Sapatnik
Član
Већ сам писао и да поновим, турцима и кинезима не веровати никако. Не крију презензије на све што им је у домету.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kurtiju, mada je i on jos jedan politicar jajara. Ali je dosta normalniji od ovog naseg sizoja.Kome vise verovati?? Kurtiju ili parizer majstoru?? Verovati prvom nije moralno, verovanje drugom bilo bi zmurenje na sve lazi kojim nas svakodnevno zasipa.
Jednostavno kažeš.... Hej stvore. I problem riješen.Иста та америка, па и запад генерално у појединим савезним државама особа може да сe изјасни (pronouncement) поред мушког и женског пола (рода) на још 100+ заменица и стално се додају нови изрази. Ако се таквој особи погрешно обратите или назовете, она вас тужи за угрожавање људских права. Толико о томе. .
Да чујемо другу страну, што пропагирају западне вредости. Зато што је и ово постао саставни део живота на западу и имају права као сви остали. Како се споразумевају живо ме занима, ако може неко из европске уније да одговори. Надам се да ћемо разумети.
Назови државу у окружењу (мислим не само на екс-ЈУ државе) која није суочена са смањивањем броја становника.Da od Srbije od preko 10mil. stanovnika dođemo na 6 mil.(i to pod znakom pitanja) a mi živimo 33 godine šovinizma sa malim pauzama.
Iz priloženog vidimo koliko je to dobro za Srbe i Srbiju.
Rumunija.Назови државу у окружењу (мислим не само на екс-ЈУ државе) која није суочена са смањивањем броја становника.
Daj neki link za taj podatak . Ne zaboravi u kojim granicama je bila Srbija pre 1 sv. rata .Rumunija.
Pre 1 sv. rata rumunija i srbija su imale podjednak broj stanovnika, danas rumunija ima preko 20 miliona a srbija 6 miliona.
Румунија (тада са 7,6 милиона становника) у том Првом светском рату није имала губитака колико Србија (са 3,1 милиона становника), нити ју је толико погодио Други светски колико Србију. И немој да ми понављаш нонсенс да је "могло да буде другачије да је Србија паметније одлучивала", јер је то испразно "шта би било, кад би било".Pre 1 sv. rata rumunija i srbija su imale podjednak broj stanovnika, danas rumunija ima preko 20 miliona a srbija 6 miliona.
pa onda je jos gore, posle 1. sv. rata srbija je dobila 2 miliona vojvodjana. (da budem iskren, rumunija je posle 1. sv. rata dobila + 3.5 miliona, ali ne menja porazavajuce stanje)Ne zaboravi u kojim granicama je bila Srbija pre 1 sv. rata .
pa vidi ovako, sam si dao odgovor, srbiju su ubili ratovi (sto se broja stanovnika tice), bilo to tebi nonsens ili ne tako jeste.Румунија (тада са 7,6 милиона становника) у том Првом светском рату није имала губитака колико Србија (са 3,1 милиона становника), нити ју је толико погодио Други светски колико Србију. И немој да ми понављаш нонсенс да је "могло да буде другачије да је Србија паметније одлучивала", јер је то испразно "шта би било, кад би било".
Ipak je admiral živ i zdrav...ubise dusmani ruskog admirala crnomorske flote i 33 oficira pride kad su roknuli stab crnomorske flote u sevastopolju sa dve storm shadow rakete za vreme sastanka staba
Шовинизам је претерани патриотизам и веровање у националну супериорност и славу. Док патриотизам и национализам могу представљати умерени понос, шовинизам је неумерен. Такође се може дефинисати као „ирационално веровање и убеђење у супериорност или доминацију сопственог народа“.
Želimo svetu srpsku zemlju Kosova i Metohije a ne šiptariju.
Ili da zaboravimo da je srpska, i da malo kasnije i mi zaboravimo da smo srbi uopšte..
evo ovo su skolski primeri, onako u zadnje dve strane, mada ima i elemenata fasizma i nacizma, mislim mogu vam definicije postaviti ovde i vase komentareНашим србима на косову желим сву срећу да потамане сву албанску багру