Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
AV je rekao da ...
pa ovde je neki koncenzus da vucic laze cim zine, ispada sada da laze uvek samo kad prica o kosovu govori istinu?
Vu-i-ev-govor-pred-UN-ta-sve-nije-ta-no-u-njegovom-obra-anju-2023-09-23.png

И мени је то невероватно, осим ако није баш тако било. Нагађа се бројно стање групе, можда је било и професионалалаца са ове стране. И још нешто, манастир под опсадом, тамо није радио снајпер а могао је, видимо на сликама да су сликане са висине. Могли су упасти како су хтели.

a ja te pitam ko cuva nasu granicu? nasa vojska? nasa policija? ko je mogao da ih pusti? sta to znaci?
A ko je sa one druge strane granice bio ? Zasto su ih oni pustili a akcija u toku ?
AV laze ali kada je rekao da su postavljene barikade lepo su se videli kamioni . Evo ti i slika :
651194b8-34ac-494a-aa98-4ffb0a0a0a64-526698-kimbanjskakosovo-2-f-690x480.jpg

Trtmrtu nije jasno odakle oružje na privremeno okupiranoj teritoriji. Nakon toliko godina ratovanja, kad je svaka kuća imala bar jedan borbeni komplet za pješadinca, sad je čudno što je na Kosovu i Metohiji pronađeno par pušaka, ručnih bacača i neka manja količina MES.

Nisam se mislio uključivati u temu, ali to stalno pominjanje sankcija mi opasno ide na qrac.
Od svega lošeg što rat sa sobom nosi, nekima su jebene sankcije i dalje vrhunac patnje koju je srpski narod preživio, valjda je to jedino što ih je uopšte dokačilo.

I još nešto sam primetio mada ne pratim ali je bio u udarnom terminu sinoć. Do sada je uvek govorio "bude li se još jednom desilo ovo ili ono poslaćemo vojsku, vojska i policija su spremne itd itd" a sinoć reče "mogu sve da nas ubiju Srbija neće priznati Kosovo"...nijednom nije spomenuo da će nešto preduzeti.

I jutros naravno planiram sa roditeljima šta da radimo, trebalo je da se skida kukuruz ali je blato pa hoćemo li u drva a sutra u kukuruz a na to će majka "Ako se ne zarati." Tako da narodu malo treba da mu se skrene pažnja sa stvarnih problema a nažalost već godinama i sve brže postajemo manje inteligentan narod i sve lakše manipulacijama podložan narod.
Ajd sad ozbiljno..vojska se ne diže ako nemaš neku jaku silu iza leđa a Rusija je trenutno u svojim problemima.....sasvim sam siguran da niti država Srbija niti bilo koja služba sa teritorije Srbije ima sa ovim pronađenim arsenalom ikakve veze jer je sve odrađeno potpuno amaterski s ciljem da se optuži Srbija i osramoti Vučić.Ko stoji iza svega možda nikad nećemo saznati ili će izaći u javnost kao i okolnosti oko 27 marta 41

Ajd sad ozbiljno..vojska se ne diže ako nemaš neku jaku silu iza leđa a Rusija je trenutno u svojim problemima.....sasvim sam siguran da niti država Srbija niti bilo koja služba sa teritorije Srbije ima sa ovim pronađenim arsenalom ikakve veze jer je sve odrađeno potpuno amaterski s ciljem da se optuži Srbija i osramoti Vučić.Ko stoji iza svega možda nikad nećemo saznati ili će izaći u javnost kao i okolnosti oko 27 marta 41
Naravno da se ne dize vojska kada se zna da ces za par dana izgubi sve . To si u pravu . Pa lepo se AV izvukao i osudio srbe sa KiM da stoje iza ovoga . Lepu im je poruku i podrsku tom recenicom poslao 👍
A gde se Vulin sakrio ? Jel znas to mozda ?

Све режирано као и Рачак, да се Срби осуде и изврши погром и протеривање до последњег Србина. Да су они стварно имали оно оружије много више би арнаута било мртво.

Као да им је то први пут, ипак имају најбоље менторе за лажирање сукоба и изазивања нереда.

Zakazala je Bia Kos itd oni su trebali da znaju sta se desava i da prate situaciju dole ili su znali u sustini dosta traljavo odradjeno kao i sve to sto nabrajate Racak...tu vojska nema sta da trazi svaki prelazak nasih vojnika na Kosovo znacio bi rat sa Nato i to zna Vucic i Kurti i svako ko je iole pametan a ovo sto se vojska premesta na granicu je obicna parada propaganda za prost narod. Prosle godine je neko se zapitao a zasto nema neke organizacije teroristicke na Kosovu koja bi se borila kao Ira u Irskoj itd eto sad je ima. Ovo mi lici kao Arkana u Kninu kad hapse hrvati sa punim gepekom oruzja pa ga puste kao dogovor UDBE itd na zalost neko nevin ce da strada dok se ovi igraju i zajebavaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh