Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svake četiri godine parada pravde i ponosa se odvija pred biračkim mestima. 2crvene u džepu a pravda seva na sve strane.
Ili kad se neko nadje "nepravedan" pa uperi prstom u onog što se nakrao. Onaj prvi dobije odgovor "on se snašao. Ko te jebe kad si pošten"

"Falite me usta moja da vas ne poderem" izreka kod nas. To će svaki narod za sebe reći da je pravičan i slobodarski ,ti što su se vraćali pre 100 godina ipak su pre toga negde otišli.

Иста та америка, па и запад генерално у појединим савезним државама особа може да сe изјасни (pronouncement) поред мушког и женског пола (рода) на још 100+ заменица и стално се додају нови изрази. Ако се таквој особи погрешно обратите или назовете, она вас тужи за угрожавање људских права. Толико о томе. .
Да чујемо другу страну, што пропагирају западне вредости. Зато што је и ово постао саставни део живота на западу и имају права као сви остали. Како се споразумевају живо ме занима, ако може неко из европске уније да одговори. Надам се да ћемо разумети.
Jednostavno kažeš.... Hej stvore. I problem riješen.

A ovi sto se deklarisu da su pas i hodaju cetvoronoske iz dosade ,ja bi im i to dopustio ,samo moraju ispostovati pravila . Nema izlaska sam , zabraniti im da udje gdje nemoze ,povodac obavezan i korpa ,pelcovanje obavezno i sterilisanje kako pripada.

Kao Diogen.
Priča se da su ga na jednoj svadbi vrijeđali nazivajući ga psom a on je na to podigao nogu i počeo da pi.a govoreći:
"Ponašam se u skladu sa onim kako me nazivate."

A gde vodi šovinizam??
Da od Srbije od preko 10mil. stanovnika dođemo na 6 mil.(i to pod znakom pitanja) a mi živimo 33 godine šovinizma sa malim pauzama.
Iz priloženog vidimo koliko je to dobro za Srbe i Srbiju.
I apsolutno nije tačno da kritika nečeg što mi se ne sviđa je autošovinizam.
Kritikujem sa punim pravom jer sam pripadnik tog naroda ,mnogo je gore po narod nešto prećutkivati ili ulepšavati.

Da od Srbije od preko 10mil. stanovnika dođemo na 6 mil.(i to pod znakom pitanja) a mi živimo 33 godine šovinizma sa malim pauzama.
Iz priloženog vidimo koliko je to dobro za Srbe i Srbiju.
Назови државу у окружењу (мислим не само на екс-ЈУ државе) која није суочена са смањивањем броја становника.

И када је то Србија имала преко 10 милиона становника?

Назови државу у окружењу (мислим не само на екс-ЈУ државе) која није суочена са смањивањем броја становника.
Rumunija.
Pre 1 sv. rata rumunija i srbija su imale podjednak broj stanovnika, danas rumunija ima preko 20 miliona a srbija 6 miliona.

Pre 1 sv. rata rumunija i srbija su imale podjednak broj stanovnika, danas rumunija ima preko 20 miliona a srbija 6 miliona.
Румунија (тада са 7,6 милиона становника) у том Првом светском рату није имала губитака колико Србија (са 3,1 милиона становника), нити ју је толико погодио Други светски колико Србију. И немој да ми понављаш нонсенс да је "могло да буде другачије да је Србија паметније одлучивала", јер је то испразно "шта би било, кад би било".

Погледај број становника од 90-их, па ћеш видети да и они имају пад ништа мањи од осталих из региона.

Ne zaboravi u kojim granicama je bila Srbija pre 1 sv. rata .
pa onda je jos gore, posle 1. sv. rata srbija je dobila 2 miliona vojvodjana. (da budem iskren, rumunija je posle 1. sv. rata dobila + 3.5 miliona, ali ne menja porazavajuce stanje)

Румунија (тада са 7,6 милиона становника) у том Првом светском рату није имала губитака колико Србија (са 3,1 милиона становника), нити ју је толико погодио Други светски колико Србију. И немој да ми понављаш нонсенс да је "могло да буде другачије да је Србија паметније одлучивала", јер је то испразно "шта би било, кад би било".
pa vidi ovako, sam si dao odgovor, srbiju su ubili ratovi (sto se broja stanovnika tice), bilo to tebi nonsens ili ne tako jeste.

I dok se jos mnogi busaju u junacke grudi, srbija se prazni, em heroji sto bi ratovali ne prave decu, em i ona deca koja se rode, gledaju kako da pobegnu odavde.

Gotovo-polovina-mladih-planira-da-ode-iz-Srbije.png

zamislite te mlade, i dodju na ovaj chet, kad procitaju bulaznjenja ko je pravi srbin a ko nije i ostale baljezgarije tipa sta je zapisano u genetskom kodu, sta je mislite njihova reakcija?

ostace u srbiji samo ovi "pravi" srbi a normalni ce pobeci, nece imati ko da gine za kosovo!

a vi se i dalje busajte u grudi.......

Poslednja izmena:
Шовинизам је претерани патриотизам и веровање у националну супериорност и славу. Док патриотизам и национализам могу представљати умерени понос, шовинизам је неумерен. Такође се може дефинисати као „ирационално веровање и убеђење у супериорност или доминацију сопственог народа“.
Želimo svetu srpsku zemlju Kosova i Metohije a ne šiptariju.
Ili da zaboravimo da je srpska, i da malo kasnije i mi zaboravimo da smo srbi uopšte..
Нашим србима на косову желим сву срећу да потамане сву албанску багру
evo ovo su skolski primeri, onako u zadnje dve strane, mada ima i elemenata fasizma i nacizma, mislim mogu vam definicije postaviti ovde i vase komentare

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh