje ili čak skidanje gaća kao metaforu situacije. Mada ima pozitivnih primera, čak u ovoj vlasti koji znaju podići glas. Ali nećemo toliko u politiku...

stav-str6.jpg

Poslednja izmena:
А ти баш волиш да се свима сагињеш? Па хоћеш и нас остале да убедиш да је то добро и једино решење?
ne, jezim se vaseg "ne saginjanja" jer znam da nam sledi j*banje na suvo (sans vazeline), ukrali ste mi mladost vi ratni huskaci i dobrovoljni davaoci tudje krvi, necete i mojoj deci!
ljudi u srbiji hoce da napreduju i zive a ne da opet decenijama prezivljavamo, uostalom nema vise rezervi za kurcenje, nestace ova zemlja ako takvi kao ti budu kolo vodili, vodili ste jednom i videli smo rezultat!
a mi smo cutali i naj*ebali, idite heroji na kosovo, evo dace vam vucic i opremu, i vodite taj vas rat, a nas ostavite da zivimo kao normalan svet a ne kao dripci!

i jos nesto:
"Definicija gluposti je stalno raditi isto i očekivati drugačiji ishod."
Albert Einstein

Poslednja izmena:
А ти баш волиш да се свима сагињеш? Па хоћеш и нас остале да убедиш да је то добро и једино решење?
Пусти будалу. Па ваљда видиш да му дани пролазе гуглајући и тражећи **greška по интернету. Будала васкрсла однекуд само да провоцира и дави људе глупостима. Такви кад је густо давно оставе прашину за собом ил се приклањају туђим скутима. Са таквим се џаба натежеш,то се решава кад дође време за то.

Мислим да модератори ако не из неког разлога бар из неког поштовања за 4 мртва човјека и за народ доле,да забране и одстране са форума овакве провокаторе и писање **greška,теорија завере и сличних срања. Дал су били вучићеви или не,како су се наоружали или не, људи су изгинули на земљи која нам се отима и која је њихова дедовина и то што трпи народ доле нико не може да замисли,и биће и горе,још ће да се пуца. Тако да бар се удостојите вас пар ретардираних балвана да ћутите. Некад је и то добра ствар.

Deo poruka je obrisan, jer je sve skrenulo sa pretnjama i tolovanjem.

Znači razmislite malo šta pišete, a bilo bi dobro da se ispoštuju pravila foruma, mada ovde nema onog strogog ograničenja da se ne piše van teme.

Mislim da je ova gde se sad piše, da je to ta tema o kojoj pitaš.

Možda grešim :sta:

@putin - kaze mi cale da je demantovano za cetvrtog srbina . Ne znam gde je to cuo jer ja sada nigde to ne mogu da pronadjem .

Glavni problem je ko nas vodi i gde nas vodi. Nase vodje su nam spasle guzu al to platismo glavom.
Прилично си гласан за мртвог човека који је платио главом? Да ниси васкрсао. Нажалост праве вође су или изгинули или их прогањају,мало их је спремних ал их има. Оном ко је вучић,милошевић и било који политичар који је за време рата био у столици и чешао **greška тај и не заслужује бољег вођу.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh