trtmrt
Banned
pa ovde je neki koncenzus da vucic laze cim zine, ispada sada da laze uvek samo kad prica o kosovu govori istinu?AV je rekao da ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa ovde je neki koncenzus da vucic laze cim zine, ispada sada da laze uvek samo kad prica o kosovu govori istinu?AV je rekao da ...
inace su prethodne vodje sve vodile u nasu pobedu?Оранизација је заказала, данас нема вође нигде.
a ja te pitam ko cuva nasu granicu? nasa vojska? nasa policija? ko je mogao da ih pusti? sta to znaci?Ima logike sto kazes ali opet te pitam kako su presli granicu ?
A ko je sa one druge strane granice bio ? Zasto su ih oni pustili a akcija u toku ?a ja te pitam ko cuva nasu granicu? nasa vojska? nasa policija? ko je mogao da ih pusti? sta to znaci?
Ajd sad ozbiljno..vojska se ne diže ako nemaš neku jaku silu iza leđa a Rusija je trenutno u svojim problemima.....sasvim sam siguran da niti država Srbija niti bilo koja služba sa teritorije Srbije ima sa ovim pronađenim arsenalom ikakve veze jer je sve odrađeno potpuno amaterski s ciljem da se optuži Srbija i osramoti Vučić.Ko stoji iza svega možda nikad nećemo saznati ili će izaći u javnost kao i okolnosti oko 27 marta 41I još nešto sam primetio mada ne pratim ali je bio u udarnom terminu sinoć. Do sada je uvek govorio "bude li se još jednom desilo ovo ili ono poslaćemo vojsku, vojska i policija su spremne itd itd" a sinoć reče "mogu sve da nas ubiju Srbija neće priznati Kosovo"...nijednom nije spomenuo da će nešto preduzeti.
I jutros naravno planiram sa roditeljima šta da radimo, trebalo je da se skida kukuruz ali je blato pa hoćemo li u drva a sutra u kukuruz a na to će majka "Ako se ne zarati." Tako da narodu malo treba da mu se skrene pažnja sa stvarnih problema a nažalost već godinama i sve brže postajemo manje inteligentan narod i sve lakše manipulacijama podložan narod.
Naravno da se ne dize vojska kada se zna da ces za par dana izgubi sve . To si u pravu . Pa lepo se AV izvukao i osudio srbe sa KiM da stoje iza ovoga . Lepu im je poruku i podrsku tom recenicom poslaoAjd sad ozbiljno..vojska se ne diže ako nemaš neku jaku silu iza leđa a Rusija je trenutno u svojim problemima.....sasvim sam siguran da niti država Srbija niti bilo koja služba sa teritorije Srbije ima sa ovim pronađenim arsenalom ikakve veze jer je sve odrađeno potpuno amaterski s ciljem da se optuži Srbija i osramoti Vučić.Ko stoji iza svega možda nikad nećemo saznati ili će izaći u javnost kao i okolnosti oko 27 marta 41
kupuje novi stan?Vulin je ispod tetkine suknje.