Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam vreme bas da pratim i nisam upucen u neke detalje. Po onome sto sam za sad cuo ne deluje mi da se neko igra niti da se zajebava. Ipak ima mrtvih, nije to zajebancija. Takodje mi ne deluje moguce da bas niko nista nije znao o ovome, ako se desilo bas tako kao sto za sad znamo. Verovatnije da je te ljude neko podstako na taj cin, obecao im ko zna sta, a onda se samo izmako.
Uvek postoji i druga mogucnost, a to je da nista nije onako kako nam se predstavlja i da je sve izrezirano radi jos veceg pritiska na nas narod u juznoj nam pokrajini. Sad imaju opravdanje da im dodatno stegnu omcu oko vrata.
Ovde na forumu pak citam da je pojedincima najbitnije da ih ne zadese sankcije i verovatno da im ne poskupi parizer.

Ajd sad ozbiljno..vojska se ne diže ako nemaš neku jaku silu iza leđa a Rusija je trenutno u svojim problemima.....sasvim sam siguran da niti država Srbija niti bilo koja služba sa teritorije Srbije ima sa ovim pronađenim arsenalom ikakve veze jer je sve odrađeno potpuno amaterski s ciljem da se optuži Srbija i osramoti Vučić.Ko stoji iza svega možda nikad nećemo saznati ili će izaći u javnost kao i okolnosti oko 27 marta 41
Zar mislis da bi nas Rusi branili?
'99 niko k****m nije mrdnuo dok nas ameri tucali kao guju, mislis da bi sad bolje prosli da rusi nisu zauzeti?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Шиптари су објавили да су убили Павлета Бихалија и Почучу, а наши као демантују. То ми мирише да је ипак истина ево већ трећи, да ни, Почуче ни Бихалија да се појаве у јавности и не демантују шиптарске изјаве. Не би ме чудило да су они доле отишли да се играју рата и све ово заговнали!?

Čitajući o ovom događaju gde vidim da mlađi veruju u ovo što se događa.Mi penzioneri znamo da je to dobro izrežirana predstava sa kolateralnim štetama i prikazom "zaplenjenog naoružanja i MES".Sad ROSU ima razlog da odradi posao koji je režiran.Moje iskreno saučešće porodicama nastradalih a režiserima neka Bog sudi.Neće tu biti nikakvog rata,kako neki pričaju jer nema ko sa kom da ratuje.A i da se nešto iznedri u narodu u vidu neke pobune,režiseri će to rešiti.Bolje je o Kosovu više ne pisati jer je politikom stručnjaka odavno tema koja treba da ide u arhivu.
Samo da napomenem da ide 1 oktobar i poskupljenja koja će nas vratiti na fabrička podešavanja.Tako da će ovakvih i sličnih događaja biti da se odvrati pažnja na tekuće probleme.

Шиптари су објавили да су убили Павлета Бихалија и Почучу, а наши као демантују. То ми мирише да је ипак истина ево већ трећи, да ни, Почуче ни Бихалија да се појаве у јавности и не демантују шиптарске изјаве. Не би ме чудило да су они доле отишли да се играју рата и све ово заговнали!?
Počuča demantovao da je likvidiran. :)
Predstava za narod na svim poljima.

što je na Kosovu i Metohiji pronađeno par pušaka, ručnih bacača i neka manja količina MES.
evo sta je pronadjeno do sada

kosovo-24-sept-2023-weapons.jpg

Пре неколико дана писали о "стварању" историје какву познајемо. Ево једне нове "историјске истине".

Иста та америка, па и запад генерално у појединим савезним државама особа може да сe изјасни (pronouncement) поред мушког и женског пола (рода) на још 100+ заменица и стално се додају нови изрази. Ако се таквој особи погрешно обратите или назовете, она вас тужи за угрожавање људских права. Толико о томе. .
Да чујемо другу страну, што пропагирају западне вредости. Зато што је и ово постао саставни део живота на западу и имају права као сви остали. Како се споразумевају живо ме занима, ако може неко из европске уније да одговори. Надам се да ћемо разумети.

globohomo vs gulaghomo
stvarno ne zna covek sta je gore i odvratnije!
russian-state-enforced-male-prostitution.png

russian-Moscow-Orthodox-Church.jpg

Russian-gays-not-banned.png

sputnik-vacc-gay.jpg

Solovyov-Jr-gay-club.jpg

russian-muslim-in-2030.jpg

moscow.jpg

i na kraju te pretuce kadyrov sin, dok te zatvorski cuvari drze!

Ozbiljan i dug post ali jbg. vreme je ucinilo svoje da duge komentare ne citas 👍
Treba samo ovako :
Poklanjam ti ovoga deku da ga cuvas dok ne capne 🤣
sddefault.jpg

Ништа, нека се друг члан спреми за пријем... Не сме да се буни, то није у духу европских вредности.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh