Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kome vise verovati?? Kurtiju ili parizer majstoru?? Verovati prvom nije moralno, verovanje drugom bilo bi zmurenje na sve lazi kojim nas svakodnevno zasipa.

Samo dve zemlje su uspele da poraze USA, Vietnam i Afganistanski Talibani. I jedni i drugi su cvrsto resili da i po cenu velikih zrtava i koliko god treba vremena vode rat protiv USA do konacne pobede.
E sad da li na Kosovu ima ljudi koji su spremni na takav nacin da se bore protiv Amerikanaca , i da li su spremni za dug gerilski rat sa velikim gubicima u ljudstvu?
A ти си уверен да је потребно да Србија порази САД? То је поприлично глуп став јер је Србији потребно да порази само оне од којих ће те исте САД у једном моменту окренути леђа.
Nije ni cudo sto smo nistarija u ocima civilizovanog sveta!
На кога то конкретно мислиш када кажеш "ми" и "цивилизовани свет"?

Ово што зорге каже, чекати да изгубе подршку запада. То је веома могућ сценарио, на страну вредност земљишта, руда и шта све не, треба и стомак напунити. Како ово на истоку иде, у једном тренутку ће морати преусмерити средства да одрже сву ту ратну машинерију. Иначе, пратим поједине канале на јт у вези ствари које ме занимају и са истока и са запада, једна чињеница коју изговарају је да се добро запиташ. Кажу новац више није реалан. Било која валута.

Danas je dan žalosti zbog pogibije građana srpske nacionalnosti na okupiranoj teritoriji Kosova i Metohije.Da li će državni vrh nešto preduzeti (konkretno).Neće,kao i nebrojeno puta do sada.Zašto neće.Neće jer mi ne znamo kakav je status KiM.
Već 24 godine se priča o rezoluciji 1244.Šta se ispoštovalo od toga -ništa.Da li onda ta rezolucija uopšte postoji.Nemamo vojsku i policiju na KiM.Ali imamo krimonal kojem odgovara ovakav status.Najbolje bi mi kao građani Srbije,trebali tako i da se ponašamo.Na žalost trpi onaj narod tamo.
Ne bojte se nikakvih sankcija (jedino ako nam naši uvedu).Ne bojte se rata,jer kako da ratuješ za ono što nije tvoje.Postavio sam snimak sa mitinga SNS-šta je predsednik obećao.Da li ima išta od toga.
Hajde da sve zanemarimo.Koliko ima profesionalne vojske na raspolaganju.Rezerva koja je učestvovala u 90-im i 99-e je u godinama.Ogroman deo je služio civilnu i ne možeš mu dati pušku silom-zbog prigovora savesti.Kao što su se za vreme korone pravile bolnice a ko je mogao da radi u njima a da ih ne pošalju iz drugih zdravstvenih ustanova.Znači da nije bilo ko da radi.Onda je vlast isto smatrala da ratuje.....
Stiže nama posle kuge i šuštavac na mala vrata.Sumnjam da je to koga briga.Sad su nas zaokupila dešavanja na KiM.A tek kad se povećaju akcize pa polako ode sve u nebesa.Kad nas bude klepilo biće otkud noću avioni.

Tesko mi tu bilo sta mozemo uraditi ruke su vezane a ako se narod dole bilo cemu bude opirao, opet ce biti hajka na Srbe.
Sto Zoran kaze to je nasa okupirana teritorija od strane nato pakta, i tako je to mozda trebalo proglasiti, odbiti sve dijaloge dok se ne stvore neki bolji uslovi za resavanje situacije, sad je vec kasno, potpisali su sve moguce sporazume koje su im poturili.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Evo kojim pravcem se vodi srbija
O tome sam pricao pre neki mesec . Prvo ne znamo svoju istoriju . Drugo zapad nam je ucinio da postanemo drzava 1878 godine a da bi to postali promenili smo pismo i uveli stalna prezimena . Zapad smo izneverili za vreme 1 sv. rata i osvajanjem teritorija ( KiM , Raska , Vojvodina ) . Setite se koliko je Franse Depere usporavao i nije dozvoljavao napredak srpske vojske . Posle toga krecu svi problemi I zbog toga nas zapad prezire ( usput smo i pravoslavci ) . Nazalost u nekoj buducoj buducnosti Albanija sa KiM i Raskom ce ponovo biti Turska . Da li stvarno mislite da Turska nema pretenzija i da danas nista ne radi po ovom pitanju ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh