AcA OPEL
Član
Nemam vreme bas da pratim i nisam upucen u neke detalje. Po onome sto sam za sad cuo ne deluje mi da se neko igra niti da se zajebava. Ipak ima mrtvih, nije to zajebancija. Takodje mi ne deluje moguce da bas niko nista nije znao o ovome, ako se desilo bas tako kao sto za sad znamo. Verovatnije da je te ljude neko podstako na taj cin, obecao im ko zna sta, a onda se samo izmako.
Uvek postoji i druga mogucnost, a to je da nista nije onako kako nam se predstavlja i da je sve izrezirano radi jos veceg pritiska na nas narod u juznoj nam pokrajini. Sad imaju opravdanje da im dodatno stegnu omcu oko vrata.
Ovde na forumu pak citam da je pojedincima najbitnije da ih ne zadese sankcije i verovatno da im ne poskupi parizer.
Uvek postoji i druga mogucnost, a to je da nista nije onako kako nam se predstavlja i da je sve izrezirano radi jos veceg pritiska na nas narod u juznoj nam pokrajini. Sad imaju opravdanje da im dodatno stegnu omcu oko vrata.
Ovde na forumu pak citam da je pojedincima najbitnije da ih ne zadese sankcije i verovatno da im ne poskupi parizer.